Şimdi Ara

Baymak Ocean Luna 20 Fi Kombi - Kış Konumu Ateşleme Var Yaz Konumu Ateşleme Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Baymak Ocean Luna 20 Fi model eski marka kombiye sahibiz.
    Sorun şu şekilde : Kış konumunda kombi ateşleme yapıyor fakat yaz konumunda kombi ateşleme yapmıyor.
    Hiçbir bilgim yok . Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagcesmeli41 -- 1 Ağustos 2018; 12:52:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Baymak Ocean Luna 20 Fi Kombi: Kış Konumunda Ateşleme Var, Yaz Konumunda Ateşleme Yok Sorunu

Baymak Ocean Luna 20 Fi kombilerin, kullanım kılavuzunda belirtildiği üzere, hem kış hem de yaz aylarında kullanım için tasarlanmıştır. Ancak bazı kullanıcılar, kış konumunda ateşleme yaptığını ancak yaz konumunda ateşleme yapmadığını bildirmektedir.

Bu sorun, genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Gaz Kesintisi: Yaz konumunda kombiye gaz gelmiyorsa, ateşleme yapmayacaktır. Gaz vanasının açık olup olmadığını kontrol edin.
    • Su Basıncı Düşüklüğü: Kombideki su basıncı 1,5 bar'ın altına düştüğünde, kombi ateşleme yapmayabilir. Su basıncını cihazın manometresinden kontrol edin ve gerekirse doldurun.
    • Ateşleme Elektrodu Kirliliği: Ateşleme elektrodu zamanla kirlenebilir ve bu da ateşlemeyi engelleyebilir. Elektrotu temizlemek için bir fırça kullanın.
    • Elektronik Arıza: Kombinin elektronik kartında bir arıza varsa, ateşleme yapmayabilir. Bu durumda yetkili bir servisle iletişime geçmeniz önerilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• Gaz vanasının açık olduğundan emin olun.
    • Su basıncını kontrol edin ve gerekirse doldurun.
    • Ateşleme elektrodunu temizleyin.
    • Kombiyi resetleyin.
    • Sorun devam ediyorsa, yetkili bir servisle iletişime geçin.

Önemli Notlar:

• Kombilerin bakımını ve onarımını yalnızca yetkili kişilerin yapması önerilir.
    • Kombinin kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve talimatlara uygun şekilde kullanın.
    • Kombilerde herhangi bir değişiklik yapmadan önce üreticiye veya yetkili servislere danışın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende aynı dertten müzdaribim internette kullanım kitapçığı dahil herşeyi aradım ama bulamadım. Yardımcı olabilecek kimse yok mudur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: copilotttt

bende aynı dertten müzdaribim internette kullanım kitapçığı dahil herşeyi aradım ama bulamadım. Yardımcı olabilecek kimse yok mudur acaba ?
    dogalgazyedekparca.com
    BAYMAK DİYAFRAM-MEBRAN CONTA Fiyatları | Kombi Yedek Parça
    https://dogalgazyedekparca.com/productdetails.asp?id=970

Fatih Bank Kombi ve Beyaz Eşya Servisiyoutube
    Baymak Luna 24 Fi - Diyafram Contası Nasıl Değiştirilir?
    https://www.youtube.com/watch?v=-DJwhtG1qN0

Sorunu böyle çözdüm hocam , umarım işinize yarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.