Evet gerçekten soğuk geçti burada iki haftaya yakın geceleri -13 lerde seyretti. Bodrum katı dolmayacağına göre sanırım bizim tüketim hep bu civarda olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
oda termostatı ve termostatik vanalar kullanıyor musunuz?
-
Hayır ikiside yok, petekler tam açık havlupanında ısısını etkileyen bir durum olmadı ama vanası yarımdan düşük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisini de kullanırsanız yakıtınız biraz azalır
3500₺ kadar vanalar tutar 2000₺ da oda termostatı acaba karşılığında tüketim % kaç azalır.
% veremem çünkü doğru kullanım lazım. Termostatik vana alıp kademesini 5 numarada kullananlar var
Kombiye en yakın iyi ısınan birkaç peteğe danfoss termostatik vana taktırmanız yeterli tanesi 380lira
Danfoss regus
www.termostatikvana.com
Danfoss Köşe Termostatik Radyatör Vanası 015G3690+013G0003https://www.termostatikvana.com/urun/danfoss-regus-kose-termostatik-radyator-vanasi-015g3690-013g0003Oda termostatını ise daha uzakta bir odaya, evin genel derecesini yansıtacak bir odada kullanılmalı
İç anadoluda ısıtma sezonu uzun sürer. Doğru kullanımda kayda değer tasarruf olur
Baymak logi pro s bu iş için yeterli midir?
-
Evet yeterli
Teşekkürler
Bu kombiyi hangi oda termostatı ile kullanıyorsunuz?
-
Warmhouse Recowa ile kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
memnun musun performansından? sorun yaratıyor mu?
-
Banyodaki musluğu sonuna kadar açtığımızda alev boyu en yüksek kademede olmasına rağmen kombi 40 dereceyi geçmiyor, suyu kapattığımız anda ekranda 70 dereceler yazıyor ve hızlıca düşmeye başlıyor. Öncelikle bu durum normal mi sizce?
Bugün banyo suyu soğuk geldiği için kontrol ettim, böyle bir durumla karşılaştım.
Banyo suyu sonuna kadar açıkken 37 dereceye kadar çıkarabildi, sonra kombinin elektriğini kapatıp açınca 40 dereceye geldi.
Suyun tazyiğini kıstığımız zaman sorun yok.
Mutfak musluğunu sonuna kadar açınca alev boyutu daha az oluyor. Su sıcaklığını daha yükseğe çıkarabiliyor.
Acaba suyun debisi mi değişti diye düşünüyorum. Sizlerin fikri nedir?
Kombi sensörlerinde vb. bir hata olsa nasıl bir belirti verirdi?
-
kombi tamircisi değilim ama plakalı eşanjörde kireç olabilir.
-
kombi tamircisi değilim ama plakalı eşanjörde kireç olabilir.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160363831
forumda kombi ustaları var onlara sorabilirsiniz. maviteknik ve ebu ebdillah
-
Performansı çok iyi, Herhangi bir sorun yok, çok stabil çalışıyor kaç aydır. Lakin fiyatı acayip artmış, sanırım Warmhouse gözünü açtı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar baymak duotect compact kombiyi şimdiye kadar termostatla kullanıyordum termostat arızalandı söktüm. Yalnız kombi sürekli ayarladığım derecede kısık alevde yanıyor. İnternetten baktım modulasyonlu olduğundan falan demişler. Doğru mudur yoksa arıza mı var acaba kullanıcılar bilgilendirirse sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X