O kadar eminsin yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bayraktar TB3 kanlı canlı göründü: İlk uçuş çok yakında! (5. sayfa)
-
-
Selçuk Bayraktartwitter“Berrak gökte, çocuklar aşkına... #KIZILELMA ✈️🚀🍎 Bayraktar #KIZILELMA, orta irtifa sistem tanımlama testini başarıyla tamamladı. Bayraktar #KIZILELMA has successfully completed the medium altitude system identification test. #MilliTeknolojiHamlesi 🌍🇹🇷”https://twitter.com/Selcuk/status/1641446001415430145
-
chp nin yeni adı ile ysp hdpkk ya dönüştüğünü chplilerin kendi söylüyor. Ama tabi siz bunu görmek istemezseniz oda sizin sorununuz.
Üretilen projeleri yapılanları görmemek zaten sağlıklı bir insanın yapacağı bir şey değil. Haa görmek istemiyor inkâr etmek istiyorsan ne diyeyim.
Bakın bakalım hdpkk teröristlerin söylemlerine kime ne diyorlar kimi ne için destekliyorlar.
Bu ülkenin asıl unsurlarını kabul etmeyen hiçbir akılın bu ülkede yeri yok asla olmayacak. Siz aklınızca hala Müslümanları İslam'ı bu ülkeden ayırmaya çalışın, ama bu asla olmayacak. Önce İstiklal Marşını okuyup okuduğunuzu anlamaya çalışın bakalım ne diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 30 Mart 2023; 18:7:55 >
-
SavunmaSanayiST.comtwitter“Ukrayna Ordusu tarafından muharebe sahasında aktif olarak kullanılan Türk zırhlısı BMC KİRPİ'yi, Ukrayna askerleri anlatıyor:”https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1641428260272652290
-
Ukraynalılar yalakalık için bu videoları çekiyor. Beleşe TB2 falan verildi
-
Beyefendi ülkenin ne durumda olduğunun farkındasınızdır umarım
283 TL günlük asgari ücret ile kilosu 300 TL olan 1 kg kıyma bile alınamıyor
keza kira fiyatları da inanılmaz durumlara gelmiş büyükşehirlerde
hukuk yok olmuş, eğitim yok olmuş, Türklük ve Türkçülüğe ait her şey yok olmuş
ülkeye göçmenler doldurulmuş
eğitim bitmiş, gençlerimiz ülkeden ayrılmak istiyor ve göç ediyor
bunca sıkıntının içinde AKP'nin seçim argümanı Kılıçdaroğlu seçimleri kazanırsa su sayaçlarınızı PKK'lılar okuyacaktan öteye gidemiyor
böyle bir argüman olamaz
Ankara'nın göbeğinde katledilen Atatürkçü Ülkücü kardeşim Sinan ATEŞ'in katilleri bulunsun diye oyumu
KILIÇDAROĞLUNA vereceğim o namus sözü verdi
bizler de namus sözümü verdik bu seçim Atatürkçü Ülkücülerin namus mücadelesidir
o failleri kimler ne için ve neden saklıyorlarsa hepsi ortaya çıkmadan bizlere gün yüzü görmek haram olsun...
PKK, fetö falan bunlar komik şeyler bizlerin olduğu yapıda onlar gün yüzü göremez içiniz rahat olsun...
Kaldı ki onlarca kemalist ve Atatürkçü Ülkücü komutanımız bu şerefsiz fetö kumpaslarıyla hapis yattılar...
Genelkurmay başkanımıza fetö kumpası kurdular
bunları da unutmadık hepsinin intikamı alınacak bu da namus sözümüzdür
Bu ülkenin yıllarca PKK ile mücadele etmiş onurlu ve gururlu askerleri yalnız değildir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 30 Mart 2023; 18:39:32 >
-
Şeref, namus sözü deyince aklıma bu video geldi nedense.
