Şimdi Ara

Baymak duotec mi yoksa baymak baymak brötje novadens mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir kombi arayışına girdim. Eca baymak buderus derken en son baymakta karar kıldım Bizim burada hem servisi çok hemde parçası çok.

Bugün duotec almak için bayiye gittim fakat bayi illa brötje novadens verelim dedi kafam karıştı almadan çıktım.

Bu 2 modelden hangisini önerirsiniz arkadaşlar. Yardım lütfen.

• Novadens mi novadens extra mı? Extra nın üstünde çıkartılabilen kumanda paneli var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Novadens mi novadens extra mı? Extra nın üstünde çıkartılabilen kumanda paneli var

Cevap için teşekkürler.

Ekstra düşünüyorum hocam.
    Bu üzerindeki çıkarılabilen kumanda paneli ne işe yarar ki ? İki arasında diğer teknik özellikleri açısından siz hangi kombiyi önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 16 Şubat 2017; 0:46:51 >
  • Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    baymak duo tec ve baymak novadens extra %100 aynı kombidir tek fark kumanda paneli
    çok iyi bildiğim cihazlardır
    kumanda paneline kablo bağlayarak oda termostatı olarak kullanabiliyorsun
    yalnız novadens extra ya başka oda termostatı olmuyor bu kumanda paneline mecbursun
    eğer aklında başka marka oda termostatı kullanmak varsa baymak duo tec daha iyi tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

baymak duo tec ve baymak novadens extra %100 aynı kombidir tek fark kumanda paneli
    çok iyi bildiğim cihazlardır
    kumanda paneline kablo bağlayarak oda termostatı olarak kullanabiliyorsun
    yalnız novadens extra ya başka oda termostatı olmuyor bu kumanda paneline mecbursun
    eğer aklında başka marka oda termostatı kullanmak varsa baymak duo tec daha iyi tercih

Başka kaliteli markalardan seninde önerdiğin simens oda termostatı almayı düşünüyorum hocam. En iyisi duo tec alayım geçeyim fazla kafa karışıklığına gerek yok.

Cevap için tekrar teşekkür ettim.

İyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buderus vs ECA
    10 yıl önce açıldı
    Baymak kombi soru
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.