Şimdi Ara

Bayram Tatiliniz Nasıl Geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen Resident Evil 4 tekrarı yapıp köye tekrar daldım , NBA2K6 da Shaq la potalları ikiye iki maçta şaklattım.
    sonra Ortaköye gidip çay içtim ardından Sarıyere uzanıp balık ekmek yedim

Sizler neler yapmaktasınız KONSOLCU yarenler

• Valla Scarface Oynuyom Toca Race Driver 3 Oynuyom Grand Turismo 4 Oynuyom Şeker Yiyom Böle Böle Geçiyo
  • Abi senden çok fazla yaratıcı topic çıkmaya başladı. Hadi hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Abi senden çok fazla yaratıcı topic çıkmaya başladı. Hadi hayırlısı...

Ne yapayım rating için kavga mı çıkarayım, 360 yada PS3 e mi söveyim
    Selam ederim sana 3fruz
  • ayrıca Oyun İndiriyom , Ders Çalışıyom (Yazılılar Var) , Tekken 5 D.R Oynuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ********** -- 24 Ekim 2006; 0:42:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: **********

ayrıca Oyun İndiriyom , Ders Çalışıyom (Yazılılar Var) , Tekken 5 D.R Oynuyom

ne yazılısı
    hıımmm liseye gidiyoruz demek ki
  • quote:

Bence de.Ama kesinlikle iyi niyetli birisi.Orası kesin.

Napalım ilk gün ziyaretler oldu.Yarın full oyun oynayacağız gibi....
  • quote:

'' arada bir ortak resimleri goyuyom, xboxa bak zohahahrey deyom, forumda fitne çıkarıoom, milleti birbirine düşüreyom ''
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS

quote:

ne yazılısı
    hıımmm liseye gidiyoruz demek ki

Hayır Ben 7'ye Gidiyorum Nerden Çıkardın Liseyi
  • dellas, bayramda ne kadar harçlık aldınız die bir topic daha açmazsan şaşarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Bence de.Ama kesinlikle iyi niyetli birisi.Orası kesin.

Napalım ilk gün ziyaretler oldu.Yarın full oyun oynayacağız gibi....

yarın bana gelecektin hani
    bir büyüğün olarak elimi öpecektin
    gerçi 650 usd bayram harçlığı istedin ama ne yapalım fazla mesai ile denkleştiririm artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 24 Ekim 2006; 0:50:59 >

• quote:

quote:

'' arada bir ortak resimleri goyuyom, xboxa bak zohahahrey deyom, forumda fitne çıkarıoom, milleti birbirine düşüreyom ''

Komik İnsan Efruz

• quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: resqect

dellas, bayramda ne kadar harçlık aldınız die bir topic daha açmazsan şaşarım

resqect, valla onuda açacam ama ah be harçlık aldığımız tarihler çok geride kaldı
    hey gidi "zaman" hey. alıp götürüyorsun hiç acımadan
  • En sıkıcı geçiren benim galiba... Valla ne tanıdık ne de gidilebilecek bir yer yok koca Bakü'de... Zaten tatilde 2 gün, can sıkıntısına php ile minik bir script kodluyorum. Kötü geçiyor bea, şimdi Türkiye'de olmak vardı (Acıların çocuğu mode: on ) FF12, Scarface, Reveour Dogs, KoF2006, Dynasty Warrior vsvs oynuyorum çok çokta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

En sıkıcı geçiren benim galiba... Valla ne tanıdık ne de gidilebilecek bir yer yok koca Bakü'de... Zaten tatilde 2 gün, can sıkıntısına php ile minik bir script kodluyorum. Kötü geçiyor bea, şimdi Türkiye'de olmak vardı (Acıların çocuğu mode: on ) FF12, Scarface, Reveour Dogs, KoF2006, Dynasty Warrior vsvs oynuyorum çok çokta.

• Kimsede gidip büyüklerimi ziyaret ettim dememiş.Gerçi onu bende yapmadım.Eski bayramlar artık yok ya.Mecbur yine ps2 - bilgisayar arasında mekik dokuyorum.Keşke bayramlar eskisi gibi olsaydı.Bütün akrabalar toplanırdık.
  • arkadaşları ziyaret ettim. Gran turismo 4 , ProStoke Golf (PS2) oynadım. bayramdan sonra bilardo oyunu almayı düşünüyorum Cue Ball isimli oyun çıkmış galiba ya da ona benzer adı var. sıradan geçiyor bayram.
  • valla akşam black oynadım kimse yok diye evde .son bölüme geldim en son çatışmaya geldim checkpointten öldükçe devam ediyom 3 kere tekrarlayınca kendimden geçtim controlleri vurdum yere kapadım oyunu böyle şey mi olur ya save yok bişey yok geri zekalı mı bunlar.sonra MGS 3 açtım daha önce hiç oynamamıştım onu hoşuma gitti.en başındaki videoda türkiyeden falan bahsediyo rusyayla ilgili falan ne anlatıyo orda?
  • baklava yiyerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.