Şimdi Ara

Youtube beğenilen videolar kendiliğinden siliniyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SelamünAleyküm arkadaşlar , hepinize hayırlı günler , sizlere bir şey sormak istiyorum başınıza geldi mi ? Aslında yeri burası değil sanki ama bilemedim. Şimdi arkadaşlar ben 5 aydır Youtube kullanıyorum içerik üretmiyorum sadece beğendiğim şarkıları beğenip arşivliyorum. Orada da beğenilen videolar bölümü var oraya tıklayınca beğendiğin videolar gözüküyor siz de kullanıyorsunuzdur belki , işte ben eski beğendiğim videolara bakayım dedim , yaklaşık 100 tane beğendiğim şarkı vardı ama bugün baktım listeden 3-4 tanesi yok , silinmiş , yani ne olduğunu da bilmiyorum bari adı yazsaydı keşke ama o da yok simsiyah yani listemden 3-4 şarkı gitmiş silmişler. Neden böyle olmuş ki ? Yani arkadaşlar güvenemez miyim bu youtube a bu iş için. Yani uzun süre o listede kalmasını bekliyordum.

• Aleykümselam. Hocam o silinen videoları sahibi silmiş. Yani yükleyen kişi. Seninle veya hesabınla bi ilgisi yok. Ayrıca beğeni şeklinde arşivdense, çalma listesi oluşturmak daha iyi. Eğer kimsenin görmesini istemiyorsan, listeyi oluştururken "gizli" tikini işaretlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 10 Nisan 2017; 20:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Aleykümselam. Hocam o silinen videoları sahibi silmiş. Yani yükleyen kişi. Seninle veya hesabınla bi ilgisi yok. Ayrıca beğeni şeklinde arşivdense, çalma listesi oluşturmak daha iyi. Eğer kimsenin görmesini istemiyorsan, listeyi oluştururken "gizli" tikini işaretlersin.

Hocam çok teşekkür ederim. Anladım yani benimle ilgisi yok yani o zaman yine güvenebilirim değil mi ileride yükleyen kişi silmezse kendiliğinden silinmez değil mi hocam yani o zaman güvenebilirim Youtube a. Tekrardan teşekkür ederim. Peki hocam çalma listesi neden daha iyi ?

• Tabiki güvenebilirsin. Yeter ki sahibi silmesin, YouTube kapatılmasın. Neden daha iyi çalma listesi? Çalma listesini kategorize edebiliyorsun. Yani arabesk, dubstep, sountrack gibi. Bilmiyorum, bana daha kullanışlı geliyor..

• quote:

Tabiki güvenebilirsin. Yeter ki sahibi silmesin, YouTube kapatılmasın. Neden daha iyi çalma listesi? Çalma listesini kategorize edebiliyorsun. Yani arabesk, dubstep, sountrack gibi. Bilmiyorum, bana daha kullanışlı geliyor..

Tamam hocam anladım şimdi teşekkür ederim her şey için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darknight-96

quote:

Tabiki güvenebilirsin. Yeter ki sahibi silmesin, YouTube kapatılmasın. Neden daha iyi çalma listesi? Çalma listesini kategorize edebiliyorsun. Yani arabesk, dubstep, sountrack gibi. Bilmiyorum, bana daha kullanışlı geliyor..

Tamam hocam anladım şimdi teşekkür ederim her şey için

Önemli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.