Şimdi Ara

Bayraktar açıkladı: Fergani Uzay’ın ilk uydusu Ocak’ta fırlatılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hükümetiyle devletiyle övünen birisinin bugün de bir hatasını eksiğini buldun, bununla zihinsel orgasmında keyifler, bugünü de kurtardın hadi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normal ülkelerde hükümetiyle övünenlere gerizekalı muamelesi yaparlar ama hamdolsun normal bir ülkede değiliz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay vay masalcı arkadaş asgari ücrete mahkum olmuş kölelerin gurur duymasını bekliyor,kendileri ve aileleri refah içinde yüzecek bizlerde tek yaşam hakkımızda ailelerimizle beraber bunlara kölelik yapacağız,rahip bronson duysa gülerdi bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümetin silah endüstrisi ve uzay adımları yanlıştır demiyorum, destekliyorum ama ABD/Avrupa gibi halkını refaha kavuştururken bir yandan bunları yapabilseydi ayakta alkışlardım.

Bunları yaparken bir yandan ülkemizi ve insanlarımızı fakir bıraktı ve vergiler altında ezdiler. Her geçen gün de yeni vergilerle hayatımız kötüleşiyor.

Bir yandan da Türk kimliğimizi yok etmek için hızlı çoğalan Arapları getirdiler. Keşke gerçekte de Türk ırkını koruyacak kadar milliyetçi olsalardı... O kadar olumsuzluğa karşın 2 drone yapmayla milliyetçi olunmuyor.

Gelecekte ülkende Türkler azınlık olacak, drone'lar bunu engelleyebilecek mi?

Sonuç olarak AKP'li 3-5 kişi zengin oluyor biz ize uzaktan 3 kuruş maaşımızla konuşuyoruz. Burdaki koyu AKP'liler de hepsi patron, KOBİ sahipleri vs. AKP döneminde zengin oldukları için destekliyorlar.

Ben AKP döneminde fakirleştim, ben niye destekleyeyim açıklasınlar o zaman. Herkes kendi çıkarına bakar kusura bakmasın, cebine para giren destekler. Fakirleştirilip vergi altında ezilen de ölümüne karşı çıkar.

Dediğim gibi silah endüstrisi ve uzay adımları yapılsın sonuna kadar destek, ama hükümetin 1 doğrusu 20 yanlışını düzeltmeye yetmiyor malesef. Her hafta benim hayatımı daha da kötüleştirmek için

yeni vergiler icat etmeye devam edecekler sonuç olarak. Enflasyonu durduramayacaklar. Vergiler yüzünden çevremizdeki ülkelere göre alım gücümüz çok daha düşük, kıçı boklu Gürcistanda bile halk

rahatça Araba, Ev, Telefon ve eşya alabiliyor.

• Vain kullanıcısına yanıt

İşte senin gibiler paraya vatan satan cinsler oluyor. Çünkü para için her şeyi herkesi satacak verecekmiş hissine kapılıyor sizin gibi zihniyetleri okuyunca duyunca bilince, ben refah içinde ferah içinde yaşayayım da ülke ne olursa olsun modundasınız.

Ülkeni savunacak savunma sanayin yok ama dünyanın en zengin refah içinde yaşayan ülkesisin bir ülke sana saldırdığında işgal etmek istediğinde kendini savunamadığın zaman o refahlığının paranın hiçbir anlamı yok olmuyor. Bunu ukrayna da görmediysen anlamadıysan daha ne diyeyim.

Tabi ki herkes ister mali sorun sıkıntı olması herkes istediğini alsın. Gerçi oda olunca arsızlığa geçiş oluyor. Çünkü dünyanın en zengini de daha da zengin olmak için çabalıyor. Kimse bana bu para yeter daha fazlasını istemiyorum demiyor. Zaten o denmediğinden dünyanın hali bu durumda o başka konu

O yüzden özellikle ülkenin savunma sanayisi için yapılanlara karşılık ben açım benim param yok benim gelirim az şunu alamıyorum bunu alamıyorum demek mantıklı değil olamaz. Çünkü kendi ülkeni savunamadığın zaman ne yiyecek ağızın nede onu çıkartacak mabadın kalıyor. Tamam dünyanın en açı sensin tamam doymadın doymuyorsun tamam her şeyin olması gerekirken belki hiç bir şeyin yok yada öyle olduğunu sanıyorsun. Ama bunun savunma sanayisi ile kendi Bağımsız savunmanı oluşturmak ile alakası yok olmayacak. Gerekirse aç kalacaksın gerekirse gelirinden kısacaksın ama bu ülke bağımsız savunma sistemine kimseye ihtiyacı olmadan kimseden bir şey almadan kendi imkanları ile yapacak üretecek. Yoksa ülken kalmıyor güçlü olmazsa ülken elinde kalmaz.

Artık bu güç sadece beden gücü asker gücü ile olmuyor. Bu güç teknolojik olarak üstün olma teknolojik ürünler üretmek ile oluyor. Sadece üretmekte yetmiyor geliştirmen güncellemen gerekiyor.

Bakın sözde istanbul barosu, yani bu ülkenin barosunun basın açıklamasına bakın.

