Şimdi Ara

**BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
15
Favori
35.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lunatec lere kendimiz termostat takabiliyor muyuz Cosa termostat var hali mevcutta
    Garanti dışına çıkarmıyorsa çok iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayalkahvesi82 kullanıcısına yanıt
    Servisine sordum takabilirsiniz demediler, kendi termostatlari haricine sıkıntı çıkartırlar düşüncesindeyim ancak bu kullanamayacagiz anlamına gelmez termostat takarsiniz servis gelmesi gerektiğinde termostati sokersiniz olur biter ancak üstünde bulunan orjinal köprüyü kaybetmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Sorun olunca çıkartıp eski haline döndürmek mantıklı. Yalnız kapağı plastikmiş o hoşuma gitmedi Dişleri kırılırsa al başına belayı. Duotec compact mı alsam diye düşünmeye başladım. Sanki duotec daha kaliteli gibime geldi bilemedim.

Bende 2 yıl fazladan garanti var diye lunatec alıyım diye dusunuyorum

Garanti olayı mantıklı da plastik kapak nedir ilk defa görüyorum

Genelde dolap içine konuluyor çok fazla açıp kapatilmiyor o yüzden çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
    Oda termostati içinde dışarıya bir kablo çıkartıyorum resimdeki aparattan kullaniyorum çıkart tak olayları için kombiyi açmıyorum. **BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları

Servis gelip onu gördüğü zaman anlar zaten termostat takıldığını 😁
    Lunatec ile duotec arasında iç donanım farkı yoksa 2 yıl fazla garanti için alınabilir duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 27 Kasım 2024; 8:49:21 >
  • Bu arada izmirde lunatec 24 lüğe tek çekim 25 bin nakit 24 bin dediler. Başka bir yer 20 liğe 12 taksit 30 bin dedi
    Başka fiyat alan var mı daha aşağısı var mı

Servis gelecekse oda cikacak😁

ondan dedim plastik olması sıkıntı diye sök tak yaparken elimizde kalmasın diye **BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları 

siz ne kadar fiyat aldınız bu arada

Benim tesisatlarla beraber hepsi içinde bir anlaşma yaptım tahminen 25 e geldi.

Surekli servis gelecek bir durum olursa yandık zaten😀

Tek çekim 25 diyen yer meğer montaj hariçmiş Montaj ne olacak dedim Ücretiyle yaptıracak yer buluruz filan diyince tepem attı geri döndüm
    Kombiye su basmaya devam şimdilik

• Arkadaşlar lunatec kombiyi yeni kullanmaya başladım devamında içinden su geldiğini gördüm kapatıp servis çağırdım geldi incelediler ilk petek ısıtma yaparken 50 derece yapıp ısındıktan sonra dilerseniz düşürürsünüz dediler ısı derecesini şimdi içinden su gelmiyor bu normal bir durummu yaşayan varmı birde 450 tl para istediler vermedik üstelik ama vermedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 4 Aralık 2024; 20:14:47 >
  • https://forum.donanimhaber.com/de-dietrich-inidens-neo-kullanicilari--157062582#157279334

De Dietrich İnidens Neo, Baymak Lunatec ile %100 aynı kombidir ve her zaman 7 yıl garantilidir

• disintegration kullanıcısına yanıt

Tek bir soru soracağım size son kez kbakmayin

Baymakta karar kıldım (sizin dediğiniz gibi ECA içi plastik mi pirinç mi hiçbir bayi bilmiyor veya söylemiyor)

Lunatec, Duotec arasında kaldım fark 2-3k çok önemli değil. Ev de küçük 70mt kombi balkonda. Özelliklere bakınca yakıt tüketimi lunatec in çok daha fazla

Bayi aradığımda duotec dediğimde lunatec öneriyorlar ve onlara bakmayın öyle bir şey yok vs diyolar. Sizin yorumunuzu önemsiyorum. Öğleden sonra da alicam. Lunatec mi Duotec mi. Sizin şahsi düşünceniz. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemsiremert5541 H kullanıcısına yanıt

kararsız kafası karışık kişilere kombi önerisi yapmıyorum

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Merhaba kıymetli hocam baymak lunatec premix 24 kw kombi sahibiyim sıcak su var ısıtmads sıkıntı yok ama çok az geliyor sebebi nedir filtreler temizledim borulardaki kombi üstündeki gizli filtre varmış tam olarak yeri neresi ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir

• skaynetx kullanıcısına yanıt

Gizli filtreyi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.