Şimdi Ara

** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
24
Favori
73.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

150m2 net. 2 banyo var. plan aşağıdaki şekilde ** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları .denizlideyim.oksijen bariyerli pex hakkında maalesef bilgim yok olmazsa fotograf çeker gönderirim

** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları
  • phoenix kullanıcısına yanıt

resim eklediniz ama m2'leri yazmadınız hol koridor dahil odalar,mutfak banyo ve salon net kaç m2?

bunu şunun için yazıyorum ev net 150m2 ise 24kW değil 28-30kW kombi önereceğim

• Hocam saygılar;

İkinci el garantisi olmayan

vaillant eco tec pro vuw 286-5-3 y(28kw) fiyat 15000tl. İstiyor fazla mı? Ederi nedir?

Yada

Sıfır garantili (24kw)

Baymak duo tec compact

Baymak lunatec

Eca proteus premix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birde sizin tasviyenizle Eca Scot 24kw almıştım.

1. -9,+9 inip çıkıyor buda odayı soğutuyor. Nasıl bir yol izlemek gerekiyor.
    2. Banyo suyu konforu olmuyor yani bataryada su sıcak akmıyor. Teşekkürler.

• Çenko Ç kullanıcısına yanıt

muhtemelen kalorifer modunda comfort değil eco modu kullanıyorsunuz eco modda petekler soğuk

aynı kombi bir yakınımda var comfort moduna alınca petekler tam ısınıyor

sıcak su da sorun varsa plakalı eşanjör kireçlenmiş olabilir veya kombinin altındaki fitreleri temizlediniz mi?

265-5-3- kaç yıllık kombi? satan kişi cihazın sorunsuz olduğunu garanti ediyor mu? cihazın fiyatı kaç yaşında olduğuna bağlı

bütçeniz varsa tabii ki yeni kombi alın yazdığınız 3 kombiyi kesinlikle öneririm

• disintegration kullanıcısına yanıt
    1. Comfort mod da deneme yaparım.
    2. Kombi sıfır ilk defa kullanıyordum. Kireçleme olduğunu düşünmüyorum. Alttaki giriş vanasındaki süzgeçi temizledim. Hatta sizin yazınıza istinaden alt vanaların hepsini GK marka prinç kelebek vana taktırdım.

Teşekkürler.

kombi sıfır ise garantilidir eca yetkili servisini çağırın sorunu ücretsiz hallederler

teşekkürler hocam.

• kombinin kralı

** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=JyjlXCmvliQ
  • Selamlar,

Tripleks evimizde iki buçuk yıldır Baymak Duotec Compact 30 kullanıyoruz. Fakat ilk sene boyunca evin her yerine eşit ısı giderken, son bir buçuk senedir uzaktaki peteklere sıcak su çok zayıf geliyor. Bunu gidermek için bir sene önce yetkili servise petek temizliği de yaptırdık. Fakat faydası olmadı, hatta daha bile kötü oldu denebilir. İlk sene boyunca 45-50 derece set değerlerinde çok rahat ısınırken, şu an 60'da çalıştırıp peteklerde iyice reglaj ayarı yaparak ancak randıman alabiliyoruz.

Bundan önceki kombi ise Baymak Novadens extra 28 Fi idi, ve senelerce sorunsuz ısınmıştık. İki kombinin pompa grafiklerini karşılaştırdığımda çok yakın veriler görüyorum, ayrıca iki modelde de modülasyonlu sirkülasyon pompası kullanıldığı yazıyor.

Sizce bu durum neden kaynaklanmış olabilir? Neredeyse yeni bir kombi parası harcayarak ilave pompa ve denge tankı taktırmak istemiyorum.

• gokhan_c G kullanıcısına yanıt

ısınmayan uzaktaki odalar hariç bütün petekleri kapatıp son odalar ısınıyor mu diye denediniz mi?

ayrıca kombinin kapağını kaldırıp bakın. bu modelde hangi pompa kullanılmış? ekleyebiliyorsanız resmini buraya ekleyin

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Yanıtınız için teşekkürler,

Evet diğer petekleri kapattığımızda yanmayan petek düzgün yanıyor. Pompa olarak Grundfos UPM3S diye bir şey var, resmini ekliyorum.

pompa yetersiz geliyor. belki petek temizliği eksik veya yanlış yapıldı. tesisatta hala pislik kalmış olabilir

tripleks eve daha büyük kombi almalıydınız genleşme tankı büyük en az 35-40kW kombi

30kW Baymak duo tec daha çok, büyük olmayan dubleks evler için 3+1 ama dubleks gibi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Anladım teşekkürler. Sadece buradaki çelişki kombinin bir sene kadar oldukça yeterli gelip sonradan bu şekle geçmesi. Bir de dediğim gibi bundan önceki kombimiz novadens extra 28 fi (28 kw) idi, aynı evi senelerce sorunsuz ısıttı.

30kw kombide Grundfos upm3 değil upm4 pompa olmalıydı

Büyük kapasiteli kombilerde upm4 pompa oluyor ama bu cihaza takmamışlar

Novadens extra 28fi, erp li pompa değilse bu cihazda eski nesil klasik grundfos 90pw güçlü bir pompa vardı

Denge kabı ve ek pompa taktırılmalı

• Bu kombi hakkında sormak istediğim bir husus var.

Montaj yapıldıktan sonra yetkili servis kombiyi devreye alırken, parametre (yerden ısıtma, normal petek, dış sensör, open therm vb) ayarları yapıyor mu, yoksa montaj sonrası doğrudan çalıştırılabilir mi?

Bir evde demirdökümün bazı modelleri gibi, bu modellerin de servis kılavuzu (service manual) vb.var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Son bir sorum daha olacak, ilave pompa yerine içindeki bu pompayı söküp yerine daha güçlüsünü taksak fayda etmez mi? Örneğin Grundfos Upm3 15-75 (Bizdeki 15-60 6 metre yüksekliğe kadar basıyor bu ise 7,5).

Kombi ustası değilim

Dediğiniz gibi olsaydı herkes pompayı değiştirip

Denge kabı ve ek pompa takmazdı

Tripleks eve 30kW Baymak duo tec compact yerine 42kW Baymak duo tec daha uygun bir kombiydi

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.