< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diyelim ki Yılbaşı Günü Gece Tam 12de
-
-
1 günlüğüne onunla yer değişmek isteyip onun kılığında tüm amerikayı dolandırırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni Ortadoğudan hemen al götür diyebilirdim.
Noel dayı çıksa daha iyiydi.
-
Borsada kaybettiğim tüm paraları geri ver derdim
yada aniden 20 kilo verdiren bi hap ver
-
Sayko imam çıksa ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Aralık 2024; 17:7:49 > -
karı isterdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonsuz dilek hakki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
999999999999 milyon dolares
Açtım gene izliyorum adjasdhsadd.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 9 Aralık 2024; 17:35:20 > -
Ahahahah
En üstün varlık makamı
Çoğu ülkeyi gezmek isterdim
Sağlık
Diyelim ki ile başlayan bu varsayım müslüman bir ülkede çalışmaz. O yüzden hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Noel ve ona ait her türlü araç, hep kafirlerin kendi dini bayramlarına aittir. Sizler hiçbir kafirin Kurban ve Ramazan bayramlarıyla alakalı kutlama veya benzeri şeyler yaptığını gördünüz mü? Umurlarında bile değildir...Noel ve noel baba denilen figürün bizim kültürümüzde ve dinimizle hiçbir alakası yoktur. Toplumu yozlaştırmak, yoldan çıkarmak ve İslam dininiz içine bu tür şeyler sokuşturmak için yürütülen sistematik ve stratejik oyun veya oyunların bir parçasıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Aralık 2024; 20:26:24 > -
sağlıklı uzun ömür isterdim sağlık sorunlarım var bu sene
-
19 dilek hakkı isterdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X