Siyasi konular.youtubeKEMAL KILIÇDAROĞLU 2018 SEÇİMLERİ ÖNCESİ SÖZLERİ: Kılıçdaroğlu adaylıkla ilgili soruya şu yanıtı veriyor; “Bir partinin genel başkanı Cumhurbaşkanı adayı olmamalı! Bir partinin genel başkanı velev ki seçilirse nasıl gidecek namusu ve şerefi üzerine yemin edecek ben tarafsız olacağım diye… Benim namusum ve şerefim bu kadar ucuz mu? Ben nasıl namusum ve şerefim üzerine, tarih huzurunda ve büyük Türk Milleti önünde diyeceğim ki; 'Tarafsız davranacağım!' O zaman demezler mi; 'Kardeşim tarafsızsan sen nasıl falan partinin üyesisin?' Bunun akılla mantıkla bağdaşır bir yönü var mı? Namus ve şeref kavramı bu toplum için bu topraklar için hepimiz için çok değerlidir. Bu kadar ucuzlamasını emin olun anlamakta zorluk çekiyorum!”https://www.youtube.com/watch?v=MF3aN8N7d6A&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) ha diyorsunuzki KİRPİ ürünü işe yaramaz berbat ama sırf Türkiye ye yalakalık olsun diye yapıyorlar TB2 verdikya, ee sizin düşüncenize göre TB2 de berbat işe yaramaz niye o zaman TB2 verdi diye yalakalık için KİRPİ yi övüyorlar :)
-
Siz? yönetimde yer mi alacaksınız? hdpkk lıların söylevlerine bakın bakalım ayrıca sadece hdp de değil chp dede sihafobik sezgin gibiler "katil" devlet diyen canan kaftancıoğlular var siz bunalrdan daha etkin ve yetkisiniz sanırım chp de, siz kendinizi böyle kandırabilirsiniz. ama chp nin hdpkk nın güdümüne girdiği içselleştirdiği aşikar, haa bu bugün olan birşey değil 1990 dada olmuştu ama bu derece olduğunu düşünmüyorum. Şuan chp ile hdp söylevlerinin arasında hiçbir fark yok.
Sinan ATEŞ cinayeti tabiki çözülmeli ama bunu yapacak kişi asla chp hdpkk zihniyeti değil olamaz.
-
belli olmaz üst seviyelere de geliriz mutfakta da çalışırız...
hala HDP üzerinden argümanlar sunuyorsunuz kişiler üzerinden bir genelleme yaparak bu konuyu ajite etmeye çalışıyorsunuz...
ülkenin o kadar sorunu varken başka bir şey ortaya koyamamanız üzüntü verici
Sinan ATEŞ konusuna gelirsek de neden bunca zaman geçmiş neden hala bulamıyorsunuz ne bekliyorsunuz bulmak için
neden delilleri yok ediyorsunuz
bunca süredir bulamayan Cumhur ittifakı seçimden sonra mı bulacak güldürmeyin lütfen...
daha fazla yazışmanın bir anlamı yok yaşayıp göreceğiz seçim sürecini ve olacakları
-
Türkiye ye yalakalık olsunlar diye yaptıklarını zaten herkes biliyor. Milyon dolarlık silahları adamlara ücretsiz verirsen daha fazla versinler diye yalakalıkta yaparlar merak etme.
İşe yaramaz konusuna gelirsek o senin düşüncen sana saygı duyarım. İşe yaramadığını düşünüyorsan sen bilirsin ama sonuçta Askeri bir araç belirli standartlarda üretilir.
-
Ben işe yaramadığını düşünmüyorum. Aksine çok işe yarıyor, hem içerde hem dışarda, sadece Türkiye'nin ürettiği özellikle savunma sanayi ürünlerini diğer ülkeler alırken, içerdeki bazı zatlar küçümsemek kötülemek nefretini kusmak için yarış haline giriyorlar. ukraynanın senden alacağı ücretsiz ürüne mi ihtiyacı var abd ab zaten ürün yağdırıyor. Ücretsiz verdiğimizi nereden biliyorsun? bununla ilgili bilgi belgen var mı acaba? Türkiye'nin ukrayna ile ilgili savunma sanayi ürünleri için anlaşmalar var.
O ürünleri belli standart ve hatta o standartın da üstünde üretmek her ülkenin harcı olmuyor. Biz bu konuda iyi olmamıza rağmen içerdekilerde o ürünleri kötülemek için hazır kıta bekliyor.
