Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicbiseyapmiyorum -- 25 Temmuz 2024; 20:19:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• insanlar başarılı olma ihtimalinizi bile kıskanırlar, başarılı olduğunuzdaysa kendi başarısızlıklarını sorumluluklarının dışına atmak için bir sebep ararlar. bilinç ve eğitim düzeyi azaldıkça bu duyguların dışavurumunu daha fazla gözlemliyoruz.

annemi çocuğunun başarısızlığına kılıf uydurmak için arayıp “ama o özel okula gitmişti değil mi?” diyen var (7-8.sınıfta burslu gittiğim özel okul). ve ben üni kazandıktan sonra kendi çocuğu 3.kez yks barajını geçemediğinde arayıp sormuştu bunu
  • eski insanlar hayata erken atıldığı için şimdide öyle düşünüyolar doğal haliyle umursamamak lazım , eskiden üniversite yoksa mezun falanda yok direkt 17-18 yaşında fabrikaya hatta ortaokuldan meslek öğrenemye çünkü sınıfta kalma vardı

• Anlattıkların türk halkının genel özellikleri salla gitsin aziz nesin haklıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ben de yaşadım buna benzer bir olayı aşağı katta oturan öz yengem olan iğrenç insan da buna benzer birşey demişti odtüyü bile bilmiyordu ama her konuda söyleyecek şeyi vardı(ülkemizdeki cahillerin genel özelliği zaten)sonucunda ise tıp kazanmıştım gtünün üzerine oturmuştu :) Görsem selam bile vermiyorum hayatta böyle fesat insanları bulundurmamak gerekiyor zaten her neyse senin de yapman gereken bu cahilleri takmayıp dersine çalışıp sonucunda onları kudurtman.Başarılar diliyorum

• Geçen bi akrabanın yanında bilgisayar müh düşünüyorum dedim. Bilgisayar mühendisliğini napacaksin format atmayı herkes biliyo dedi. Mental gitti

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt
    Allah sizi de güldürsün hocam

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    Amin cümleten

• thatisreal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Yks 2025 gurur tablosunu hazırlayın :))

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

doğru demiş

• Aynı tiplemeden çok var benim çevremde de, he diyip muhabbetin bitmesini bekliyorum. Bilgisinin olmadığı hemen hemen her şey hakkında fikri olan adama oturup da bir şey anlatamazsin. He dicen ya da terslicen "tehrbiyessiz" yaftası yicen :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recumbentibus0 -- 14 Temmuz 2024; 22:6:20 >
  • aynı durumu yaşadım, tıp kazandım gtü tutuştu hepsinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar başarılı olma ihtimalinizi bile kıskanırlar, başarılı olduğunuzdaysa kendi başarısızlıklarını sorumluluklarının dışına atmak için bir sebep ararlar. bilinç ve eğitim düzeyi azaldıkça bu duyguların dışavurumunu daha fazla gözlemliyoruz.

annemi çocuğunun başarısızlığına kılıf uydurmak için arayıp “ama o özel okula gitmişti değil mi?” diyen var (7-8.sınıfta burslu gittiğim özel okul). ve ben üni kazandıktan sonra kendi çocuğu 3.kez yks barajını geçemediğinde arayıp sormuştu bunu

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    ilk paragrafı filozoflar okusaydı, mutlak doğrunun var olup olamayacağı sorusunu sormazlardı hocam

• Takma kafana çok uzak tut hatta kendini bunlardan. Say 10kdan bıraktım geçen yıl mantıklı sebeplerim vardı (burası çok önemli) mezuna kaldım ve düzgün çalıştım bu sefer (burası da önemli) bu yıl 3kdan iyi gelir diye düşünüyorum bakalım.

• ratsastaja kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim hocam umarım beklediğinizden de iyi gelir

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam umarım sizde hedeflerinize ulaşırsınız

10kdan mezuna birakmak mental olarak cok zor valla helal olsun hocam. Saglam basari hikayesi.

• Milleti takmayin hocam ben de mezuna kalirken bunları yaşamıştım agzi olan konuşuyor konu komsu hepsini salla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 15 Temmuz 2024; 6:22:39 >

Merhaba sizin gibi insanların yorumlarını merak ederim belliki trol değilsin.Ayt matematik geçen seneye göre nasıldı sence yorumun ne olur iki sınava da girmiş birisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.