Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bana sormamissin ama cok iyi arkadaslarimdan 21den zor oldugunu dahi duydum. Cok absurt bir sinav degildi zorluk olarak fakat cok eleyici bir sinavdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt

İnsan böyle forumlarda trol harici gerçek kişilere hasret o yüzden bu arkadaşın yorumunu merak ettim takdir edersinki burda 2023 ile aynı diyen bile oldu trol cok.Gecen sene ayt mat 40-0 yapan bir arkadaş bu sene 34-1 yada 35_1 yapmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 15 Temmuz 2024; 9:39:52 >
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Hocam troller normal. Bu sinavda 6 7 net düşüşü de gayet normal bence. Düşmeyen bir kesim elbet vardır fakat azinliktir diye tahmin ediyorum. Forumda 2023 gibi gelecek yazan tayfa sinavin her sene kolay olduğunu sanan ve sinava dahi bakmamis tayfa oluyor genelde. Siralamalar gelene kadar kimse ne olacagini kesin olarak bilemez.. 2021 gibi de gelebilir 2023 gibi de zira hicbir seyin garantisi yok

bence daha zordu sınav ortasında kafam çok kurcalandı sınava 38 ustu yapma hedefiyle girmiştim zira 345 tgde fullemistim aytyi ve diğer denemeler 37 ustu falandı. strese girdim 10-15 soru boş olacak sekilde fene gecmistim ve sınav bitene kadar boşları kapatmaya calistim sakin kalmaya calisarak. gecen yıl ayt matematikte belki polinom sorusu zordu ve bu yıl o ayarda 5-6 soru vardi gecen yilki sinava koysan secici sayılabilecek

bu arada ben gecen yıl 35-5 yapmiştim biraz dikkat hatasından ve stresi iyi yonetememekten ve donup baktigimda çözülebilecek sorular oldugunu düşünüyorum polinom sorusu harici (aklıma gelmezdi onun cozumu), bu yilki o boş bırakıp dondugum sorulara ise bir daha bakmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 15 Temmuz 2024; 12:42:43 >

6-7 net dususu var ama sıralama araliklarinda ne kadar bilmiyoruz iste. Murat canin tahmin tutarlı olacaktır bence

bakalim hocam daha belli degil insallah hatirladigim gibi gelir sonuclar

• ratsastaja kullanıcısına yanıt

Hocam muratcaninki genel sonucu verdigi icin bence siralama arttikca iyimser kalacaktir.. ben 20k civarı dolaniyorum fakat 6 net eklesem dahi 20k gelmiyor. 20k civari icin bence 5 net belki daha gercekci olabilir

bakalim ben de cok merak ediyorum nasıl gelecegini

Bence matematikle başlayanların fen netlerini etkiledi bu durum.Matematikten moral bozukluguyla fene geçmek afallattirir.Bu arada ben 2023 çözdüm 2023 ayt kimyası çok kolaydı bu seneki kimyaya göre sizce durum neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 15 Temmuz 2024; 15:7:51 >

kimya fulleme hedefiyle girdim ve 1 boş ve 6-7 soru emin olmadan işaretleyerek ciktim. kimya da zordu bence ve cogu kisi bundan konuşmuyor nedense

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

hayat bitti.

• Kendi öz amcalarım babama sürekli benim üniversite okumamam gerektiğinden bahsedip dururlar. Ayrıca samimimi bulduğum an hedeflerimi söylemiştim bunlara. Bana oraları kazanamayacağımı söyleyip küçük görmüşlerdi. Geçen yine gelmiş ailemin önünde "sonuçlar açıklandı mı?" diye yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Bende direkt "seni ilgilendirmeyen konulara girme" dedim, sustu. Bu tarz bi cevap vereceksin ya da "he he" diyip geçiştireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostalDude -- 15 Temmuz 2024; 20:14:24 >
  • PostalDude kullanıcısına yanıt

Akraba terörü pkk teröründenn bile zararlıdır

Sir

Zack herney

İyi öğrencilerin çoğu zorlanmış ayt kimyada.2023 ayt kimya ne kadar da kolaymış diye düşündüm bu seneki ayt kimyayı gordukten sonra

gecen yılki dikkatliysen rahat fullerdin

• PostalDude kullanıcısına yanıt

Akrabaların bir kısmı fesat şeytandır zaten bende özellikle baba tarafı için geçerli babam hariç alayı ölse üzülmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 15 Temmuz 2024; 17:54:17 >
  • Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

İyi demişsin hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.