Şimdi Ara

Bazı oyunlarda ses geliyo bazı oyunlarıda bir kısmı geliyo bazılarında hiç ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler format bile attım ama yine aynı sorun yokmu bunun bi çözümü.Bir tane müzik açıyorum ses geliyor media playerden ona tmm ama oyun açıyorum bazı oyunlarda ses geliyo bazı oyunlarıda bir kısmı geliyo baZILARINDA HİÇ GELMİYOR face giriyorum video açıyom ses yok akıllı tv ye giriyom ses yok bunun sorunu ne olabilir ses kartı ile olabilir mi ses kartı yanlış mı ki ndn codekler yüklü ama yine olmuyor bu işin uzmanlarına sesleniyom 2 haftadır bulamadım bu sorunu lütfen yardım :(:(:(:(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ses kartına bak. Hoparlörle falan çalıstırıyorsan hoparlör değistir dend olmassa bilgisayarcıya götur.
  • yha yok 5.1 seçili saten olmuyor format atılınca geçer diye sevinmiştim ama yine olmadı hemen götürmiyim bilen birisi çıkar forumda bürsürü bilge adam var hem saten bilgisayarcı yha güvenemiyom :( saol yorumun için :(
  • codekler le pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

ses kartı üreticisinin sitesinden driverlarını güncellemelisin. Olmadı, eski sürüm driverleri yada ara sürüm sürücüleri dene. Sorunun tahminimce driver...
  • format atmak pek bir çözüm olmuyor malesef birde hdd ni sıfırladıktan sonra win kur bu programı kullanarak hdd ni sıfırlaya bilirsin Active@ Kill Disk
  • güncelleşmemiş olabilir realtekin sitesinden hiç bir şey anlamıyom bende googleden ayrı bi siteden indirmiştim

ses kartı:realtek alc662 @ intel 8201gb ıch7- high definition audio controller [a-1]

bunun en günçelleşmiş olanının download linkini verirmsiniz ben realtekin sitesinden anlamıyom verirseninsevinirim.Şimdiden teşekürler :(
  • Bence windows ile alakası yok. Gir biosa. On board audio ayarlarına bi bak. Yada onunla hiç uğraşma, gir biosa. Load optimized default settings gibi bir seçenek olması lazım. Onunla bios ayarlarını sıfırlayıp kaydet. Düzelecektir kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 13 Ağustos 2010; 22:35:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok kardeş olmadı bios ayarlarını sıfırladım yine olmadı bu h.g.a nın yorumu dikkatimi çekti o olabilirmi varsa
    realtek alc662 @ intel 8201gb ıch7- high definition audio controller [a-1] bu driverin en güncel halini koyarsanız secinirim güncel olmadığından olabilir yazmış arkadaş denemeye değer ama bulamıyorumm........?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco

yok kardeş olmadı bios ayarlarını sıfırladım yine olmadı bu h.g.a nın yorumu dikkatimi çekti o olabilirmi varsa
    realtek alc662 @ intel 8201gb ıch7- high definition audio controller [a-1] bu driverin en güncel halini koyarsanız secinirim güncel olmadığından olabilir yazmış arkadaş denemeye değer ama bulamıyorumm........?

Chipset modeli yerine aygıt kimliğini verirsen çok daha iyi olur. Aygıt yöneticisinden ses kartına çift tıkla. Orda ayrıntılar sekmesinde bulunana bir lise var. Orada donanım kimlikleri'ne gir. Ve yazan dev_....... ve ven_....... numarayarını buraya yaz. Böylece doğrudn driver bulmak daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 13 Ağustos 2010; 23:12:06 >
  • aygıt yöneticisine nerden giriyorduk ? offf
  • Bilgisayarım sağ tuş>yönet>soldaki listede aygıt yöneticisi yazıyor
  • oradan sana hangi bilgileri verem açtm tamam ?
  • ses kartı var ya ona çift tıkla ayrıntılar kısmında bir açılır liste var, ordan donanım kimliklerine gir. Ve dev_.... ven_.... numaralarını söyle.
  • CPU-Z programını indirin.

Programı kurun ve alttaki resimde görülen Mainboard sekmesinde yazan model numaranızı buraya yazın.

Bazı oyunlarda ses geliyo bazı oyunlarıda bir kısmı geliyo bazılarında hiç ses gelmiyor
  • quote:

yok kardeş olmadı bios ayarlarını sıfırladım yine olmadı bu h.g.a nın yorumu dikkatimi çekti o olabilirmi varsa

arkadaşta da benzer realtek ses chipseti vardı, realtek ac 97 sürücüsü kurdum ses sorunu düzeldi, bir dene istersen...
  • sampiyon bilo kardeş dediğin yere girdim dev ven fln yok ayrıntılarda şu yazıyo:
    MS_MMDRV (donanım kimliğinde bu yazıyo )

Bluecry kardeşim buyur cpu-z proğramındaki sayı ve model:
    2a8ch hemen yanındada 1.0 yazıyor

yorumlarınızı bekliyorum :(
  • Merhaba
    Mümkünse kasayı aç ses kartının üzerinden markasını modelini tam olarak oku, kendin internetten driverını bulamazsan buraya yaz yardımcı olalım.

Driver problemi gibi gözüküyor problemin.

Ayrıca baktın gördün çözemiyorsun. (en son çare) 10 tl ye ses kartı bulursun forumdan kendi şehrindeyse gidip alıverirsin olur biter...
  • quote:

sampiyon bilo kardeş dediğin yere girdim dev ven fln yok ayrıntılarda şu yazıyo:
    MS_MMDRV (donanım kimliğinde bu yazıyo )

Bluecry kardeşim buyur cpu-z proğramındaki sayı ve model:
    2a8ch hemen yanındada 1.0 yazıyor

yorumlarınızı bekliyorum :(

Marka yazmıyor mu?
  • fatihbarut kardeşim kasayı açtım ama bulamadım cahillime ver :( ama resimlerini çektim sen bana gösterirsin ben bakar yazarım
    buyur resimler:

sampiyon bilo yok kardeşim marka yazmıyor sadece dediğim yazıyor

napacaz beyler ?

• merhaba
    onboard olacağı nedense aklıma gelmedi.

Anakartın kutusu kitabı cd si yok mu? Driverın onun içindedir yoksa ana kartının tam olarak marka modelini dediğim yerlerden birinden okuyup buraya yazıver...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.