Şimdi Ara

Bazı oyunlarda ses geliyo bazı oyunlarıda bir kısmı geliyo bazılarında hiç ses gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco

fatihbarut kardeşim kasayı açtım ama bulamadım cahillime ver :( ama resimlerini çektim sen bana gösterirsin ben bakar yazarım
    buyur resimler:

sampiyon bilo yok kardeşim marka yazmıyor sadece dediğim yazıyor

napacaz beyler ?

İntel anakart bu. İntelin sistesinde bulman lazım.

• bilgisayarı ben alsaydım kutusunu fln da alırdım ama iş yerine bilgisayarcı gelmiş bilgisayarı kurmuş ama ne kutu nede cd koymuş adamada ulaşamadım cd alıp format çekecemtim kendi format cdmi kendim yaptım bende yane yok :(.

eet intel anakart bakayım intel sitesine bulurum İşallah
  • yha beyler ben anakartın ses kartı driverini bulamadım ekran kartının ismini buldum ama

ekran kartı: foxconn 2a8ch

bulun şunun ses kartı driverini lütfen :(
  • quote:

yha beyler ben anakartın ses kartı driverini bulamadım ekran kartının ismini buldum ama

ekran kartı: foxconn 2a8ch

bulun şunun ses kartı driverini lütfen :(

sana ac 97 sürücüsünü bir dene dedik, denedin mi?
  • merhaba
    beni msnde ekle belki uzaktan kontrol ile yardım edebilirim.
    fatihbarut@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 14 Ağustos 2010; 22:09:05 >
  • turk stıh kardeşimd denedim olmadı ac97

fatihbarut tmm ben ekliyecem seni

diğer arkadaşlar da yardım etmeye devam ederlerse sevinirim

:(
  • ses kartı driverlarını kaldır yeniden yükle..
  • Ekran kaetın on board se foxconn marka olması mümkün değil. O zaman foxconn marka bir anakartın vardır. Yada ondan daha kolay bir yol var. İşyerinde bir progrm vardı. Adını unuttum. Otomatik driver yükleme programı Önüme gelen her laptobun driverini onunla yüklüyordum. Sorunsuz çalışıyordu. Ancak dershaenm dolayısıyla işten ayrıldım. Pazartesi iş arkadaşlarımdan birine sorarım. Yani kafana takma. Hallederiz bu durumu. O programda çözemezse durumu, o zaman kaderine boyun eğ abi.
  • valla ekran kartım foxconn 2a8ch

tamam
  • Önce BUNU indrip kurun PC yi restart edin.Durum değişmemişse BUNU indirin kurun PC yi restart edin.Sonucu buraya yazın.

Kolay gelsin.
  • Ben bir ara format atmıştım sonra doğru ses driverini yüklediğim halde hiç ses gelmiyordu bilgisayar açılış sesi bile, sonra ethernet kartına yakın bir jumper'ın yerini değiştirdim ve sorunum çözüldü. Önce problemin neden kaynaklandığına bakmalısın driver güncelle dene olmazsa ses kartının yakınlarındaki jumper'ın yerini değiştirmeyi dene bu arada svchost.exe'yi görev yöneticisinden kaldırmıyorsun değil mi?
  • beyler virüs olabilirmi çünkü eskiden gelyordu bu ses ?

arkadaş windows 7 yükle dedi sorun çözülür dedi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfTheDisco -- 15 Ağustos 2010; 1:00:17 >
  • bluecry kardeş ikiside olmadı bence driver ile alakası yok mediadan ses geliyo faceden ses gelmiyor mesala ?
  • Virus olabilir. Windows7 tüm driverleri tanıdığı için yükle demiş arkadaş.
  • virüs taraması yAPtım virüs fln çıkmadı beyler napcam
    ozmn bi windows 7 full keyli lisanstan fln geçen bir tane link verin bi bakam indiririm pelki ?
    bir şeyi halledemedim

donanım haberde tanıdığınız uzmanlar varsa gösterirmsiniz lütfen konuyu :(
  • quote:

virüs taraması yAPtım virüs fln çıkmadı beyler napcam
    ozmn bi windows 7 full keyli lisanstan fln geçen bir tane link verin bi bakam indiririm pelki ?
    bir şeyi halledemedim

donanım haberde tanıdığınız uzmanlar varsa gösterirmsiniz lütfen konuyu :(

Burada crack, serial gibi paylaşımlar yapamıyoruz. Bencede bu kadar uğraş sonunda çalışmıyorsa adam gibi, buna mntıklı bir açıklama yapabilirim. Ses kartın bazı oyunlarda ses veriyorsa, o oyunlar ses kartının desteklediğindendir. Ses vermediği oyunlar ise desteklemediğindendir. Çünkü bilgisayarın bayağı eski. Arada bir ses verenlerde ses kartın onların sesini vermekte zorlanıyordur.
  • quote:

Burada crack, serial gibi paylaşımlar yapamıyoruz. Bencede bu kadar uğraş sonunda çalışmıyorsa adam gibi, buna mntıklı bir açıklama yapabilirim. Ses kartın bazı oyunlarda ses veriyorsa, o oyunlar ses kartının desteklediğindendir. Ses vermediği oyunlar ise desteklemediğindendir. Çünkü bilgisayarın bayağı eski. Arada bir ses verenlerde ses kartın onların sesini vermekte zorlanıyordur.

Ama eskiden aynı oyunlarda veriyordu tamam oyunu geçtim facebook videolarında yada atıyorum b aşka bir siteniin videolarında ndn ses vermiyor ? bence saçma geldi biraz
  • Ses kartın ölmeye başlamış o zaman. Bi verip bi vermemek. Ses kartının kontrol panelinde bit kalitesini en düşüğe al. Artık driverlerle değil ayarlarla oynayalım.
  • bilgisayar bu kışın alındı 1 sene bile olmadı arakdaş nasıl ölmeye başlasın neyse anlaşıldı bu bilgisayarcıyha gitcek benim fikrimm virüs var daha önce veren şey şimdi ndn vermesin ama işte virüs taratıyom yok diyo :S
  • Başlat > çalıştır > services.msc yazıp Windows servislerinden "Windows Ses" servisinin durumunu kontrol edin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.