Şimdi Ara

Bayraktar'ın Ukrayna'ya kuracağı İHA fabrikasının görüntüleri yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu senede bayraktar ile geçecek , 20 senedir milli araba milli uçak milli tank derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna yönetimi oynak bir şahsiyet.

• O yerli ihalarımızı yok alman yok bae prototipi yok gps i amerikan diyen arkadaşım ataletsel seyrüsefer pasif navigasyon çevrimdışı haritasından kendini idame edebilme özellikleri nereden gelmiş onu da yazsaydın ya o kadar sıkmışsın gps amerikanmış türksat 4-5 sen hd magazin programı izleyesin diye mi fırlatıldı makine yukarıda sam füzesini yiyip nasıl geri dönebiliyor o kadar bilgi birikimin var madem ki bunları da açıkla akıncının bae prototipi olduğunu nereden öğrendin bilgi belge koy şuraya görelim o makina ilk kez bu memleketin sınırları içinde havalandı şimdi kimseye sormadan istediğimiz yere bombayı bırakıyormu o önemli sevineceğin yerde bu neyin algısı böyle..

• Ukrayna için üretilecek veya dışarı satılan sihaları ya Yunanistan'a satarlarsa o zaman ne yapmalı ?

• hadi lideriniz ukrayna diyor ukraynaya yardım edin bende tam tersi biji rusya

• Kesinlikle. Üretim ve ürünün devamlılığı çok önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Savas durumunda da ukrayna üretimi durdurur ve izin vermezse ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Mümkün, bu yüzden birden çok ülke ile iş birliği yapmak lazım.

• Gt95 G kullanıcısına yanıt

yunanlılarmı bize saldıracak.Bayraktar'ın Ukrayna'ya kuracağı İHA fabrikasının görüntüleri yayınlandı 

• Bu ürettik yalanı ekonomiyi yerle bir etti. Sıra savaş sırasına geldi.

Vaz geçtim sihadan buğday üretimi nasıl gidiyor.

• gun kullanıcısına yanıt

Rusya burayi vurmak istese max 1 ayda yerini bulur zaten hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Akıllık mühimmatlarımızın en basitinden lazer arama başlıkları almanyadan geliyor. Onlarında yerlisi üretilmiş, Almanya'dan alinanların seviyesine gelmesine epey vardır. Pod kamera da üretiyoruz ama bunun mevzu uzun. Şuan Kanada en iyi seçenek. Hani İsrail heron vermiyor muhabbeti bazı ekipmanlar yerli üretim olacak ve İsraile montaj için belirli tarihlerde teslim edilecek. Yalnız Aselsan takvime uyamadı. Epey gecikme yaşandı. İsrail zamanında teslim edemedi oldu. Geçte olsa teslim edildi ve bu seferde epey ağır oldu, droneların verimini etkiledi oldu. Gecikmeden dolayıda tüm ihale İsraile kaldı.

Dronelar sonuçta birinin tasarımından ilham alınmış.

• Yahudi den ödül almaya doyamadılar.

• Bayraktar'ın Ukrayna'ya kuracağı İHA fabrikasının görüntüleri yayınlandı
  • forvet09 kullanıcısına yanıt

ukrayna hristiyan bil ülke olarak biliyorum.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Halkı öyle, dünyada ki ülke yöneticilerinin alayı yahudi ya da uşağı.

• kartalaraz kullanıcısına yanıt

ukranyaya sormak lazım sihaları alan onlar.Bayraktar'ın Ukrayna'ya kuracağı İHA fabrikasının görüntüleri yayınlandı 

• onatba O kullanıcısına yanıt

çok açıklayıcı teşkkür ederim.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

O arkadaşa (pskillercheto) göre kullanacağın her ürünü sıfırdan biz tasarlayacağız ki milli üretim olacak. Mübarek adam üreteceğin bir ürünün tabiki benzeri başka ülkede olabilir ve ordan kopya da edinmiş olabilirsin. Önemli olan onu sürekli geliştirerek daha üst segmentte ürün haline getirebilmek. Bunu füzelerde Almanlardan öğrendiğimizin üstüne bi şeyler koyarak çeşitlendirdik. Yunan spikeri dinlesin, o söylüyordu, o yalan söylemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 14 Eylül 2022; 11:6:25 >
  • Neden Ukraynada üretiliyor ülkemizde işsiz mühendislerimiz kalmaz ayrıca tam bağımsız oluruz hem milli üretim diyoruz ama milli olmaması ne kadar doğru,?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.