Bayraktar açıkladı: Fergani Uzay’ın ilk uydusu Ocak’ta fırlatılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 22 Aralık 2024; 7:24:1 >

• Linux Super User kullanıcısına yanıt

Adamın İngilizler'den seneler önce bulduğu buhar makinesini biz döner çevirmek için kullanmışız. İngilizler ise tren ve gemiler için kullanmış. Kendimize çok yazık ediyoruz.

• Bayraktar açıkladı: Fergani Uzay’ın ilk uydusu Ocak’ta fırlatılacak
  • Bazılarımız kuzey Kore rüyası yaşıyor

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Para herşeyden önemlidir kardeşim, iyi ekonomi en büyük beka meselesidir. Ekonomi olmadan savaşa giremezsin, Rusya ekonomisi sayesinde ayakta o kadar yaptırıma rağmen. Sen aynı şartlarda 1 hafta dayanamazdın.

Siz de günün sonunda oyunuzu para için satıyorsunuz. Vatan matan hikaye, ölüp gideceğiz azıcık ömrümüz var. Türkiye de 20-30 yıla Arap ülkesi olacak sayenizde. Daha da ileride ülkeler de kalmayacak zaten, dünya globalleşiyor. Tek dünya düzeni gelecek.

En önemli şey iyi bir yaşamdır, onu sağlayamayan hükümet istifa etsin. İsviçre çok mu süper orduya sahip, mis gibi yaşayıp gidiyor. Bana hayatı vergilerle yasaklarla haram eden bir hükümete gram sempati besleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 22 Aralık 2024; 10:35:7 >
  • Vain kullanıcısına yanıt

Parayı her şeyden üstün kılan değerli öneli kılan zihniyet sorunlu zihniyettir. Para için devlet sırrını da satar vatanı da satar, o yüzden bu zihniyetler ülke için sorunludur.

sen oyunu para için satıyo olabilirsin ama herkesi kendin gibi sanma akılsızlığına girme, haa senin gib isatanlar varsa onlarda senin gibidir hangi partiden olursa olsun.

İşte senin değerin önemin her şeyin para para için satıyorsun. Türkiye barbar batı yalayıcısı fransız devşirmesi olunca zoruna gitmiyor. Araplık yaftası altında İslam düşmanlığı yapmayı hak görüyorsun. O çok yalandığın yakardığın yalvardığın batı seni bir kaşık suda boğar ama tabi buda senin umrunda değil paran olsun para versinler vatanı satan için bunların ne önemi var demi

neyse bu ülkeden hiç bir şey satamadan para için yalandığın yerlere biran önce gidersin. Şahsen ben bu zihniyetteki hiç kimseyi bu ülkede etkin ve yetkin yerlerde görevlendirmem.

İlk fırsatta para için her şeyini satabilecek zihniyete sahip biri ile de fazla muhattap olmam. Engellendiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 22 Aralık 2024; 11:8:45 >

• ABD Suriye ile düşman ol dedi, oldunuz. ABD Suriye'nin petrollerini aldı, bize ise Suriyelilere bakmak kaldı. Evet çok bağımsızız, ABD ne derse ikiletmeden hemen hizmet ediyoruz. Bundan rahatsız olmuyorsunuz. Bu şekilde hizmet eden diğer ülkeler en azından maddi çıkar elde ediyor, bizde o da yok. Bkz Avrupa, G. Kore, Japonya, S. Arabistan. Bizimki tamamen kaybet-kaybet anlaşması.

• Bu kadar gurur da fazla artık.

• dede17 D kullanıcısına yanıt

Bu tarz haberleri görünce kafalarını kuma gömüyorlar diye düşünüyorum.

Umarım o kafalar hiç kalkmaz kumdan ki biz işimize rahat rahat bakalım.

Gölge etmesinler yeter.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

sadece bu ile değil ben bu adamın osmanlı olduğunu böyle birinin yaşadığını yabancı kaynaktan öğrendim. yaptılarımızı bile aktaramamışız kendi tarihimizi yabancı kaynaktan öğreniyoruz. adamın wikisi bile ingilizce olanı türkçesinden çok iyi.

• Linux Super User kullanıcısına yanıt

Ben de TRT Belgesel'de izleyince öğrenmiştim. Okul yıllarını hatırlıyorum da adı bile geçmemişti.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    "Parayı her şeyden üstün kılan değerli öneli kılan zihniyet sorunlu zihniyettir" ne güzel son 20 yılın özeti gibi oldu. Satılan devlet sırları, peşkeş çekilen milli araziler, araplaştırılan kültürümüz vs vs

• bshaar387 B kullanıcısına yanıt

Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır"

• Selçuk Bayraktar, Baykar sizin uzay muzay ne işiniz var kardeşim

Burakın köyünüzde domates yetiştirin

İstihdam, uzay, havacılık bizim neyimize

Bakın DHde bazı kullanıcılar laf soktuğunu zannederek çoktan uzaya çıkmışlar bile

İstemezük

• Daha asgari ücrete net rakam veremeyenler yine konu uzay olunca tarih vermiş. Ne de olsa vaatler uzay boşluğuna gidiyor. 17 binden 20 bin olsa yine oy verecekler var ne de olsa.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.