Arkadaşlar baymak duatec kombim var ama ekrani devamli acik kaliyor hiç sonmuyor normal mi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Baymak kombi soru
-
-
selamlar. kombi nasıl tavsiye eder misiniz? çok yakıyor mu? sıcak su performansı nasıl?
cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Normaldir elektrik geldiği sürece ekran açık oluyor hatta kapatırsanız off yazar yine açık kalır kapanmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iki evime taktirdim memnun degilim
Neden
Çok sesli calisiyor biride yeni olmasina karsi ariza yapti içi pirinç deniyor ama heryerinden su kaçirdi birsuru para harcamak zorunda kaldim
Bacanak eca aldi beraber almistik onlara gittigim zaman bakiyorum bizim kombiden sessiz
ne almak lazım bilen varmı.
herkes baymak duetec içi pirinç diyor.
ama her yer şikayet dolu.
Demirdöküm de aynı şaşırdım ne almak lazım
demirdöküm grupta nitromix
viessman grup eviniz petek metrajına göre vitodens 50 veya 100
vaillant ecotec 236/5-5
eca ise proteus premix
baymakta zaten güncel en çok giden üç model var üçüde birebir aynı.
kombi tercih ederken o kadar çok prinç bloklara takılı kalıyor ki arkadaşlar akıllara ziyan. bizler işin mutfağındayız prinç blok zanedildiği kadar önemli değil, çok daha önemli detaylar var dedikçe kombilerde, yok efendim pirinç blok.. belli başlı markaların ise kombilerini almayı bırakın, dükkanlarının önünden geçmeyin diyoruz, yok efendim söz dinletemiyoruz. tüketici bildiğini okumaya inatla devam ediyor..
-
Misalen ? Hangi marka ve modeller ?
-
Size katılıyorum annemde daha önce taktirmis olduğumuz ariston var içi komple plastik baymak ta yaşadığım hiçbir sorunu yasatmadi hatta şuan baymak kombi yine arıza yaptı pazartesi gelecekler bakalım yine neresi bozulmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kombiyi sıcak suyunu kapatıp güneş enerjisini açmak
- kalorifer kazanı tahliyeden su atıyor
- yoğuşmalı kombinin bacasından su damlıyor
- kombide bar yükselmesi tehlikeli midir
- kombide 1 2 3 kaç derece
- en iyi elektrikli şofben hangisi
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
- ısı pompası nedir
- en iyi kombi markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X