Şimdi Ara

Banyo sıcak su sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    doğalgazlı evimde şöyle bir sorunum var

Mutfağa ve lavabolara sıcak su geliyor fakat banyoya gelen sıcak su ile başım dertte. Bazen bir kaç dakika beklediğim zaman sıcak su banyoya sorunsuz geliyor ama bazen ne kadar beklesem de,bir türlü sıcak su gelmiyor,gelse de bir anda buz gibi olup sonra bir türlü ısınmıyor.Hermetik kombi kullanıyorum. Sorunun NTC sensöründen yada 3 yollu valften kaynaklandığını düşünmüyorum,banyoya gelen sıcak su da düzensizlik mevcut.

Banyonun kombiye uzaklığı yaklaşık 7-8 metre,banyonun hat uzunluğu da mutfak ve lavaboya nazaran biraz fazla

şebeke suyu gayet basınçlı banyoda da,basınç ölçerim olmadığı için,şebeke suyunun basıncını ölçemiyorum,acaba bazen sıcak su gelmesi bazen de suyun sadece banyoda ısınmaması şebeke suyunun basıncından kaynaklanıyor olabilir mi ?

Kombiye gelen,soğuk su vanasını kıssam bu sorun çözülebilir mi ve bu işlem kombiye yada tesisata pratikte herhangi bir zarar verir mi ?

Cevap için teşekkürler

• Banyoda bulunan muslugunuz arızalı büyük bir ihtimal le. su şiddeti fazla akıyor ise yada az akiyorsa problem yaratır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akelteknik

Banyoda bulunan muslugunuz arızalı büyük bir ihtimal le. su şiddeti fazla akıyor ise yada az akiyorsa problem yaratır
    Ama evde termosifonda var henüz sökmedik.Termosifonu açınca direk sıcak su geliyor sorunsuz bir şekilde
  • Sağa sola çevirmeli musluktan ise genelde bozukluk ondan çıkıyor kombi mutfaktan normal gelipte banyoda sadece bu olayı yapması ya banyo muslugundan şiddetli yada az su akmasından yapar yada banyo da bulunan musluk grubu arızalı başka biseyden yapmaz anlattiginiza dayanarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akelteknik -- 7 Ocak 2019; 12:12:18 >
  • unrealwar U kullanıcısına yanıt
    Termosifonunda aynı sisteme bağlı olması dengesizlestirir söküp deneyin duzelmesse dediğim işlemi izlemeniz gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.