-
chp hdpkk zihniyetinde yer almak hedefiniz var ise hdpkk isteklerini yerine getirmeniz gerekiyor. Tabi bunları yaparsanız çalışırsınız mutfaktada başka yerde de
Kişiler dediğiniz istanbul il başkanı ve ypg bizemi saldıracak diyen genel başkan, kendiniz kişi olarak orada olduğunuzda etkiniz olacağını iddia ediyorsunuz. Ama ben hdpkk bebek katili terörist zihniyet ile iş birliği yapan destekleyen hatta "katil" devlet diyen istanbul il başkanın bir etkisi olmadığını düşünüyorsunuz. YAda genel başkanın khk lılar ve ypg ile ilgili sözlerini kişilere bağlıyorsunuz. daha bunun gibi bir sürü örnek var.
hdpkk argümanı chp zihniyetinde aktif olduğu sürece bu söylem devam eder. Çünkü chp zihniyeti hdpkk argümanından vazgeçmiyor.
Evet ülkenin sorunları var olmaya devam eder. Ama bu ülkenin terör sorunu var bu terör sorunu batı tarafından israil tarafından rusya tarafından iran tarafından destekleniyor. Bu desteklenmeye devam ettiği sürece sonsuza kadar sürer. Bunun içinde bu ülkenin savunma sanayisi gelişmeli geliştirilmeli, yani peynir ekmekvs fiyatları ile savunma sanayisinin gelişmenin alakası yok asla olmayacak. Çünkü bir ülke kendini savunamadığı zaman ne yiyecek ağızı nede onu çıkaracak mabadı kalmıyor. Bakınız ukrayna
Sinan ATEŞ soruşturmasını ben yürütmüyorum. Bulmaları gerekiyor bulunması gerekiyor onunla ilgili ihmal varsa ihmali yapanlarında cezalandırmaları gerekiyor.
hdpkk terör zihniyetinin söylemleri ortada, Sinan ATEŞ cinayetinin hassasiyetini güden zihniyet bebek katili terör zihniyetinin bu ülke için yaptıklarını desteklediklerini hatta bu seçim için neler istediğini neyi desteklediğini görmeme durumuda acınası bir hal olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 31 Mart 2023; 4:33:44 >
-
Hayırlı Cumalar
Hayırlı Sahurlar
Selçuk Bayraktartwitter“"Yol O'nun, varlık O'nun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! Mermerlerin nabzında hâlâ çarpar mı tekbir? Bulur mu deli rüzgâr o sedayı: Allah bir!" Mevlamızın bize emanetisin Sakarya, Seni de Allah'a ısmarladık Kızılelma....”https://twitter.com/Selcuk/status/1641606375938596864
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 31 Mart 2023; 5:30:54 > -
Taiwan Newstwitter“Czech aerospace delegation optimistic about Taiwan-Czech drone cooperation https://t.co/LpTjpMHi78”https://twitter.com/TaiwanNews886/status/1641648091999748096
-
ekonomi ekonomi bunu konuşmak istemediğiniz farkındayım çünkü elinizde HDP dışında bir argüman yok...
hizbullah ile ittifak yapan bir parti, popülizm için HDP üzerinden Millet ittifakını yıpratmaya çalışıyor
kaldı ki sizlerin de geçmişte bu yapıyı nasıl savunduklarını unutmadık
o çadır mahkemeleri hepsi aklımızda
kesinlikle samimi değilsiniz tüm AKP'liler gibi
ekonomimizi kurtaramaz isek HDP imiş PKK imiş bunlar komik kalır
insanlarımız intihar etmeden hemen bu iktidarı değiştirmemiz gerekiyor
ülkemizin bağımsızlığı da ekonomimize bağlı....
Sinan ATEŞ konusunu da diyecek bir şeyiniz bütün AKP'liler gibi yok, çünkü iktidar saklıyor onun da farkındayız...
daha fazla konuşmanın bir anlamı yok
seçimleri kazanacağız, kul hakkı yiyenler yargılanacak, ekonomiyi toparlayacağız
ve siyasal islam illetinin bu topraklarda bir daha güçlenmemesi için çalışacağız
bizleri pek sevmeyeceksiniz...
sizlerin de bu 21 yılda bizleri sevmedikleri gibi...
