Şimdi Ara

Bayram Trafiği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yandex'e gerek yok hocam bayramın başı ve sonu her zaman trafik olmuştur İstanbul'da. Zaten tam bayram bitimine de yol çalışması konulur, trafik tavan yaptırılır.
    Ben bayramda yolculuklar yapacağım zaman artık hep oradan gidiyorum. Virajlarıyla, doğasıyla ormanlarla zevkli bir yol.
    Tabii gece vakti ekstra dikkatli olmak lazım hayvan vs. çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizlik bir durum yok, belirttiğiniz güzergahlarda normal zamandan farklı bir durum oluşmayacak.

Problem İstanbul'dan yana, zira yirmi milyon insanın büyük bölümü aynı anda öncelikle sahillere doğru olmak üzere yola çıkınca ana arter ve yakın şehirlerde izdiham çıkacak, yığınla kaza olacak, insanların çok uzun zamanı otoyollarda geçecek. Keza dönüşte de aynısı tekrar yaşanacak. İstanbul yakınında değilseniz yada bu hareketliliğin arasında kalmak zorunda değilseniz sizin için sorun olmayacaktır.
  • Kavimler göçü başlıyor desenize
    bundan 4-5 sene önce Boyabata 24 saate gitmiş birisi olarak söylüyorum. İşiniz çok zor Mümkünse iftar vaktinde yolda durmayın o sıra yollar biraz açılıyor.
    1 saate yakın yolu kurtarırsınız. Birde trafikte millet yorgun oluyor kendinizin şoförlüğüne güvenip ani hareketlerden kaçının.
  • emniyet şeridini kullanmasak 10 saatlik yolu 30 saatte gidecektik herhalde
  • Gece 01:30 da bakirkoyden yola çıktım. Tem tıkalı görünüyordu, ben de hiç teme çıkmadan e5 üzerinden devam ettim, hiç frene basmadım desem yalan olmaz. 1saat 15 dk da kocaeline geldim, şükür tek bir noktada bile trafiğe girmedim.
    Oradan sakarya afyon devam ettim hiç tıkanmadi yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut467 -- 1 Haziran 2019; 18:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Öyle san suriyelilere kalacak
    Hepsi sınırda bayram ziyaretine gidiyor.Güya savaş var ya hani o memlekete.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.