Şimdi Ara

Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avcılar toplanmış konuya xd, amaaan hayat kısa bak keyfine yakılma boş şeylere hakuna matata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arka arkaya iki kez kalbim kırılınca bir daha hiçbir kızla konuşmadım, flörtleşmedim. Aynı durumu senin için demiyorum ama hemcinslerin de çok yapıyor. Bu durumla ilgili en büyük korkum ise belli bir yaşa gelince kimsesiz kalmak ve yalnız ölmek, belki de son yakınımı kaybedince ötenazi düşünürüm.
  • Seni beğenicek insanlar çok mu önemli kişiler senle arkadaş olacak kişiler sanki. Önemli olan senin kendin ve kaliten. İnsanlara bir bağımlılığın yok. Onlara fazla ihtiyacın da yok. İyiler kaybetmez. Kaybedilir. Yanlışlar tarafından sevilmiyorsam. Buna sevinirim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Meraklısı Görkem -- 7 Şubat 2020; 21:39:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pardon hanımefendi baaağyan mısınız bir şey soracağım da yani Harun abi değilsiniz dimi?

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Ben sana veririm hocam kız milletinin eline düşme

• kendini seven bunlar icin üzülmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sınıfta da senin gibi bir kız var. Anlayabiliyorum durumunu.
    Red edilmesen ne olacaktı çocuk seni yatağa atar sonrada bırakırdı başka kızlara giderdi. O zaman mutlu olurmuydun?

• Ben 2 yıl önce tyt ayt için kaydoldum

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Ula sen kral bi manyaksın helal

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    hocam bazı kızların arkadaş olarak görüyorum sözünün altında yatan gerçekler neler sizce ? pek inandırıcı gelmiyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Tense iyi çocuktur ben kefilim.
    O değil de sizin sürekli böyle dallamalara aşık olmanıza ne demeli peki
    Çooooook teşşekür ederim.

• "Ya guzel olacaksiniz yada zengin".Siz kucuk hanim zengin veya guzel olsaydiniz yine boyle mi dusunurdunuz peki?
    Sisteme sizde ayak uydururmuydunuz acaba.

Evet bazen ne yaparsiniz yapin olmaz..Ya yanlis seyler arar insan yada yanlis yerde durur?

• Sevgi, aşk bu kadar basit değil. Hiç bir paylaşım olmadan olacak şeyler değil. Sizinki belliki bir hoşlanma dan ibaret. Etrafınızda sizinle alakadar olan karşı cins illaki vardır. Şu an içinde bulunduğun duyguyu birdaha yaşamak istemiyorsan insanları iyi analiz edeceksin ve ona göre davranacaksın.

• Sevgi, aşk bu kadar basit değil. Hiç bir paylaşım olmadan olacak şeyler değil. Sizinki belliki bir hoşlanma dan ibaret. Etrafınızda sizinle alakadar olan karşı cins illaki vardır. Şu an içinde bulunduğun duyguyu birdaha yaşamak istemiyorsan insanları iyi analiz edeceksin ve ona göre davranacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Forumda hiçbir kız/erkek bana bakmıyor diye konu açanları anlıyor ve saygı duyuyorum en temel ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için sıkıntı çekmeleri normal çünkü.

Ama tek bir kız/erkek için konu açanlar sadece zayıf ruhlu ve karakterli insanlar ve bu zayıflığınıza "aşk" diyerek gerçekleri değiştiremezsiniz.

Eskiden ben de öyleydim ve öyle olmak gerçekten aptalca, artık değiştiğim için Tanrı'ya ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bunları seni ezmek için değil pembe aşk masallarından uyanıp gerçekçi biri ol diye yazdım.

Arkadaş, sevgili farketmez biri tarafından terkedildiyseniz yapmanız gereken tek şey ... git diyip onu tamamen hayatınızdan çıkarmaktır.

Bunu yapabilmek içinse hayatınızın odağında kendiniz olmalısınız, pembe masallar değil.
    Kanka aşk acı getirir

Olaya sırf partnerlik olarak bakmaksa çok kolaydır hele ki günümüz materyalist para tapıcı toplumunda

Suan zaten aşka inananlar azınlıkta bunlarin çoğu saf haklisin ama bir kismi da dan millmanın deyimiyle "savaşcı"

aşk cok zor bir şey acıdan cayır cayır yanmayi göze alamayan aşık olamaz

Büyük ustanin dedigi gibi insanlar hislerini dondurarak duygularini engelleyebilir örneğin metroda insanlara degmek istemedigin icin vucut organlarıni bile istemsizce hissizlestirirsin asksa tamamen saldiriya açık olmak en üst seviye sevgi için o darbeleri karşılamaya hazir olmaktır sahsen beni sevgi kizartma yapar gibi canimi yakiyor

Star Wars Memesyoutube
    all women are queens
    https://www.youtube.com/watch?v=IdyXKJ8NcNI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Şubat 2020; 4:0:46 >

• Aşk Ve Yaşamyoutube
    Pakistan'ın 'Demir Kadını' Muniba Mazari ile tanışın
    https://www.youtube.com/watch?v=xF7HZHC6gbk&t=214s
  • Bende aldatildin sandim rededilmişsin reddedilmeyen mi var şu hayatta.Hepimiz ortalama insaniz chris hemsworth degiliz.Takma başlasi cikar.He birde icine dönük bir insansin herhalde enerjin felan düşükse ondanda olabilir.

• Yanlış insanı sevmişsin daha doğrusu sen onu sevmişsin ama demek ki o seni sevmiyor.Kafanda takıntı haline getirmeyip yoluna bakacaksın karşına elbet doğru insan çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Kanka aşk acı getirir

Olaya sırf partnerlik olarak bakmaksa çok kolaydır hele ki günümüz materyalist para tapıcı toplumunda

Suan zaten aşka inananlar azınlıkta bunlarin çoğu saf haklisin ama bir kismi da dan millmanın deyimiyle "savaşcı"

aşk cok zor bir şey acıdan cayır cayır yanmayi göze alamayan aşık olamaz

Büyük ustanin dedigi gibi insanlar hislerini dondurarak duygularini engelleyebilir örneğin metroda insanlara degmek istemedigin icin vucut organlarıni bile istemsizce hissizlestirirsin asksa tamamen saldiriya açık olmak en üst seviye sevgi için o darbeleri karşılamaya hazir olmaktır sahsen beni sevgi kizartma yapar gibi canimi yakiyor

https://www.youtube.com/watch?v=IdyXKJ8NcNI&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    Knk acı getirir de faydasız acı getirir, güçlendirmeyen acı getirir dayı.

Zaten beni tanıyorsun, insanlar fbuddy hayatı yaşasın demiyorum ama seni gram umursamayan biri için hayattan kopup günlerce acı çekmek gerçekten zarar ve zayıflık göstergesi, bunu kastettim knk.

Ha ben de yaşadım belki ileride yine yaşarım, çoğu kişi yaşayabilir ama bu, bu durumun zayıflık olduğunu değiştirmez, en azından benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 8 Şubat 2020; 7:30:32 >

• Çok özür diliyorum ama forumun genel hali bu

Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.