şimdi ya yok olacağız
ya da 21 yılın intikamını alacağız...
Atatürkümüz'e Türklüğe ve Türkçülüğe yaptıklarınızı asla unutmayacağız....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Mart 2023; 14:48:37 >
-
Hayırlı Sahurlar
Selçuk Bayraktartwitter“✈️ BAYRAKTAR #AKINCI ✈️🐳🚀 🕹️ İHA230 Türkiye’nin ilk Süpersonik Güdümlü Füzesi Atış Testi 🎯 Hedef Menzili 140 Km 🤝 @BaykarTech - @roketsan #MilliTeknolojiHamlesi 🌍🇹🇷 https://t.co/FHt3JhtVpK”https://twitter.com/Selcuk/status/1641892361843220480 -
@space-dye vest cevap yazıp bloklamanız hoş değil ama bende sizi buloklayacağım bilginiz olsun.
Evet ekonomi sıkıntılı, ama ekonomi sıkıntılı diye bu ülkeyide chp hdpkk bebek katili terör zihniyetine teslim etmeye niyetim yok.
Benim oy vermeyeceğim zihniyet belli chp hdpkk bebek katili terör zihniyetidir. Ben son 2 yada 3 seçimdir oyda kullanmadım. Ama şuan abd destekçi chp hdpkk bebek katili terör zihniyetinin bu kadar etkin olması beni rahatsız ediyor.
Daha önceden doğu güneydoğuda hdpkk olacağına chp olsun derdim. Ki chp zihniyetini sevmememe rağmen, ama şuanki yönetilen chp nin hdpkk dan hiçbir farkı olmadığını görüyorum. En son bütün teskerelere hayır diyeceğim zihniyetine, kayyumları kaldıracağım diyen zihniyete ( ki pkk hdp nin belediyelerine direk kayyum atıyor ona sesleri çıkmıyor) ayrıca khk lıları affedeceğim diyen zihniyete MAvi vatanda Saldırgan taraf Türkiye diyen zihniyete (ünal çeviköz ) aynı ünal çeviköz Azercaycan ermenistan savaşınca cihadçı gönderiyor diye iftira atan zihniyete oy vermek gibi niyetim asla olmaz olmayacak.
Bu ülke daha önce savunma sanayisinde hiç bu seviyelere gelmedi, Böyle bir seviyedeyken ve bu seviye bile tam bağımsızlık için yeterli değilken hızla yol almamız gerekirken, bırakın durdurmayı engellemeyi yavaşlamasına bile izin verilmemesi gerekiyor.
Siz neyin intikamını alma hevesi heyecanındasınız bilmiyorum ama, bu ülkede asla hiçbir zaman seçimler ile chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti etkin ve yetkin olamaz olmayacak.
Sizin derdiniz İslam ve Müslümanlar ile olduğu aşikâr başına Siyasal ekleyince İslam'a olan nefretiniz kininiz örtülmüyor.
Yani sorunun Erdoğan Ak parti olmadığı aşikâr adı Ali olsa Veli olsa İslam ı savunsa yine derdiniz olacak.
Benim için Erdoğanın yada Ak partinin hiçbir önemi değeri yok. Kim benim düşüncelerime göre hareket ederse onu desteklerim. Ondan diyorum zaten asla chp hdpkk bebek katili terör zihniyetine oy vermem desteklemem diye
-
SavunmaSanayiST.comtwitter“120 mm. havan monteli VURAN araçları Jandarma Genel Komutanlığı envanterine girdi.”https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1641825820221087747
-
ASELSANtwitter“Gece🌙 Bayraktar TB2 işaretledi, AKINCI da ASELSAN LGK-81 ile vurdu Milli İHA'larımıza, her koşulda üstün vuruş gücü sunmaya devam! @BaykarTech Bayraktar #AKINCI, #BayraktarTB2 SİHA’nın lazerle işaretlediği hedefi LGK-81 Lazer Güdüm Kiti ile tam isabetle vurdu🎯 @SavunmaSanayii”https://twitter.com/aselsan/status/1642508584419311619
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X