Şimdi Ara

bazı sayfalar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce de yazdım ama derdime bir türlü çare bulamadım. Pikatel usb modem ile ADSL bağlantım var. yahoo mail, windows update gibi birçok siteyi açamıyorum. Sorun nereden kaynaklanıyor acaba? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

• dün başka bir topic açmıştın, orda sorunun çözümü için anlatılanları uyguladın mı???
  • Arkadaslar yardimci olabilmemiz, icin sorularinizi biraz detayli anlatsaniz iyi olur. O zaman bizde anlayabiliriz sorunun ne oldugunu. Sayfa acilmayinca internet explorer ne diyor hatami veriyor? Norton internet security kullaniyormusun?

öbür taraftan Adamin birisi gelmis modemim calismiyo diyo. E tamam anladikda Modemin markasi ne Bilgisayriyin sistemine onlari yaz bariki yardimci olalim.
  • Ad-Aware SE Professional
    kullan olamasa orj bir antivirüs prg kullan olmasa fdsik+ format at
  • Bendede bir kaç kere oldu.. Özellikle hotmail açılmadı. Formatlayıp yeniden kurdugunuz zaman düzeliyor. Belki bilinmeyen bir virüs olabilir. Bence bütün temp klasörlerini, geçmiş zamanları ve cookieleri silip bir deneyin belki yararı olur.
  • dns ayarları için çok güzel bir program...

link::http://www.indirmax.com/display.asp?id=2780
  • Arkadaşlar merhaba,
    Sorun şöyle zuhur ediyor: güzel güzel surf yaparken yahoodan bi de mailime bakayım diyorum ancak diğer siteleri dolaşırken sağ altta kıpır kıpır eden bilgisayarcıkların ışıklarıhttp://mail.yahoo.com adresini gördükleri anda birden susuyorlar. Vallahi en fazla 20 dakika beklyebildiğim için ie'nin nasıl bir mesaj verdiğini görmedim. ilerleme çubuğu çok yavaş bir biçimde hareket ediyor, ama hareketin neticesi yok. Sorun sadece yahoo'da da değil, windows update ve bankaların internet şubelerine de giriş yapamıyorum. Sorun aynı. Zone alarm kullanıyorum norton yok (yani CD'si var da kurulu değil). Bir de bişey soracağım. Benimki pikatel usb modem. Bikaç yerde gördüm de modeme bağlanıp bişeyler yapın diyolar. Ben bu modeme nasıl bağlanırım?
    Herkese selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun modemden kaynaklandığını sanmıyorum giremediğin siteler flash, java vs uygulamalar kulanıyorsa ve bunlar sende yüklü değilse belki giremeyebilir (ama girer yaw niye girmiyor ki). bide internetin garip bir özelliği var, örümcek ağı gibi yapılandığından ilk istek gönderdiğinde (sayfanın adını yazdığında vs. ) çok yavaş açılan-hiç açılmayan siteler, yenile butonu ile yada adresi yeniden yazarak ikinci istek gönderişinde bu ağın daha hızlı noktalarına denk gelip hızlanabiliyor. 20 dk iyi sabretmişsin. bence 1-2 kez yenileye bas, sorun devam edersede bilmiyorum artık, bilgisayarını yeniden kur (her derde deva misali) ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.