< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bayraktar TB3 kanlı canlı göründü: İlk uçuş çok yakında! (4. sayfa)
-
-
Osuruktan teyyare mi?
Daha nasıl ispat istiyorsun, bi anlatsana.
Adamlar alenen konusuyorlar hala begenmiyorsun.
Ne yapalım, yanına getirip gözünün önünde mi söyletelim? Ne bekliyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen benim yalanıma inanma, hoşuna giden yalanlara kaynak sormadan inan. Bende adam sandım cevap verdim. terbiyesiz
-
Türkiye ne yazık ki iyi eğitim gören 100 kişiden 59'unu göç nedeniyle kaybetmektedir...
https://www.savunmasanayiidergilik.com/tr/HaberDergilik/Turkiye-de-beyin-gocu
Allah'ın izni ile seçimleri kazandığımızda nasıl projeler yapılır göreceksiniz...
böyle bir potansiyeli yıllardır heba eden bir iktidar milliyetçi olamaz
o beyinler göç etmese idi neler üretirdik neler
aklınız şaşardı...
şaşacak da....
-
F35 yada bunun üstünde birşey yapmadığımız sürece bu bayraktar projesi çöpten ibaret..
Her sene iPhone gibi model sunulmasından sıkıldık. Bundan ziyade her seçim arefesi birşeyler çıkıyor piyasaya. 2027 seçim propagandası heralde ay yada mars'a üs kurmak olur heralde. ama hayali YERSEN...
-
Tayyip Erdoğanın devam etmesinin tek sebebi , dünyada ve halkta kk nin karşılığı yok.
İnsanlar kılıçtaroğlu gelmesin diye Tayyip Erdoğana oy veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 30 Mart 2023; 0:26:25 > -
ak ve oktroller doluşmuş
renk renk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 30 Mart 2023; 0:51:46 > -
neyse bu konun 1 numara uzmanı yunan dayı dinleyelim.geçen bir video çekerken yunanlı dayı bir hareket çekmiş bizden kopyalamışş
-
bu iktidar olmadan önce ne ürettiniz söyleyinde bundan önce ne üreteğinizi bilelim.
abd destekli hdpkk bebek katili destekli sihalar sivilleri vuruyor diyen sihafobik sezgin ve "katil" devlet diyen zihniyetler ile dolu kişilerin bu ülkede savunma sanayisine ağırlık vereceğini düşünmek akıldan yoksun olmanın işaretidir.
niye hdpkk bebek katili terör örgütü kendilerini öldürmek için savunma snayi ürünlerimi ürettirecek destekledikleri ittifaka
-
Neler ürettiğimizi görmek istiyorsanız Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarını inceleyebilirsiniz...
21 yıllık iktidarınızın bu seçim için argümanları,
bizi seçmezseniz su sayaçlarınızı okumaya PKK'lılar gelecek demekten öteye gidemiyor
ne proje üretebiliyorsunuz ne de başka bir şey...
sadece algı ve korku üzerinden oy toplamaya çalışıyorsunuz...
Binlerce Kemalistin ve Atatürkçü Ülkücünün olduğu bir yapının
teröristlere kucak açabileceğini sanmak akıldan yoksun olmanın işaretidir
yaptığınızı bu algılar ve korkutmalar hiç bir işe yaramayacaktır
kafa kesen, polis katili, Cumhuriyet düşmanı yobaz ve gerici ortağınız ile oluşturduğu bu şeriat ittifakının
Yerli ve Milli olabileceğini düşünmek de ayrıca akıldan yoksun olmanın en net işaretidir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 30 Mart 2023; 9:38:9 > -
60+ Dayı kafası..,.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 30 Mart 2023; 9:42:30 >
“Amerikan yardımından bedava uçak almak dururken, uçak fabrikanıza parayla sipariş verirsem yarın bu millet beni asar” 1949 Hava Kuv. Kom.
"Hiç bir şeye ihtiyacımız yok, tek bir şeye ihtiyacımız var. Çalışkan olmak". Mustafa Kemal Atatürk.
HDP=PKK, Bu gerçeği HDP liler gururla söylerken. Atatürkçü geçinen Tembel siyasetçiler Hizbullah ile PKK gerçeğini örtmeye çalışıyorlar.
Benim Oyum Erdoğan'a, ama bir Erdoğan karşıtı olsam Muharrem İnce ye oy veririm. CHP seçmeni eğer CHP yi cezalandırıp çeki düzen almalarını sağlamaz ise AKP daha çok iktidar olur.
Nasıl olsa CHP seçmeni Ekmeleddin beye bile tıpış tıpış gidip oy veriyor. Ama AKP seçmeni öğle değil. Geçmiş de iktidar yaptığı birçok partiyi sandığa gömdü. Zamanı gelince AKP yide sandığa gömecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 30 Mart 2023; 13:22:42 > -
şimdi de hangi partiye oy vermemiz gerektiği söyleyebilecek haddi kendinizde bulabiliyorsunuz
emin ol anketlerde İNCE önde olsaydı bu sefer KILIÇDAOĞLU derdiniz sizler
sizlerin artık ciğerinizi biliyoruz...
tek bir şansınız var o da muhalefeti bölmek
onu da başaramayacaksınız...
İLK turda KILIÇDAROĞLU ile bitireceğiz işi...
-
Papağan gibi ezberlemişsin kimin söylediğini bile bilmediğin bir cümleyi sürekli kopy pasta ile yayınlayarak, cebimiz para dolacak, çok zengin olacağız diyerek insanları kandırmak terbiyesizliğin dik alasıdır.
Cevap verdiğini sanıyorsun ama verdiğin cevap falan da değil. Sarı çizmeli mehmet ağa.
Adam değilsin diyorsun ya. Sapına kadar adamım. Adamlık senin gibilerden öğrenilecek değil.
Sandığa sonsuz saygım var. Sandık Kılıçtaroğlu derse boynum kıldan incedir. Peki ya Erdoğan çıkarsa tahammül edebilecek misin?
-
21 yıl tahammül etmedik mi?
-
22. Yılında da sandıktan Erdoğan çıkarsa tahammül etmeyeceksin gibi anlıyorum.
Planın nedir mesela? Ülkeyi mi terkedeceksin yoksa darbe falan mı yapacaksın?
Cumhuriyet mitingi yaparlar...
olmadi;
E muhtıra beklentisi içinde olurlar...
olmadi;
28 subatcilar nerede diye söylenirler...
olmadı;
Darbeleri tiyatro oyunu gördükleri için bir baska tiyatro beklerler...
Asrin lideri diye bir baska kurultayda Gandi Kemali tekrar seçerler...
....
........
seni tahammül edemeyenlerden sanmıştım. bu durumda sorun yok.
-
yoo seçimi kazanacağız...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X