Şimdi Ara

Kombi sıcak su sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar energy 310 fi kombim var sicak su gelmesi icin kombiyi acip kapatmam gerekiyor ve sonrasinda sicak su geliyor bu sorun nedir nasil cozeriz ?

• Şuan kombiyi kapatip açmakta işe yaramiyor hiç bir sekilde sicak su gelmiyor şuanda

++ Olarak kombinin petek sicaklik ayarini actigimda sicak su alabiliyorum. Normlde su sicaklik ayari en yuksekte olmasina ragmen sicak su gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askndnz -- 23 Haziran 2019; 10:39:20 >
  • askndnz A kullanıcısına yanıt
    Zaten kombiyi açıp kapamakla alakası yok. Çalışacağı tutacağı an Açıp kapamaya genkgelmiştir. Zaten musluğu açınca musluk işareti olan led yanmıyordur. Kalorifer modunda ılık su alabiliyorsan, su gurubuna ve 3 yollu vanaya bakılacak ya sıkışıyor yada diyafram patlak.
  • ebu abdillah E kullanıcısına yanıt
    Su grubu degisti 150tl
  • siz çözmüşsünüz ama başkaları için bilgi amaçlı yazayım. aynı sorun bende de oldu. sıcak su açılınca hiç tepki vermiyordu. dedim ya sensörden ya kablosundan vs. baktım kablo sağlam. su akış sensörünü söktüm. baktım pervaneleri kırılmış. tamir edeyim dedim çok eskimiş olmadı. internette buldum 20tl ye. alıp değiştirdim çalışıyor. YouTube da yığınla montaj videosu var.
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam youtube bu konuda ve birçok konuda iyi bir kaynak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.