Senden bir ricam olacak. ------------------------------------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- Çık git konumdan. Hemen, şimdi.
quote:Orijinalden alıntı: jogonie artık beni çağırmıyosuunquote:Orjinalden alıntı: jogo nie artık beni çağırmıyosuun Ben varken senin esamen okunmaz Naber kız quote:Çık git konumdan. Hemen, şimdi. Derhal
quote:Orijinalden alıntı: jogonie artık beni çağırmıyosuunquote: nie artık beni çağırmıyosuun büüü [ X( ] Seni var ya...
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: jogo nie artık beni çağırmıyosuun Ben varken senin esamen okunmaz Naber kız quote:Çık git konumdan. Hemen, şimdi. DerhalAlıntıları Göster senden önce biz vardık dünki çocuk. ne olsun tatil yapıyorum egede
quote:Orijinalden alıntı: jogosenden önce biz vardık dünki çocuk. ne olsun tatil yapıyorum egedeAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: jogo senden önce biz vardıkdünki çocuk. ne olsun tatil yapıyorum egede Ege'de nerede Size okulda Türkçe dersi vermediler mi sayın dejenerasyona uğramış eski üye?
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: jogo nie artık beni çağırmıyosuun Ben varken senin esamen okunmaz Naber kız quote:Çık git konumdan. Hemen, şimdi. DerhalAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hayvan tamircisi Birşey mi dedin la.
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: jogo senden önce biz vardıkdünki çocuk. ne olsun tatil yapıyorum egede Ege'de nerede Size okulda Türkçe dersi vermediler mi sayın dejenerasyona uğramış eski üye?Alıntıları Göster sensin dejenere ayrıca didimdeyim kıskan.gif
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacquote:Orjinalden alıntı: hayvan tamircisi Birşey mi dedin la. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: pacman quote:Orjinalden alıntı: hayvan tamircisi Ses gelmiyor...
quote:Orijinalden alıntı: 241quote:Orjinalden alıntı: pacman quote:Orjinalden alıntı: hayvan tamircisi Ses gelmiyor...Alıntıları Göster Çoluğa çocuğa alıntı butonu verirsen böyle oyuncak eder işte quote: sensin dejenere ayrıca didimdeyim kıskan.gif Ne kıskanacağım, biz o işi önceden hallettik. Çeşme.gif
quote:Orijinalden alıntı: baytarÇoluğa çocuğa alıntı butonu verirsen böyle oyuncak eder işte quote: sensin dejenere ayrıca didimdeyim kıskan.gif Ne kıskanacağım, biz o işi önceden hallettik. Çeşme.gifAlıntıları Göster tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi
quote:Orijinalden alıntı: jogotabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'daAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da dedimya para harcamamak için en yakın tatil merkezine kapak atarsın sen memlekete bile uğramayan hayırsız evlat :P
quote:Orijinalden alıntı: jogoquote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da dedimya para harcamamak için en yakın tatil merkezine kapak atarsın sen memlekete bile uğramayan hayırsız evlat :PAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da dedimya para harcamamak için en yakın tatil merkezine kapak atarsın sen memlekete bile uğramayan hayırsız evlat :P Dinime küfreden müslüman olsa Sanki kendi her boşlukta memleketine gidiyor? En son ne zaman gittin ne kadar kaldın? /> Bunu da ara sıra çalıştırmak lazım
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da dedimya para harcamamak için en yakın tatil merkezine kapak atarsın sen memlekete bile uğramayan hayırsız evlat :P Dinime küfreden müslüman olsa Sanki kendi her boşlukta memleketine gidiyor? En son ne zaman gittin ne kadar kaldın? /> Bunu da ara sıra çalıştırmak lazımAlıntıları Göster aldı yine testeresini eline saw4 en son memlekete ocak ayında gittim :S 7-8 ay olmuşturaman yarabbim.
quote:Orijinalden alıntı: jogo aldı yine testeresini eline saw4 en son memlekete ocak ayında gittim :S 7-8 ay olmuşturaman yarabbim.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: jogo aldı yine testeresini eline saw4 en son memlekete ocak ayında gittim :S 7-8 ay olmuşturaman yarabbim. Babanı yolda görsen çıkaramayacaksın Ben Temmuz'da gittim, haftaya yine gidiyorum
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: jogo aldı yine testeresini eline saw4 en son memlekete ocak ayında gittim :S 7-8 ay olmuşturaman yarabbim. Babanı yolda görsen çıkaramayacaksın Ben Temmuz'da gittim, haftaya yine gidiyorumAlıntıları Göster Mr. & Mrs. Tear, topicten çağırılıyorsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacMr. & Mrs. Tear, topicten çağırılıyorsunuz.Alıntıları Göster He canım, bıyır.
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacÇöpü dök baytır.Alıntıları Göster Tmm. http://forum.donanimhaber.com/m_5377803/mpage_9/tm.htm sımok.avi