Şimdi Ara

Bazı bölüm veya sahnelerini tekrar tekrar izlediğiz animeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaichou wa maid-sama ve fairy tail i baştan izlerim sıkıldıkça
  • Bleach'in anasını ağlatmısımdır bu yüzden .
  • Death Note > 2. bölümde L'nin Kiraya yaptığı oyun.
    Naruto > Sasuke vs İtachi ve Naruto vs Pain
    Bleach > Aizenin geçtiği her sahne
    One piece > Marineford arcı
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawliety -- 18 Temmuz 2012; 22:36:14 >
  • One Piece'de Marineford arc'ından bazı sahneleri sık sık izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Needless da Blade ve archlight ın kapışması anime tarihinin en iyi 20 kapışmasından biridir rahat
  • Vay arkadaş ben Bleach, One Piece gibi animeleri indirmeye bile üşeniyorum, millet 2şer 3er kere izliyor.
  • Canım sıkıldıkça rec i tekrar izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock lee vs Gaara favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsumi Saika Saki -- 22 Ekim 2012; 0:36:31 >
  • Gintama'nın özellikle 202. bölümünü çok kez izlemişimdir. Çok aşırı komik bir bölümdür. Gintama'nın yoshiwara arcına geçenlerde tekrar baktım mesela. O arcın müzikleride güzeldir. özellikle kagura'nın çıldırdığı savaş olan 142. bölüm;

Basilisk'te 9. bölüm Gennosuke'nin düşman köyünden karizmasını tavana vurarak çıktığı bölümü ve son bölümünü tekrar tekrar izlemişimdir.

Dragon Balll z'yi 3 kez(tüm bölümlerini değil ama genede azımsanmayacak bölümünü) tekrar seyretmişimdir. Özellikle Freeza bölümlerini

Bleach'in arrancar arcını(nel'in olduğu bölümler özellikle) 2 kez seyretmişimdir.

Manga olarak beelzebub'ın bazı bölümlerini tekrar okumuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 22 Ekim 2012; 1:01:32 >

• one piece aklıma geldikçe bazı arcları izlerim. çoğu arcı 2 ke izlemişimdir. her seferinde aynı duyguları hissederim.
    gintama bölümleri tekrar izleme gibi bi şansım yok ama aklıma geldiği zaman espriler youtube aracılığıyla bulmaya çalışırım sahneyi genelde bulamasamda :)
  • Çok fazla vardır.Naruto shippuden:

Itachi vs Sasuke , Sasuke vs Naruto Sasuke vs Kageler ...

Bleach:

Byakuya ve Kenpachi'nin dövüş sahnelerini sıkılmadan tekrar tekrar izleyebilirim.

FMA:B

Hoşuma giden tarafları yada duygusal kısımları izlerim

Death Note:

Animede karakterlerin birbirlerini alt ettiği sahneler. Televizyondan L'in kiranın yaşadığı bölgeyi anlaması, Kiranın REM ve L 'den aynı anda kurtulması vsvs

• İchigo vs Aizen,
    FMA'nın bazı bölümleri.
  • Lee vs Gaara
    Lee vs Kemiklerini çıkartan eleman ( adı aklıma gelmedi )
    Naruto vs Pain
    Sasuke vs Danzo
    Ichigo vs Aizen (ayrık dünya'dan geldiği kısım 2 bölüm 309-310 sanırım)
    OP korsanlarla denizcilerin karargahtaki savaşı

daha daha sayabilirim
  • One piece marineford un üstüne tanımam.Buggy nin saçma fillerleri gösterilmeseymiş daha iyi olacakmış ama yinede çok iyiydi

• izlerken gözlerim dolmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replica Simone Simons

izlerken gözlerim dolmuştu

Bir de böyle izleyin hocamhttp://www.youtube.com/watch?v=Q5jnvfGgjGM. Acın acımızdır Obito reis

• Hiç yapmadım böyle bir şeyi aslında bazı animeleri tekrar izlemek iyi olabilir uzun zaman oldu sonuçta anılarımız canlanır en azından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Hiç yapmadım böyle bir şeyi aslında bazı animeleri tekrar izlemek iyi olabilir uzun zaman oldu sonuçta anılarımız canlanır en azından :)

Ben de aynı durum ve aynı düşüncedeyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.