Şimdi Ara

Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    neyse bu seferlik geç ama başka harun abilere şans vermicem
  • Merhaba
    Harun abi değilseniz tanışalım.
    Benimle tanışmak için yapılacak listesi;

Özelden arkalı önlü vesikalık fotoğrafını
    Doğum tarihini
    Kirada olan gayrimenkul dökümünüzü
    Bankadaki döviz cinsinden varlıklarınızın dökümünü

Gönderin.

Babanız holding sahibi degilse lütfen yazmayın.

İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Babam asker o olmaz mı

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Babanızın maaş bodrosunu lütfen cvniz ile gönderin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Forumda hiçbir kız/erkek bana bakmıyor diye konu açanları anlıyor ve saygı duyuyorum en temel ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için sıkıntı çekmeleri normal çünkü.

Ama tek bir kız/erkek için konu açanlar sadece zayıf ruhlu ve karakterli insanlar ve bu zayıflığınıza "aşk" diyerek gerçekleri değiştiremezsiniz.

Eskiden ben de öyleydim ve öyle olmak gerçekten aptalca, artık değiştiğim için Tanrı'ya ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bunları seni ezmek için değil pembe aşk masallarından uyanıp gerçekçi biri ol diye yazdım.

Arkadaş, sevgili farketmez biri tarafından terkedildiyseniz yapmanız gereken tek şey ... git diyip onu tamamen hayatınızdan çıkarmaktır.

Bunu yapabilmek içinse hayatınızın odağında kendiniz olmalısınız, pembe masallar değil.
    Aşk demeyi yetersiz görüyorum , vermişsem muhabbet demeyi tercih ediyorum. Aşk bir gün bitebilir, ama muhabbet bitmez.
    Muhabbet çok ayrı bir şey, iki ezeli futbol rakiplerin arasında bile bir muhabbet var. Bir birlerine küfürlü tezaruat ederler ama bunu yapmaktan her ikiside hoşlanır.
    Kedi ile köpeğin arasındaki muhabbet köpek kovalamaktan kedi kaçmaktan vaz geçmez. Köpeğin ilgisi alakası kedinin hoşuna gider. Bir kedi ile köpekten daha çok fazla alakadar olan başka hayvan olmadığı gibi ...

• Şansını 20 tane sabıkası olanla deneyebilirsin.
  • Cinsiyet fark etmeksizin geçmiş ilişkilerimde öğrendiğim yegane şey şu ki "Olmuyorsa zorlamayacaksın" çünkü zorladıkça işler dahada sarpa sarıyor.. Çok güzel, seviyeli, uzun ilişkilerimde oldu fakat bazen gerçekten olmayınca olmuyor iki tarafta yıpranıyor biribirini üzüyor işi buraya kadar getirmemek gerek. Tadında bırakıp yaşanan güzel zamanlara İyi ki diyebilmek önemli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.