Şimdi Ara

Bayram destek elemanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar defactoda bayram destek elemanı olarak işi başlıcam sanırım bugün gittim hesap açmamı istedilern bankada kimlik fotokopisi filan neyse hallettim arıcaklarını söylediler günlük 30 tl söylendi ben o arada kagıt filan imzalarken sormadım yemek veriliyomu diye bilgisi olan varmı bu konuda birde bayram destek sadece bayramda 4 veya 5 gün süreli mi çalışıcam devamlı olmak için ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• bilgisi olan cevap verebilir mi arkadaşlar
  • 30 tl insan bu insan hayvan çalıştırmıyorsun 30 tl ne yaw.Kardeşim ssanada müstehak çalış 30tl ye hemde bayramda.
  • Kardeşim 30 tl nedir be? Bırak bayramı normal günde çalışılmaz kendinizi şöyle kullandırtmayın Allah aşkına hamallık yapın daha iyi. Arife günü ara gelmiyorum de sen değil onlar düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan için paraya ihtiyacım var ve okuyorum vaktim başka iş aramaya yok kardeşim normalde elbette ki bayramda çalışılmaz ama durumum şuan bunu gösterdiği için mecburum anlıcağın bilgin var acaba konu hakkında nt olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Kardeşim 30 tl nedir be? Bırak bayramı normal günde çalışılmaz kendinizi şöyle kullandırtmayın Allah aşkına hamallık yapın daha iyi. Arife günü ara gelmiyorum de sen değil onlar düşünsün.

kardeşim durumum bu şekilde malesef mecburum çalışmaya bilgin varmı acaba senin bayram sonrası parttime filan geçiriyolarmış bi yerde okudum onun için ne yapmam gerekir gün içinde daha aktif olmak yeterli oluyor mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan280

quote:

Kardeşim 30 tl nedir be? Bırak bayramı normal günde çalışılmaz kendinizi şöyle kullandırtmayın Allah aşkına hamallık yapın daha iyi. Arife günü ara gelmiyorum de sen değil onlar düşünsün.

kardeşim durumum bu şekilde malesef mecburum çalışmaya bilgin varmı acaba senin bayram sonrası parttime filan geçiriyolarmış bi yerde okudum onun için ne yapmam gerekir gün içinde daha aktif olmak yeterli oluyor mu ki ?

Yemek bedava tabi. Burger kingi filan bak part time .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

yanlış anladın bayramda çalışılmaz derken bu paraya bu insanlara çalışılmaz dedim yoksa bende biçok bayramı çalışarak geçirdim. Yanlış anlama tavsiye veriyorum diye ama 1 hafta var daha iyi ücretli iş bul derim çünkü biçok yer bayrama özel eleman arıyor zaten. Son olarak normalde eleman açığı varsa bayramda iyi çalışana teklif ederler sürekli çalışması için ama eleman açığı yoksa naparsan yap almazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

yanlış anladın bayramda çalışılmaz derken bu paraya bu insanlara çalışılmaz dedim yoksa bende biçok bayramı çalışarak geçirdim. Yanlış anlama tavsiye veriyorum diye ama 1 hafta var daha iyi ücretli iş bul derim çünkü biçok yer bayrama özel eleman arıyor zaten. Son olarak normalde eleman açığı varsa bayramda iyi çalışana teklif ederler sürekli çalışması için ama eleman açığı yoksa naparsan yap almazlar.

anladım kardeşim söylemek istediğini bazen durumlar kötü olunca ne yapıcağını bilemiyo insan okuyo olsan bile ne fayda bayramda dönemicem memeleketime gidip gelişti vesaire bi sürü masraf bende calısarak değerlendiriyim dedim eğer uygun giderse okuluma göre belkide devam ederim diye dedim ama yinede zaman var bi kaç yere daha bakarım sağol yorumların içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

quote:

orayıda ilk öğrencilik günlerimde denedim ilk fırsatta kaçtım kardeşim insanı kokusu öyle bi bayıyo ki gün içinde akşam yemek yiyesin gelmiyo.

• yemek vermezler cepten ödersin . Bayramın 3 günü 2x maaş alırsın yani günlük 60 tl ama paran cok gec yatar.. 15-20 gün sonra. Şimdiden paranı saglama al sonradan yan yatıyolar iş bitince hemen paranı almak istedigini belirt. Seven Hill de calıstım 1 ay sonra yatırdılar Neymiş genel merkezmiş hadi ordan 300tl alana kadar canım cıktı. Bidahada gitmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

yemek vermezler cepten ödersin . Bayramın 3 günü 2x maaş alırsın yani günlük 60 tl ama paran cok gec yatar.. 15-20 gün sonra. Şimdiden paranı saglama al sonradan yan yatıyolar iş bitince hemen paranı almak istedigini belirt. Seven Hill de calıstım 1 ay sonra yatırdılar Neymiş genel merkezmiş hadi ordan 300tl alana kadar canım cıktı. Bidahada gitmem

anladım kardeşim sağol yorum için dikkate alıcam dediklerini
  • güncel

başka bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.