Neden soğutma yerine dry modda kullanıyorsunuz ? anti f modunu kullanın aktif edildiğinde kendisi içini kurutup kapanıyor yada. Kapatırken bi kaç dakika fan modunda çalıştırıp kapatın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Baymak Elegant Plus A++ (75. sayfa)
-
-
Düşürüyor bende kide
ben 26 da kullanıyorum 25 altına düşürüyor
eco moda alınca da sabit tutamıyor soğutma yeteriz kalıyor
31 m2 oda dikdörtgen salon var kapı da yok diğer odalara da gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ece modda sıcaklığı sabit tutabiliyor mu ?
26 ya ayarladınız. Oda 26 dereceye geldi daha sonra eco moda alıp kullandığınızda odayı 26 da tutabiliyor mu ?
Sanırım hayır, sabit tutsa dış ünite arada da olsa kapanırdı. Bugüne kadar hiç durduğunu görmedim :)
Aynı hızda cool mod mu yoksa dry mod mu daha az harcıyor bilmem. İnternette dry varsa kullanın, cool'a göre daha sağlıklı diyorlar bir süredir dry kullanıyorum. Ev çok büyük değil ama 1 saatte 3-4 küçük odayı soğutuyor, klima çalıştığında hiç bir gece terlemedim bu yaz.
Cool modda Eco mod açılıyor ama Dry modda eco yok.
Ortalama 1 ay 24-25 decere cool/dry şekilde kullandım, 1100 TL fatura geldi. Watt metre vb. olsa daha iyi ama şimdilik gerek yok
-
ic unite termostatim calismiyor, kaca ayarlarsam ayarliyayim buz ediyor odayi. sadece kumanda ifell modunda ac kapa yapiyor. yorumu olan usta var mi? benim cozebipecegim birseymidir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet cool modda dry moda göre daha az harcadığı test var
Soğutmasında sıkıntı yok 1,5 derece tolerans normal kabul ediliyor
Bende 26 da kullandığımda 25C nin altına düşüyor
31 m2 oda kapısı yok
Eco mod tam anlamıyla işe yaramıyor sanki
Dijital termometre koydum odaya, 24.5 / 25.5 arası git gel yapıyor ama dış ünite hep aktif. 27 falan sabitleyip denemek lazım ama gerek yok şimdilik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oda 30C de iken 26 derecede çalıştırdığımda 28 derecede falan eco moda aldığımda 27 lere kadar düşürüyor sonra sabitliyor .
26 da soğutmada çalışında 26 derece altına düşürüyor .
18000 plus uv var 31 m2 oda ve kapı açık şekilde çalışıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X