Şimdi Ara

Bayrama Özel 2 Adet Rebul Kolonya 19,99 TL ( n11) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Almistim hocam, rebul gibi degil, onun cakmasi gibi, rebuldan simdi 8 tane siparis verdim dukkanda kullanmak icin, normalde marketlerde 15 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narcose -- 21 Haziran 2017; 22:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A380 kullanıcısına yanıt
    Ben iptal ettim hocam. Zaten birkaç yorumda orjinal olmayabilir gibi şeyler beni huzursuz etmişti bir de böyle olunca düşünmeden.

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Merhaba unfortunately,

Marka Koruma Merkezi ile Orijinal Ürüne %100 Destek verilmekte ve sahte ürün satışına izin verilmemektedir.

n11.com
  • Geçen ay Ankara'da grosslardan birinden aldım 11.60 a

• Adama yüklenmişsiniz de n11 indirim oranını değiştirebiliyor. Adam yapmamış olabilir.
  • Şok marketlerde RBL ismiyle fısfıs küçük plastik şişede satılıyor. Bim'de parfümü kolonya var. Fena değil. Bir ürün marka olursa pahalı hale geliyor. Örnek; Komili bebek bezi.

• quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba unfortunately,

Marka Koruma Merkezi ile Orijinal Ürüne %100 Destek verilmekte ve sahte ürün satışına izin verilmemektedir.

n11.com

Fiyat bindirimine? 19.90dan satış açıp birkaç saat içinde fiyatı 23.90'a çekmeye izin veriliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba unfortunately,

n11.com

Bırakın palavrayı, tamamen satıcıyı koruyan bir politikanız var , ayrıca olumssuz yorumları siliyorsunuz.
  • n11 daima satıcıdan yanadır. her ne kadar indirimlerini begenmesekte gittigidiyor alıcıdan yanadır.

bu satıcıya gereken cevabı vermek için ürünü alıp kapıda iade etmek en güzeli.

• Beyler sizin için araştırdım. Fiyat hem uygun hem ücretsiz kargo hemde güvenilir.

http://www.akakce.com/magaza/ozkoru,1,2,17974.html
  • istanbuldakiler için çağrı markette 10 lira tanesi indirime girmiş bilginiz olsn ;)
  • ahmethan26 A kullanıcısına yanıt
    Dun bende baktim buraya 10.99 tl idi fiyat. Suan duz 10 yapmislar. Bende gaza geldim alsammi bilemedim valla.

Edit;Siteye gidince o fiyat oluyormus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 22 Haziran 2017; 14:46:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.