Baymak Novadens 42 kombi önerir misiniz? Tecrübeleriniz nasıl? Ev 4 katlı, (gerçi çatı küçük ve sadece çamaşır için kullanılıyor) o yüzden piyasadaki çoğu kombinin yetmeyeceğini söylüyorlar. Bu modeli araştırmamı söylediler. Kullanan var mı, tecrübeleriniz nasıl? |
Baymak Novadens 42 kombiyi önerir misiniz?
-
-
Baymak Brötje Novadens 42kW çok iyi cihaz. paslanmaz çelik premix eşanjör, cold burner door teknolojili yanma grubu, tamamen metal/pirinç hidroblok grubu
yalnız aynı kombinin novadens extra modeli var, bu modelde kombinin üstünde çıkartılabilen kumanda paneli var ve kablo bağlayarak sadece bu kumanda panelini oda term olarak kullanabiliyorsunuz başka marka o.t kullanamazsanız
novadens extra değil novadens alın hatta 42 değil 45kW alın. kombinin kendi pompası 4 kata suyu basamazsa ek pompa ve denge kabı hatta gerekiyorsa ek genleşme tankı takılabilir.
akakce.comBaymak Brötje Novadens 45 Fi Hermetik Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/yogusmali-kombi/en-ucuz-baymak-brotje-novadens-45-fi-hermetik-fiyati,6070622.html
-
Hocam bu termostat olarak kullanılabilen uzaktan kumanda olayının birçok kombide olmadığını yeni öğrendim, 18 yıldır kullandığım Demirdöküm Isofast'ta olduğu için standart sanıyordum, bugün de kombici söyledi. Yalnız şöyle garip bir durum var, Baymak'ın kendi sitesinde bu Novadens modellerini bulamadım; bunlar üretimi sonlandırılmış eski modeller mi acaba?
-
Evet Novadens 2023 itibariyle üretimi sonlandı 1 ay oldu piyasada hala satılıyor
45kW Baymak duo tec aynı özelliklerdedir duo tec alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki sizce hangisi daha kalitelidir? Brötje Novadens mi Baymak Duotec mi?
-
İkisi aynı kalitede cihazlar
Baymak'ta kendi modelleri arasında kalite farkı yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X