quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da narlıdere gişelerden alaçatı kavşağına 32 dakikalık rekorum var
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da narlıdere gişelerden alaçatı kavşağına 32 dakikalık rekorum var Buca-Narlıdere de 15 dakika, yine bulduk 1 saati 206'ya 5 kişi binince araba 140'ı geçmiyor
müsaade et de geçmesin. 206'ya 5 kişi sığmak mucize. sadece 1 kişinin kilolu olduğunu düşünsen zaten nefes almanız bile zor olur (arkadakiler için)
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. müsaade et de geçmesin. 206'ya 5 kişi sığmak mucize. sadece 1 kişinin kilolu olduğunu düşünsen zaten nefes almanız bile zor olur (arkadakiler için) Benzin parasını mümkün olan en küçük değere indirgemek için başka çaremiz yoktu Çok zor bir yolculuk oldu(arkadakilerden biri)