netten cs oynuom ama scarface alıp oynamayı düşünüom arkadaşlar ben çbk sıkılan biriyim black a bile tam başlaymadım 2. blme geçiom bırakıom sora oynayasım gelmio mem carda kaydediom sora bi daha 2. bolumden başlıom biras ilerliom sıkılıom bırakıom ni türlü 3. blume geçemedim şimdi scarface de böle olurmu bana yahu
Dellas ev neredeydi? Bak kadayıf aldım 2 kilo, kurtarır dimi? Geleyim de yiyelim, yanında bişeyler de içeriz sonra bir el dead or alive, üstüne bill gates'i ararım ben gelir bi cafede azcık patakların deyusu bu 3 ışık mevzusuna, büyüksen harçlık da isterim ama.
fazla baklava yemeyin cırcır olursunuz sonra uyarmadı demeyin
quote:
Orjinalden alıntı: 3fruz
Dellas ev neredeydi? Bak kadayıf aldım 2 kilo, kurtarır dimi? Geleyim de yiyelim, yanında bişeyler de içeriz sonra bir el dead or alive, üstüne bill gates'i ararım ben gelir bi cafede azcık patakların deyusu bu 3 ışık mevzusuna, büyüksen harçlık da isterim ama.
27 yaşındayım 2 kilo sadece bizi değil bir çok kişiyi kurtarır bill gatesi ıslak zopayla döveceksin ki Allahtan 360 ım yok daha doğrusu almadım ama istediğim oyunlar çıkınca alacağım.önceden seçiçi değildikte yaş ilerleyince her oyuna vakit ayıramaz hale geldik
Ooo abimsin o zaman. Bill'i arayıp sizin evin koordinatları veriyorum o zaman. Meşe odunlarını alayım arkadan gelicem ben
quote:
Orjinalden alıntı: 3fruz
Ooo abimsin o zaman. Bill'i arayıp sizin evin koordinatları veriyorum o zaman. Meşe odunlarını alayım arkadan gelicem ben
Bende gelicem bill gates'i dövmeye.Macintosh mevzusundan kılım zaten adama bide 3 ışık mevzusu yüzünden döverim tam olur.
3 kırmızı tepecik oluşturucam başında
Camur Kadirin verdigi oyunlarla güzel bayram tatili yapiyoruz
eşek kadar adam olduk ama yine yaramadı evde oturuyor cafeye gidip çay içiyoruz oyun olayının'da suyunu kaçırdım sayılır. hepsini bitirmeye kassam rahat 9 ay alır hayatımdan bu illetler. bill gatesi sevmem pek adam resmen para göz ve bizi iyi tanıyo windows sayesinde kesin.. (korsan mode)
fifa06 bayram ligi.
quote:
Orjinalden alıntı: denoo
eşek kadar adam olduk ama yine yaramadı evde oturuyor cafeye gidip çay içiyoruz oyun olayının'da suyunu kaçırdım sayılır. hepsini bitirmeye kassam rahat 9 ay alır hayatımdan bu illetler. bill gatesi sevmem pek adam resmen para göz ve bizi iyi tanıyo windows sayesinde kesin.. (korsan mode)
o moddayız bizde ve de oynamadığım (silent hill 3 de dahil, shadow of rome yı merak etmeme rağmen)oyunlar öyle duruyor kutularında biliyorum ki yenisine başlarsam işlerim aksayacak (bayram tatilinde bile buna cesaret edemediysem.Yaşlanıyor muyum neyim yoksa?)
Sıkıldıkça Lego Star Wars 2 oynuyom, çok zevkli...
Valla 3 gündür adam gibin oyun oynayamıom yaa...neyse şimdi bitti sayılır okamiye döneyim biraz...
hemen de geçti tatil hiç bişe anlamadım keşke arada kalan 2 gün de tatil olsaydı ama yapmadılar nese cumartesi pazar da tatil yaparız sonra yazılılarrrrrrrrrrrrr
Tatil uçtu gitti, iyi ki cumartesi ve pazar ufukta.
Not: Karakurt girsene msn'e... Özleticen dimi kendini illaha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme