valla kadının biri çıkartıp 50 milyon verdi.Hop teyze napıyon dedim.Al al dedi,ses çıkarmadım. 100 ytl oldu. Ne yapabilirim bu parayla bi öneri verin
40 ytl nin hepsini bilgisiyara harcama bence 20 siyle üstüne başına bişi al 20 siylede git yeni bilgisayar al yada ps3
23 yaşındayım ama 150 lira topladım.. öörenciyis diye eherhalde.. hepsi kredi kartı borcuna gitti..:(
quote:Orjinalden alıntı: polatüründül valla kadının biri çıkartıp 50 milyon verdi.Hop teyze napıyon dedim.Al al dedi,ses çıkarmadım. 100 ytl oldu. Ne yapabilirim bu parayla bi öneri verin bana ver
quote:Orjinalden alıntı: green_full quote:Orjinalden alıntı: PesimistyleR 75 YTL. PowerBall alıcam 450 ytl powerball alacam. hesiyle değil 110 ytl 35 de bende vardı 150 ytl.70'iyle powerball alcam geri kalanıylada TRKCLL ve VDFNE 250 kontor alırım(yeterse)
quote:Orjinalden alıntı: popçik 340 ytl ye dieselden kot alcam çÜŞ O ne bea altın suyuna mı batırılmış?
YA BU FORUMUN YAŞ ORTALAMASI KAÇTIR BE KARDEŞİM.... PEYYY.......... 65 YTL PARA DAĞITTIM KAPIYA GELENLERLE AKRABA ÇOCUKLARINA.....