Senden bir ricam olacak. ------------------------------------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- Çık git konumdan. Hemen, şimdi.
quote:Orjinalden alıntı: jogo nie artık beni çağırmıyosuun Ben varken senin esamen okunmaz Naber kız quote:Çık git konumdan. Hemen, şimdi. Derhal
quote:Orjinalden alıntı: jogo senden önce biz vardıkdünki çocuk. ne olsun tatil yapıyorum egede Ege'de nerede Size okulda Türkçe dersi vermediler mi sayın dejenerasyona uğramış eski üye?
Çoluğa çocuğa alıntı butonu verirsen böyle oyuncak eder işte quote: sensin dejenere ayrıca didimdeyim kıskan.gif Ne kıskanacağım, biz o işi önceden hallettik. Çeşme.gif
quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da dedimya para harcamamak için en yakın tatil merkezine kapak atarsın sen memlekete bile uğramayan hayırsız evlat :P
quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: jogo tabe tabee kendi memleketine ayda yılda bi giden sen tatil yapmak için parana kıyacaksın ölemi Çeşme-İzmir 1 saat... Tatil yapmak için özel bir çaba sarfetmeme gerek yok canım benim Hakkaten gecen hesapladım da son 1 senede sadece 1 ay kalmışım İstanbul'da dedimya para harcamamak için en yakın tatil merkezine kapak atarsın sen memlekete bile uğramayan hayırsız evlat :P Dinime küfreden müslüman olsa Sanki kendi her boşlukta memleketine gidiyor? En son ne zaman gittin ne kadar kaldın? /> Bunu da ara sıra çalıştırmak lazım
aldı yine testeresini eline saw4 en son memlekete ocak ayında gittim :S 7-8 ay olmuşturaman yarabbim.
quote:Orjinalden alıntı: jogo aldı yine testeresini eline saw4 en son memlekete ocak ayında gittim :S 7-8 ay olmuşturaman yarabbim. Babanı yolda görsen çıkaramayacaksın Ben Temmuz'da gittim, haftaya yine gidiyorum