< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
**BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları (15. sayfa)
-
-
Servisine sordum takabilirsiniz demediler, kendi termostatlari haricine sıkıntı çıkartırlar düşüncesindeyim ancak bu kullanamayacagiz anlamına gelmez termostat takarsiniz servis gelmesi gerektiğinde termostati sokersiniz olur biter ancak üstünde bulunan orjinal köprüyü kaybetmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun olunca çıkartıp eski haline döndürmek mantıklı. Yalnız kapağı plastikmiş o hoşuma gitmedi Dişleri kırılırsa al başına belayı. Duotec compact mı alsam diye düşünmeye başladım. Sanki duotec daha kaliteli gibime geldi bilemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 2 yıl fazladan garanti var diye lunatec alıyım diye dusunuyorum
Garanti olayı mantıklı da plastik kapak nedir ilk defa görüyorum
-
Servis gelip onu gördüğü zaman anlar zaten termostat takıldığını 😁
Lunatec ile duotec arasında iç donanım farkı yoksa 2 yıl fazla garanti için alınabilir duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 27 Kasım 2024; 8:49:21 >
Bu arada izmirde lunatec 24 lüğe tek çekim 25 bin nakit 24 bin dediler. Başka bir yer 20 liğe 12 taksit 30 bin dedi
Başka fiyat alan var mı daha aşağısı var mı
Servis gelecekse oda cikacak😁
ondan dedim plastik olması sıkıntı diye sök tak yaparken elimizde kalmasın diye
siz ne kadar fiyat aldınız bu arada
-
Benim tesisatlarla beraber hepsi içinde bir anlaşma yaptım tahminen 25 e geldi.
Surekli servis gelecek bir durum olursa yandık zaten😀
Tek çekim 25 diyen yer meğer montaj hariçmiş Montaj ne olacak dedim Ücretiyle yaptıracak yer buluruz filan diyince tepem attı geri döndüm
Kombiye su basmaya devam şimdilik
Arkadaşlar lunatec kombiyi yeni kullanmaya başladım devamında içinden su geldiğini gördüm kapatıp servis çağırdım geldi incelediler ilk petek ısıtma yaparken 50 derece yapıp ısındıktan sonra dilerseniz düşürürsünüz dediler ısı derecesini şimdi içinden su gelmiyor bu normal bir durummu yaşayan varmı birde 450 tl para istediler vermedik üstelik ama vermedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 4 Aralık 2024; 20:14:47 >
https://forum.donanimhaber.com/de-dietrich-inidens-neo-kullanicilari--157062582#157279334
De Dietrich İnidens Neo, Baymak Lunatec ile %100 aynı kombidir ve her zaman 7 yıl garantilidir
-
Tek bir soru soracağım size son kez kbakmayin
Baymakta karar kıldım (sizin dediğiniz gibi ECA içi plastik mi pirinç mi hiçbir bayi bilmiyor veya söylemiyor)
Lunatec, Duotec arasında kaldım fark 2-3k çok önemli değil. Ev de küçük 70mt kombi balkonda. Özelliklere bakınca yakıt tüketimi lunatec in çok daha fazla
Bayi aradığımda duotec dediğimde lunatec öneriyorlar ve onlara bakmayın öyle bir şey yok vs diyolar. Sizin yorumunuzu önemsiyorum. Öğleden sonra da alicam. Lunatec mi Duotec mi. Sizin şahsi düşünceniz. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kararsız kafası karışık kişilere kombi önerisi yapmıyorum
-
Merhaba kıymetli hocam baymak lunatec premix 24 kw kombi sahibiyim sıcak su var ısıtmads sıkıntı yok ama çok az geliyor sebebi nedir filtreler temizledim borulardaki kombi üstündeki gizli filtre varmış tam olarak yeri neresi ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir
Gizli filtreyi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X