Şimdi Ara

HOPARLÖRDEN ÇOK AZ SES ÇIKIYOR ( ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
48.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA.BİLGİSAYARIM 1 AY ÖNCE ÇÖKTÜ ,BENDE BAZI ÖZELLİKLERİNİ YÜKSELTTİM VE DEĞİŞTİRDİM ( ANA KART,EKRAN KART,HARD DİSK GİBİ V.S... ) SORUN ŞU KOLONLARIMDAN FISILTI GİBİ ÇOK AZ SES ÇIKIYOR. SES DRİVER DAN ,KONTROL PANELİ AKLIMIZA GELEN BİR ÇOK AYARLARI YAPTIĞIMIZ HALDE. SES YİNE ÇOK AZ SES ÇIKIYOR.EKSİK OLAN NEDİR. LÜTFEN YARDIM EDİN.TEŞEKKÜRLER.....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hoparlörlerden veya Bilgisayardan Gelen Sesin Düşük Olması Sorunu

Hoparlörlerinizden veya bilgisayarınızdan gelen sesin düşük olması sinir bozucu bir sorun olabilir. Neyse ki, genellikle çözümü kolaydır. İşte kontrol etmeniz gereken birkaç adım:

• Ses Seviyesi Kontrollerini Denetleyin: Bilgisayarınızın ve harici hoparlörlerinizin ses seviyesi kontrollerinin açık olduğundan ve sessiz konumda olmadığından emin olun.
    • Kabloları Kontrol Edin: Hoparlörleriniz bilgisayara doğru şekilde bağlanmış mı? Tüm kabloların sıkıca takılmış olduğundan emin olun.
    • Ses Kartı Sürücülerini Güncelleyin: Eski veya bozuk ses kartı sürücüleri ses sorunlarına neden olabilir. Sürücülerinizi üreticinin web sitesinden güncelleyerek bu sorunu giderebilirsiniz.
    • Ses Ayarlarını Yapılandırın: Bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol panelinde açın ve hoparlörlerinizin varsayılan ses çıkış cihazı olarak ayarlandığından emin olun.
    • Farklı Hoparlörler Deneyin: Düşük ses sorununa hoparlörlerinizin neden olup olmadığını anlamak için farklı bir hoparlör seti takın veya kulaklık kullanın.
    • Ses Dosyalarını veya Akışları Kontrol Edin: Çalmaya çalıştığınız ses dosyalarının veya akışların ses seviyesinin düşük olmadığından emin olun.
    • Sistemi Virüslere Tarayın: Kötü amaçlı yazılım ses sorunlarına neden olabilir. Bilgisayarınızı virüslere karşı tarayın ve gerekirse temizleyin.

Yukarıdaki adımları izlerseniz, hoparlörlerinizden veya bilgisayarınızdan gelen sesin düşük olması sorununu çözmeniz muhtemeldir. Sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için bir teknik uzmana başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hoparlorlerin bağlantı noktalarını kontrol edin. Bağlantılar doğru noktalara mı bağlı? Onları kontrol etmeniz gerek
  • İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA SÖYLEDİĞİNİZİDE YAPMIŞTIM.KISA DEVRE YAPMIŞ OLABİLİRMİ.ANLAYAMADIM.REGAİP KANDİLİNİZİ KUTLARIM
  • Başlat-Denetim Masası-Ses efekti ve ses aygıtları-aygıt ses ayarı ve gelişmiş adlı seceneklerden sesin yüksekliğini kontrol et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunceri

Başlat-Denetim Masası-Ses efekti ve ses aygıtları-aygıt ses ayarı ve gelişmiş adlı seceneklerden sesin yüksekliğini kontrol et.

• quote:

Orjinalden alıntı: tunceri

Başlat-Denetim Masası-Ses efekti ve ses aygıtları-aygıt ses ayarı ve gelişmiş adlı seceneklerden sesin yüksekliğini kontrol et.

En başta yapacagı şey zaten budur Bence bundan degil

Başka bir hoparlör takmalı denemek için
  • başka bi hoparlör dene hoparlörleri jakından takıp çıkart belki düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.