Şimdi Ara

BAZEN BAKIYORUMDA HİÇBİR YERDE ADALET YOK GERÇEKTEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün burda açılan bir konuya baktım da maddi dert olmasa adam okumam demiş en iyi yorum o seçilmiş
    Herkes artık okursa para için okuyor bizim değerimiz ise yerlerde geziyor
    Gerçekten çoğu arkadaşıma bakıyorum birinin evine aylık en az 4bin giriyo kız hergün geziyo açıktan okuyo seneye de istediği bölümü ücretli okuyacakmış hiçbişey umrunda değil ben ise kçımı yırttım 2 yıldır anca girebildim isteğim yere bütün tercihlerimde tam burslu bi ona baktım bi kendime benim istediğim yeri o parayla okuduktan sonra benim ne değerim kalıyo diplomada bileytam burslu yazmıyor ki adam 150bin le bile hukuk okuyabiliyor
    Yazık bize ya valla parası olan çoğu arkadaş okumuyo ne güzel sülaleleri raad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sana birsey soyliyeyim mi?Para insanin statüsünü arttirir.Bugun Ituye girsen erasmus,wat,yurtdisinda staj,yurtdisimda yuksek lisans bunlarin hepsi için para lazim.Parasi olan adam bunlari karsilayabiliyor ve kuresel bir insan oluyor.Parasi olmayan ancak belli yere kadar ilerleyebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

Ben sana birsey soyliyeyim mi?Para insanin statüsünü arttirir.Bugun Ituye girsen erasmus,wat,yurtdisinda staj,yurtdisimda yuksek lisans bunlarin hepsi için para lazim.Parasi olan adam bunlari karsilayabiliyor ve kuresel bir insan oluyor.Parasi olmayan ancak belli yere kadar ilerleyebiliyor.

nick-mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

Ben sana birsey soyliyeyim mi?Para insanin statüsünü arttirir.Bugun Ituye girsen erasmus,wat,yurtdisinda staj,yurtdisimda yuksek lisans bunlarin hepsi için para lazim.Parasi olan adam bunlari karsilayabiliyor ve kuresel bir insan oluyor.Parasi olmayan ancak belli yere kadar ilerleyebiliyor.

Aynen öyle ne kadar devlet kazansa bileiilerisişiçin para lazım yinede

• baslik cok iyi ya

ve tabiki haklisinnn bize de boyle durumlarda otur agla demek dusuyor azizim ne yapicksin hayat herkese agziyla gulmez ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasulyee -- 20 Temmuz 2015; 22:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acıyokraki

Bugün burda açılan bir konuya baktım da maddi dert olmasa adam okumam demiş en iyi yorum o seçilmiş
    Gerçekten çoğu arkadaşıma bakıyorum birinin evine aylık en az 4bin giriyo kız hergün geziyo açıktan okuyo seneye de istediği bölümü ücretli okuyacakmış hiçbişey umrunda değil ben ise kçımı yırttım 2 yıldır anca girebildim isteğim yere bütün tercihlerimde tam burslu bi ona baktım bi kendime benim istediğim yeri o parayla okuduktan sonra benim ne değerim kalıyo diplomada bileytam burslu yazmıyor ki adam 150bin le bile hukuk okuyabiliyor

Zamanında onun anne babası iyi çalışmış iyi yerlere gelmiş. Hemen eksilemeyin benim ailem öyle degil. Ama sonuçta sen cok başarılı cok zengin bir is adamı olsan. İmkanın olsa sen de çocuğunu paralı okutursun. Hadi sen yapmadin diyelim çoğu insan bunu yapar. Adaletsizlik var ama bence bunda yok. Hem merak etme haketmeyen adama milyarlar versen en sonunda yine beş parasız kalır o ve adalet yerini bulur.

• Dünya zenginlerin dünyası olum ne bekliyodunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evan Williams

Dünya zenginlerin dünyası olum ne bekliyodunuz

Yalan dünya dostum hakkaten öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: jaqen hghar

quote:

Orijinalden alıntı: Acıyokraki

Bugün burda açılan bir konuya baktım da maddi dert olmasa adam okumam demiş en iyi yorum o seçilmiş

Zamanında onun anne babası iyi çalışmış iyi yerlere gelmiş. Hemen eksilemeyin benim ailem öyle degil. Ama sonuçta sen cok başarılı cok zengin bir is adamı olsan. İmkanın olsa sen de çocuğunu paralı okutursun. Hadi sen yapmadin diyelim çoğu insan bunu yapar. Adaletsizlik var ama bence bunda yok. Hem merak etme haketmeyen adama milyarlar versen en sonunda yine beş parasız kalır o ve adalet yerini bulur.

Çok param olursa cidden okutmayı düşünmüyorum çocuğumu bu ülkede hakettiği yere ne geliyor nede hakettiği parayı kazanıyor

• en az 4000 demişsin de zaten yoksulluk sınırı 4300 gibi bi şey. en fazla 5000 olduğunu varsayarsak yine de senin dediklerini yapacak kadar refah içinde yaşadığını sanmıyorum.
    ha bu arada bunu adaletsizlik olarak görmeyeceksin. bunun sorumlusu ne sensin ne de bahsettiğin kişi. asıl sorumlu aileleriniz. ama senin yapacağın şey elinden geldiğince çalışıp kendi çocuğuna bu imkanları sağlamak.

• http://www.ntv.com.tr/egitim/coban-halil-turkiye-211ncisi-oldu,Wb6uHgzQ9Ue31tpFuUq9Dg hadi simdi ikile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O kadar eminsen git zengin ol.

• Sanki zengin olan adamlar hep zenginmiş. Hayat sizede elbet gülecek pes etmeden mücadeleye devam.

• Kendimi sıyırıyorum bu durumdan, üniversite şart. Hayattaki amacı gezme tozma aylaklık olan adamların lafları bunlar. Bir uzmanlığın bir nasıl denir uğraşın hobin olmalı. Bunlar anca gez toz. Şayet bunu yazan adam benden kaç net fazla yapmış, nerede okumuş umrumda da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mourinhology -- 21 Temmuz 2015; 2:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaqen hghar

quote:

O kadar eminsen git zengin ol.

Hakkımda hayırlıysa Allah nasip eder inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: GökTengri

İşçi kapıcı köylü marangoz çocukları okumasın kardeşim.

Fakir olmasına rağmen içinde bilim aşkı olan Faraday gibi bir insanın yardımıyla icat edilmiş teknolojik aletler aracılığıyla fakirleri hakir görmeye çalışıyorsun ve okumalarına karşı çıkıyorsun. Kardeş sana gerçeği söyleyeyim mi? Dünya için bir asalaktan öteye gidemeyeceksin.
  • güç için para şart.parasız adama kimse değer vermiyor malesef...
  • Acıyokraki kullanıcısına yanıt
    hocam senin sıralama kac, nereyi yazdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinlenenkul

hocam senin sıralama kac, nereyi yazdın?

Tm3 68k çocuk gelişimi yazdım hukuk falan dedim ama o geneldi

• Acıyokraki kullanıcısına yanıt
    Para her şeydir,Harvard üniversitesinde birinci olsan bile,özel üniversitelerde puansız okuyan zenginler kadar değerin olmayacak

Allah göstermesin,eğer dünyaya bir göktaşı çarpacak olsa,ilk önce zenginler kurtulacak,bu bile çok şey açıklıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 21 Temmuz 2015; 2:01:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.