Şimdi Ara

BAZEN BAKIYORUMDA HİÇBİR YERDE ADALET YOK GERÇEKTEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E tam burslu yazmayaydin? Evet kimse sana mezun olunca burslumusun diye sormayacak ama okurken okulun sana sundugu imkanlari degerlendirebilirsen o zaman puanin ise yarar. para ve egitim konusu uzun bi konu ama senin sordugun sorulardan birinin cevabi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

E tam burslu yazmayaydin? Evet kimse sana mezun olunca burslumusun diye sormayacak ama okurken okulun sana sundugu imkanlari degerlendirebilirsen o zaman puanin ise yarar. para ve egitim konusu uzun bi konu ama senin sordugun sorulardan birinin cevabi bu

Evet,iş başvurusu yaparken okuduğun okula değil,senin bilgine bakıyorlar,üniversite isimi ile torpil eskideymiş artık
  • Sınav sadece bazıları için seçici olmamali. Özeller kapatılmalı

• Acıyokraki kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey hocam. Çocuğumu it gibi çalıştırıcam. Asla özelde okutmam, tek kuruş para vermem trilyoner bile olsam. En iyi okulu kazanacak başka çaresi olmayacak onun. Ben hayatım boyunca bu tip mirasyedi insanları dışladım, çocuğumun böyle olmasına müsade etmem

• Tabiatta adalet diye bir kavram yok zaten kimse ırkını, dış görünüşünü, zengin bir ailede doğmayı vs. seçemiyor. Bu yüzden eğitim sisteminde adalet beklemen çok saçma. Sen yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış elinden bu gelir ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Yok öyle bir şey hocam. Çocuğumu it gibi çalıştırıcam. Asla özelde okutmam, tek kuruş para vermem trilyoner bile olsam. En iyi okulu kazanacak başka çaresi olmayacak onun. Ben hayatım boyunca bu tip mirasyedi insanları dışladım, çocuğumun böyle olmasına müsade etmem

hocam böyle düşünmen çok güzel gerçekten ama benim aklımda başka şeyler var bu akli ilimler insanı sadece yoruyor daha iyisi için bir yere kadar geliyosun söyleyeceklerim uzaar gider hepimiz hayırlı ve doğru yolu buluruz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.