Şimdi Ara

Bayram Trafiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

oruç tutan vatandaşlar yola çıktığınız gün tutacak mısınız? oruç tutacaksak trafiğe çıkış için en uygun saat kaç olur sizce?
    seferiyiz kardeş ne orucu..
  • yıllar önce istanbulda yaşamış biri olarak nacizane forumdaşlara tavsiyem trafik o gün saat 15.00 da artmaya başlar sabah saatlerine kadar yoğunlaşır yani kaçış yok ha ne yapalım derseniz yola çıkacağınız en uygun zaman her türlü hazırlığınızı yapıp işten çıkar çıkmaz yola koyulmanız hatta izin alabilirseniz 1 saat önce çıkmak size çok zaman kazandırır trafik yine olacak ama saatte 20 km ile değilde ortalama 50 km ile istanbulu geçersiniz hele iftarı yapayım öyle çıkalım yok sahurda kimse olmaz falan aklınıza getirmeyin yolda kenara çeker uyursunuz benden söylemesi sizin gibi düşünen milyonlarca insan olacak
  • Ben de 31 mayis sabahi cikacagim yola. Ankara bursa arasi ozellikle bursa cevre yolu asiri yogun oldu gecen bayram. Hal boyle olunca yola cikma isini 1 gun one cektim. Allah kazasiz belasiz ulasmak nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 29 Mayıs 2019; 10:18:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep gidiş konuşuyoruz ama en azından gidiş sınav sebebi ile 2 güne yayılacak gibi duruyor asıl dönüş ne olacak onu hiç bilmiyorum
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Bu yolu kullanabilirsiniz. Zaten Bursa tabelaları bu rotayı gösteriyor hep. Böylece Bursa çevre yolu girişindeki sıkışıklığida atlatmış oluyorsunuz. Yol çokda ıssız değil. Bende seneler önce yandex yorumu üzerine girmeye karar vermiştim. Genelde 3/5 arabalık konvoyla ilerliyorsunuz.

Bayram Trafiği

• daha önce hiç bayramda vs. uzun yolculuk yapmadım ilk olacak, istanbul-ankara için normalde 6 saatte gidilirse bayram yoğunluğunda yaklaşık kaç saate çıkar? nasıl bir yoğunluk olur hayal edemiyorum, fikir vermesi açısından soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece çıkmak bir nebze dopru fikir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

daha önce hiç bayramda vs. uzun yolculuk yapmadım ilk olacak, istanbul-ankara için normalde 6 saatte gidilirse bayram yoğunluğunda yaklaşık kaç saate çıkar? nasıl bir yoğunluk olur hayal edemiyorum, fikir vermesi açısından soruyorum
    Mesele İstanbul sınırları içerisinden çıkmak hocam.

Normalde 400 km yolu 6 saatte alıyorsanız bayram trafiği ile 10-12 olur düşüncesindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi öğlen nasıl olur? Istanbul dan Giresun a gideceğim

• Ben ikidir bayramda hafta sonu sabah yola çıkıyorum. İstanbul - karabük en az 7-8 saat sürüyor. Gerede kavşağı mahşer yeri gibi.
    Daha önce de gece çıkmışlığım oldu, sonuç değişmiyor.
    Arefe günü çıksanız bir nebze trafik daha az olur.

• ctesi sabah çıkmak sanki daha doğru, sınav çıkışından sonra yollar dolmaya başlayacaktır...
  • Beyler, hep İstanbul çıkışlar konusulmuş fakat ben size g.doğu sorayım. Urfa'dan cuma akşamı iftarı beklemeden saat 5 gibi yola çıksam? Otoyol ile Adana Pozantı Ulukışla Ereğli, Konya devam etsem? Bu saatlerde gece olmuş olur, sıkışık trafiğe kalır mıyım acaba?
    Otoyol sıkıntı olmaz ama gece 12 gibi Konya Afyon denizli aydın İzmir güzergahı nolur?
    Özellikle geçen senelerde gece olup da yolda sıkıntı yaşayan var mı?
    (uzun konustum, k.b)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "sahurda kimse olmaz falan aklınıza getirmeyin yolda kenara çeker uyursunuz benden söylemesi sizin gibi düşünen milyonlarca insan olacak "

Benim çıkış saatim de öyle ve aynı düşünceler içindeydim. İstanbul'u çıkayım yeter diyorum. Tek tesellim hafta sonu sınavların olması.
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    hocam buralarda da tabiki trafik biraz artar ama çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. afyon izmir arası canını sıkabilir belki
  • Arkadaşlar boşuna konuşuyorsunuz İstanbul 20 milyon + 3 milyon yabancı oyunculu bir şehir.

Sizin düşündüğünüzü 2 milyon insan düşünüyor. Hadi gidiş neyse de dönüşte izmit mcdonalds'ın orada her türlü yakalanacaksınız kaçışı yokkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Mayıs 2019; 13:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaşlar boşuna konuşuyorsunuz İstanbul 20 milyon + 3 milyon yabancı oyunculu bir şehir.

Sizin düşündüğünüzü 2 milyon insan düşünüyor. Hadi gidiş neyse de dönüşte izmit mcdonalds'ın orada her türlü yakalanacaksınız kaçışı yokkkk
    bak bu doğru işte
    tüm istanbul dönüşte mcdonaldsta buluşuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

bak bu doğru işte
    tüm istanbul dönüşte mcdonaldsta buluşuruz

Alıntıları Göster
    Yandex'te not ekleme var ya trafikte onları okumak baya iyi geliyor efsane yazılr çıkıyor bazen. Plaka verip sigara isteyen, küfür eden
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    aykut467 A kullanıcısına yanıt
    Üniversitenin oradan eski yola girerseniz körfezi bypass edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 31 Mayıs 2019; 14:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Valla ben bayramda evdeyim. Bayramda 1 milyona düşen İstanbul nüfusunun tadını çıkaracağım

Giderken herkes 1 yabancı götürse valla efsane olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

yandex bazen yönlendiriyor o yola
    gece yine yandexin insafına kalacağız gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.