Şimdi Ara

Bayraktar TB2'nin Rus konvoyunu imha ediş görüntüleri paylaşıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
11.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğiniz kısmen doğru olsa da büyük çoğunlukla hatalı çünkü islam ülkelerinde olanlar kendi iç savaşları.Yani orada kendi halkı birbirlerini öldürüyor.Burada Rusya'nın başka bir devlete hiçbir haklı tarafı olmamasına rağmen saldırması var.

• Helal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda sonuna kadar haklısın. Bunun bazı sebebleri var. 1. ekonomi ve dolayısıyla medyayı elinde bulunduran ABD'nin etkisi. 2. Avrupa'da sanayileşme ile birlikte bir kendilerini diğer kültürlerden üstün görme durumu. 3 Bu durum Avrupa'yı da korkutuyor o yüzden daha rahat enpati yapabiliyorlar.

Yukarıda bahsettiğim 3 sebepten dolayı malesef diğer ABD öncülüğündeki savaş ve yıkımlarda başta Avrupa ve dünyanın geri kalanı onları İNSAN olarak görmüyor o yüzden ne enpati yapıyor ne dayanışma gösteriyor.

• Kim mi dur dedi? O durumdan nemalanan Rusya ve ABD. Suriye' yi ele alalım. Suriye' nin kuzeyi kendi topraklarımızdan oynaya oyana, PKK ve Apo bayrakları aça aça geçirdiğimiz (en çok yüzümün kızardığı günlerden birisidir, içimde yaradır) kürtlerle iş tutan ABD' nin, başkent ve ülke yönetimi ise mevcudiyeti nedeniyle gebe olduğu Rusya ile iş tutuyordu. Git vur bakalım herhangi birisini neler geliyor başına. Hava sahanı dakikalarca işgal eden, 10 kez uyardığın halde çıkmadığı için düşürdüğün uçak nedeniyle bile Rusya uzun süre canımıza ot tıkadı.

Ondan boş demogojiyi bırak.

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Bu savaşta gerilla tipi saldırı ve javelin le konvoya pusu atma bayraktar dan çok daha etkili oldu ama reklam severler bunu dile getirmez.

• din kardeşlerin akın akın buraya geldi ülkenin demografisini alt üst etti ülke irana benziyor nerdeyse her hafta bir arap Türk kadınına kızına tecavüz ediyor. Ve sen herşeye ragmen araplar için üzülmememizemi dert yanıyorsun? Sen hiç merak etme arap kardeşlerin için bizim cebimizden 40 milyar dolar çıktı gerekirse bi 40 milyar dolar daha çıkarmış birilerinden duydugum kadarıyla. Yazık haribden 50 küsür de like almış birde. Memleketin her geçen gün ortadogu bataklıgında daha da derin giriyor olması ve biz muhaliflerin elinden hiçbirşey gelemiyor oluşu çok kötü. Türk evladı arap çölleri için kan dökmeyecektir diyen liderden araplar için neden üzülmedik diyenlere kadar geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan Asa -- 28 Şubat 2022; 0:20:22 >
  • BekirHan kullanıcısına yanıt

Pes valla pes, senin uyruğun nedir? Türk olmadığına eminim, yoksa bir kişi kendi Ülkesine bu kadar düşman O LA MAZ!

• Ben ülkeme olan sevgim senin kıvrımsız beyninden çıkan sığ yorumlara göre belirlenmiyor. TB2' nin iyi bir iş çıkarttığı aşikar fakat Ukrayna ordusunun sahada kazandığı başarıda TOW silahlarının katkısı yadsınamaz bir gerçek on/off beyinli!

Keza ben Roketsan Karaok' un bir an önce ordu envanterine girmesini diliyorum. Olası bir kara savunmasında TOWlara ciddi miktarda ihtiyaç duyacak kara kuvvetlerimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 28 Şubat 2022; 1:17:5 >
  • Onu bunu bilmem ama soytarı başkan şu videodan sonra ukraynada geberip gitse gram üzülmem cehennemin dibine kadar yolu var.

• Tunahan Asa T kullanıcısına yanıt
    Off yılın yorumu eline saglik dost.

• Burdaki sorun niye benden başka kimse demedi? bir tane oyunun türkçe yamasıyla ilgili son duruma bakmak için bir konuya girecektim ana sayfada bunları gördüm. Görmedigimiz bilmedigimiz videolarda konularda twitlerde resimlerde bunca şey yaşamamıza ragmen araplar için yapılan acitasyon draması halen prim alıyor biz bunların hangi birine yetişecegiz? Yarın birgün senin benim çocugum okula başladıgında sagında arap solunda afgan olacak ama anladıgım kadarıyla bunların hiçbiri mühim degilmiş,bizim gibi azınlıklar haricinde konuşan da göremiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan Asa -- 28 Şubat 2022; 2:48:57 >
  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    siha vurmasa tow un dibine gelip imha ederler... siha yavaşlatıyor hatta pes ettirme noktasına getiriyor.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir çekememezlik var hissettim bende arkadaşta :)

• Bayraktar Tb2 önce Azerbaycan ın yanında Ermeniye ders verdi. Şimdi Ukrayna yanında Rusya ya soğuk terler döktürüyor... Türkiye Cumhuriyeti nin tarihinde yaptığı ve dünyaya pazarladığı tek savunma sanayi projesi olarak tarihe geçti. Helal olsun Selçuk bayraktar ve ekibine. Helal olsun devletin verdiği ar ge desteğine.. Türkiye 100 yıl sonra dünyaya gücünü ve yapabileceklerini gösterdi. 🇹🇷

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 28 Şubat 2022; 12:26:43 >
  • Dünya yeni bir lider kazandı Vladimir Zelenski...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

Zelensky lider değil bir şaklaban. Halkının ölümüne sebep oldu.

Türk düşmanıdır. Türklerle dalga geçen tiyatroları var. Türklere Hamam Böceği yakıştırması yapan bir şaklabandır.

ne güzel millet gündemde olan şaklabanları Dünya Lideri yapıyor bazıları Atatürk ile eş değer görüyor.

neden kendinize yeni bir lider arıyorsunuz ?

Ukrayna'nın yaptığı şey Türkiye'yi yalanları ile kandırıp savaşa sokmak istiyorlar. Yaydıkları haberlerin %90'ı yalan psikolojik savaş yapmaya çalışıyorlar.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Lider değil dedikten sonrasını okumadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap ülkeleri için baş parmağımı bile oynatmam. Ukraynayı destekliyorum çünkü halk olarak milli mücadele veriyor. Ayırca Putin ve Rus askerinden nefret ediyorum. Nasıl ki 34 Şehidimizi unutmadıysam kafasına çuval gecirilen askerimi de unutmadım. İnşallah bir gün aynısı Amerikan askerinin de başına gelir. Kimin yaptığının benim için önemi yok.

İlla Ukrayna'yı desteklemek Amerika'yı desteklemek anlamına gelmiyor. Ben halkını destekliyorum. Tabi Rus askerinin ölmesine de seviniyorum orası ayrı. Amerikan askeri ölseydi ona da sevinirdim. İkisinin de canı cehenneme

Bu arada büyük resmi yine görmüşsünüz hedef Türkiye:)) İnşaallah Genel Kurmay da Twitter dan sizin gibi büyük resmi görmez  

• Rus-Ukrayna savaşında hedef nasıl Türkiye oluyor?  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.