Şimdi Ara

Bayram rakamlarını alalım (model/km/yakıt) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur hocam birde hacim büyüdükçe tüketime etkisi oluyor. 100 km ye sabitleyerek geldim genellikle ama araba acayip doluydu.
  • 247 tl benzin ile 931 km.depo hesabıdır

Bayram rakamlarını alalım (model/km/yakıt)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Valla bende anlamadim o isi ilk defa sms aliyorum ama o yolda o hizda gittigim dogru :)

Henuz ceza sisteme falan dusmemis. Uyari amaclimi anlamadim onuda.. samsun bolge trafik gondermis mesaji

Ünye'de trafik var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 1.4 crdi i20 ile 1500km yaptım 330tl mazot aldım.
    130tl Afyon Petrotürkden,100tl Zonguldak shellden,100tlde Bartın Opetden.
    Ortalama 22krş yakmış aracım.
    Güzargah Afyon-Ankara-Zonguldak gidiş-dönüş ve güzargah boyunca,memlekette gezmeler Anıtkabir,Nata Vega Akvaryum,Karabük,Safranbolu,Amasra filan.
  • 1100 km yol yapmisim . 6.2 lt ortalamam var. Aracta 4 kisi klima hic acilmadi.

2 saat vs civari yogun trafik geri kalan otoban (hiz 110 civari ) ve kastamonu ilceleri arasi seyehat

Seat ibiza 1.4 benzinli arac

• Aracım 2013 Honda Civic Benzinli+Otomatik (km 4700'de idi 5700 oldu )
    Araçta iki kişiyiz ama bagaj ve arka koltuk tamamen eşya ile dolu (yağ-peynir erzak)
    Gidişte yaptığım yol yaklaşık 500 km Ankara-Mersin arası, hız genel olarak 100-115 aralığında idi, pozantı otobanında 125 ile devam ettim. Ortalama yakıt 5,9/100km gözüküyorda yol bilgisayarında, pompa hesabı yaptığımda ise tam 6 lt çıktı.
    Dönüştede 500 km ama parçalı oldu. Toroslara tırmanmanın etkisi ile 6,5/100km idi pozantı otobanı bitene kadar, ama hızımı 110'un altına düşürmedim. Bi ara ortalama 7,2'yi gördü. Otoban bitişinde sıfırladım sayacı yine genel olarak 100-115 aralığında devam ettim, Ankaraya vardığımda ortalama yakıt 5,1/100km gözüküyordu,pompa hesabımdada 5,32 lt/100km oldu.
    Yanlız bayramın 3.günü döndüm yollar bomboştu onunda etkisi olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elantra 1.6 gls ankara-konya arası 120-160 arası 5.5 civarı.Radara girdim sanırım.adamlar öyle güzel yere pusu atmışki,yokuşta kaptırdım araç bayılmasın diye yokuşu 140la bitirdim yokuş bitimine koymuş ama trafik kalabalıktı.sanırım algılayamadı.
  • Tamamen kaba hesaplarla yazıyorum affola:)

1.3 95 lik linea ile istanbul>gelibolu>biga yaptık.
    Araç full bagaj+4 kişi ile 90 dan düşmeden 130 u geçmeden gittik geldik.370 km yolu 14 lt mazotla gittik.

• 2004 model 2.4 Honda Accord Executive.
    Araç 145.000 kilometrede.

• 900 km yol, geneli 120-160 km hızlar arası kullanıldı, genel ortalama 5.1lt.
  • Zonguldak-Ankara-Dinar-Zonguldak toplam 1500 km yol yaptım. Bölünmüs yollarda 100-115, otoyolda 130-150 aralığında kullandım.

Yol bilg. 5.2 ortalama verdi ama gerçekte 5.5 litre civarı. Araç 105hp Multijet Bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

Zonguldak-Ankara-Dinar-Zonguldak toplam 1500 km yol yaptım. Bölünmüs yollarda 100-115, otoyolda 130-150 aralığında kullandım.

Yol bilg. 5.2 ortalama verdi ama gerçekte 5.5 litre civarı. Araç 105hp Multijet Bravo.

Bende Bolvadin-Ankara-Zongulak-Bolvadin yaptım
  • simdi, 50 kmlik istanbul tarafini ortalama 50 ile kalan 420 km yi 140 ( 120-160 degisken ama genelde 140 civari) ile dersek toplam 4 saat yapar ki bunu toplam 470/4 dersek 117 yapar ki yol bilgisayariyla direk uyusuyor... tuketim 6.5 litre, arac golf 7 1.2 tsi dsg, guzergah ataturk havaalani - ankara...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Valla bende anlamadim o isi ilk defa sms aliyorum ama o yolda o hizda gittigim dogru :)

Henuz ceza sisteme falan dusmemis. Uyari amaclimi anlamadim onuda.. samsun bolge trafik gondermis mesaji

Hocam araç sizin üstünüze tecilli ise sistemde cep telefnunuz kayıtlı olduğundan dolayı gelmiştir ama ne yalan söyliyim bende ilk defa şahit oldum mesaj geldiğine
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Araç oldukça performanslı. Gerçek son hız verisi 220 km hemen hemen ibreyi deviriyor diyebilirim.
  • Hayrabolu-Edirne-Tekirdağ yaptım. Toplamda 212 km yol 41 liralık gaz harcandı.

41/212= 19,3 kuruş yakmışız.

Benzinide hesaba katarsak 20 kuruş/km gibi bir yakıt elde ediyorum. Seviyorum keratayı canım. Kokluyor Maaşallah (i20 1.2 78 ps)
  • Corsa c 1.2 yarı otomatik sehir ici ve dışı karışık ortalama 400 km ve ortalama 150 tl benzinle

• Ortalama hıza bakarsak, en az yakan araç benimki çıkıyor :D

220km mesafe
    4.2lt ortalama
    58km/h ortalama hız
    Üfül üfül İstanbul şehir içi :D

Üstelik kar lastikleri ile..
    Üstelik İstanbul içi..
    Üstelik 1570kg boş ağırlığı ile..
    Üstelik 1.6 motor ile..
    Üstelik yarı otomatik şanzıman ile..

Var mı benden az yakan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

247 tl benzin ile 931 km.depo hesabıdır

Gerçekten bu lancer'ların yakıt tüketimi muhteşem, şu değerleri gören aracı dizel sanar. Araç 1,6 mı 1.5 mi? Ortalama hızınızı, litre olarak tüketiminizi, gittiğininiz güzergahıda yazabilir misiniz?

• Bayramda mersin-gaziantep yaptım.dönüşte ben gitmediğim için sadece gidiş bilgisi vereceğim

yapılan yol - 299 km

yol bilgisayarı ortalaması- 5.9 lt

hız- cogu zaman 125 e sabitti.yer yer 120,yer yer 140 km/s

Antebe girince lpg'yi tekrar fulledim. 23.8 lt gaz aldı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.