|
Bayraktar açıkladı: Fergani Uzay’ın ilk uydusu Ocak’ta fırlatılacak (2. sayfa)
-
-
Normal ülkelerde hükümetiyle övünenlere gerizekalı muamelesi yaparlar ama hamdolsun normal bir ülkede değiliz. -
Vay vay masalcı arkadaş asgari ücrete mahkum olmuş kölelerin gurur duymasını bekliyor,kendileri ve aileleri refah içinde yüzecek bizlerde tek yaşam hakkımızda ailelerimizle beraber bunlara kölelik yapacağız,rahip bronson duysa gülerdi bunlara -
Hükümetin silah endüstrisi ve uzay adımları yanlıştır demiyorum, destekliyorum ama ABD/Avrupa gibi halkını refaha kavuştururken bir yandan bunları yapabilseydi ayakta alkışlardım.
Bunları yaparken bir yandan ülkemizi ve insanlarımızı fakir bıraktı ve vergiler altında ezdiler. Her geçen gün de yeni vergilerle hayatımız kötüleşiyor.
Bir yandan da Türk kimliğimizi yok etmek için hızlı çoğalan Arapları getirdiler. Keşke gerçekte de Türk ırkını koruyacak kadar milliyetçi olsalardı... O kadar olumsuzluğa karşın 2 drone yapmayla milliyetçi olunmuyor.
Gelecekte ülkende Türkler azınlık olacak, drone'lar bunu engelleyebilecek mi?
Sonuç olarak AKP'li 3-5 kişi zengin oluyor biz ize uzaktan 3 kuruş maaşımızla konuşuyoruz. Burdaki koyu AKP'liler de hepsi patron, KOBİ sahipleri vs. AKP döneminde zengin oldukları için destekliyorlar.
Ben AKP döneminde fakirleştim, ben niye destekleyeyim açıklasınlar o zaman. Herkes kendi çıkarına bakar kusura bakmasın, cebine para giren destekler. Fakirleştirilip vergi altında ezilen de ölümüne karşı çıkar.
Dediğim gibi silah endüstrisi ve uzay adımları yapılsın sonuna kadar destek, ama hükümetin 1 doğrusu 20 yanlışını düzeltmeye yetmiyor malesef. Her hafta benim hayatımı daha da kötüleştirmek için
yeni vergiler icat etmeye devam edecekler sonuç olarak. Enflasyonu durduramayacaklar. Vergiler yüzünden çevremizdeki ülkelere göre alım gücümüz çok daha düşük, kıçı boklu Gürcistanda bile halk
rahatça Araba, Ev, Telefon ve eşya alabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X