Şimdi Ara

Baymak Lambert marka kombide sıcak su ısıtma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Baymak Lambert marka kombimiz var ancak banyoya gelen sıcak su ılık. Dereceyi ne kadar yükseltsekte hiçbir değişme olmuyor. Banyodaki soğuk su musluğunuda açtığımızda ( Soğuk su musluğuda, kombiden gelen boruya bağlı ), su ısınmaya başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneStepAheaD -- 3 Ekim 2015; 21:01:12 >

• çok acil güncel
  • Arkadaşlar bugün servis çağırdık. Geldi baktı. Tesisatla ilgili bir problem var dedi, tesisatın bi yerine T boru takmışlardır dedi ama ben anlam veremedim. Resimdede elimden geldiği kadar anlattım. Kombiye gelen suyu, banyodaki soğuk su musluğundan çekmişler. Dönüşüde sadece banyodaki sıcak su musluğuna vermişler. Kombinin altındaki, gelen su vanasını kapattığımızda ise su akmaya devam ediyor. Haddime değil ama servisin arızayı anlamadığını düşünüyorum. Anlasa bile arızayı bize söylemediğini düşünüyorum. Çünkü tesisatçı lazım dedi, arkadaşının numarasını verdi hemen. 30 tl gelme ücretinide aldı. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok sevinirim

Baymak Lambert marka kombide sıcak su ısıtma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneStepAheaD -- 3 Ekim 2015; 21:03:31 >

• Guncel :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen güncel. yavaş yavaş tesisatçı çağırmaya doğru ilerliyoruz
  • OneStepAheaD kullanıcısına yanıt
    kombinin altindaki vanayi kapatmasina ragmen su hala akmaya devam ettiyse tesisatta var sikinti..kombide sorunyok o zaman.
    siz yenimi kullanmaya basladiniz yoksa eskiden iyiydide simdimi priblem oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isnuerog

kombinin altindaki vanayi kapatmasina ragmen su hala akmaya devam ettiyse tesisatta var sikinti..kombide sorunyok o zaman.
    siz yenimi kullanmaya basladiniz yoksa eskiden iyiydide simdimi priblem oldu.

kombiyi kiracılar kullanıyor ve şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamamıştık. Tesisatta ne gibi sorun olabilir bilgilendirebilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi oda termostatı sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    aslinda tesisatta anlattiginiza gore sorun teskil edecek bir durum yok gibi.

soguk su tesisati banyodaki vana tesisatindanda cekilebilir.veya diger baglanti yerlerindende alinabilir bunda sorun yok gibi..

siz soguk su konumunu actiginizda sicak su geliyor ise..yada sicak su konumunu actiginizda da soguk su geliyorsa armaturde yanlislik vardir..yada kombiye yapilan baglanti terstir..

gormeyince anlamak zor..

kombinin calismasinda sikinti yok ise is tesisata kaliyor gibi.

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    eğer sorun kombide değilde tesisatta gibi gözüküyorsa kendim yapmak için uğraşacağım. bakmam gereken yerleri yada ufak tüyolar verebilir misiniz ? mesela ilk düşündüğüm şey, kombiden çıkan sıcak su borusunu çıkartıp, ne kadar sıcak bastığına bakmak olacak. dediğim gibi tesisat çok basit kurulmuş gibi duruyor ordan olmayacağını düşünüyorum. ( bilmişlik taslamış olmayalım yinede )
    evet ill once kombi baglantisinfan baslayabilirsiniz..
    evinizdeki sebeke girisini kapatin, kombi alti soguk suyuda kapatin.
    sonra sicak baglantiyi sokun.
    sonra yavas yavas sebeke suyunu acin..
    sonra kombi alti soguk suyu yavas yavas acip isinip isinmadigini kontrol edin...
    kendi kombim icin konusuyorum sol 2. borudan sicak su gelir ise kombi baglantisi dogru demektir..
    daha sonrada tesisat baglantilarindaki tersligini cozmeye calisin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.