Şimdi Ara

BAYRAMDAN SONRA ARAÇ FİYATLARINDA DÜŞME OLUR MU ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşmek ile kasıt kampanyalar vs. olabilir diye düşündüm. Genelde yıl sonu kampanyaları olur firmalarda.
  • Bu memlekette araç Fiyatları asla düşmez. Aksine artar. Tek yapacakları her marka için en boş donanımı 50.000 'den başlayan uygun fiyatlarla diye reklam yapmaktır.
    Fakat bir üst versiyon olunca fiyat direk 50' den 60'a fırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusmesi icin tek bir ihtimal var. Bayramdan sonra işinizi degistirip Euro(€) ile maaş alacaginiz bir işe girerseniz sizin açınizdan fiyatlar düşmüş olur.
    En fazla bu kadar daha baska bi ihtimal yok malesef.
    Bu ülkede her sey ters yeni baslayan bir hakim savciya yeni zamla beraber 5.125 tl maas verir bizim devletimiz o zaman para vardir devlette is herkesin ortak ihtiyaçlarına gelince hooopp ZAM!!

• Umut fakirin ekmeigidir.

• Dikkatli bakın piyasada satıcı yok.Olsaydı kuş serisine 17 18,1995 efsane(!) toyotalara 23 24 isterler miydi?Herkes öpücü,tuttuğunu öpme peşinde.Böyleleri varken fiyatlarda düşüş mü?Ütopya gibi bir şey...
  • sıfır düşmez, ikinci elde hafif düşüş olabilir
  • Düşme olmaz.

Yılbaşında %10 temiz zam.
  •  BAYRAMDAN  SONRA ARAÇ FİYATLARINDA DÜŞME OLUR MU ???
  • akp'den sonra fiyatlarda düşme olur.
  • Bazı markalarda olur

• kıymanın kilosu bile son 3 ayda %20 arttı, gerisini sen hesapla..
  • Artık fiyatlar düşmez,o eski devir bitti.Dolar-Euro artıyor zam bile beklenebilir.Belki yılbaşında bayilerin elinde araba kalır kotayı doldurmak için 1-2 bir şeyler yaparlar.
  • 2010 Aralık-2011 Ocak ayından itibaren fiyatlar geri değil hep ileri gitmiştir, yıl sonu şöyle kampanya olacak böyle indirim olacak diyenler de bu tarihlerden itibaren hayal kırıklığına uğramışlardır. Araç ihtiyacı olan boşuna beklemesin tek tek bayileri arayıp pazarlığa açık modellerde çatır çatır pazarlık yapıp alsın arabasını derim.
  • Döviz yükseldikçe yükselir ama düştükçe düşmez öyle kalır. Yıl sonuna kadar dişe dokunur bir indirim olmaz. Yıl başında yeni zamlar gelir. Bu gelenek böyle devam ederse 10 yıl sonra Türkiye'de otomobil piyasası diye bir şey kalmaz.

• Düşme olmaz kesinlikle.

O bu değilde petrolün varili 116 dan 97 dolara düştü hala bir tık yok bu nedir ya.
  • Kendi imkanlarinizla arac fiyatlarini dusuremeyeceginiz icin harcamalariniza dikkat edip kendi gelirinizi arttirmak sureti ile kolayca arac alabilirsiniz.

• 107 dolara çıksın yükseldi diye zam yapılır. Ortadoğuda karışık bence petrolün iyi günleri bunlar...

Bu memlekette bir b.. ucuzlamaz ben bunu bilir bunu söylerim. Mesela ev fiyatları bizim memlekette bile sürekli artıyor her sene 15000 felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 11 Eylül 2014; 14:37:50 >
  • sanmıyorum. Ama artış da beklemiyorum.
  • 3 yil once 1.4 fire dynamic 5k yi 17-18 e aldim smdi 3k lara 19000 cekiyorlar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey tersine döndü artık düşme olmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.