slm arkadaslar once araniza katilmakla mutluluk duyuyorum ve herkese saygilarimi iletiyorum.Abilerim simdi bbazi sorular soracam size. 1.glave yada spear alacam.force olarak hangilerine vereyim.weapon a da skill vereyimmi? 2.oyunun full surumu ne zmn cikacak.osmanlilardan olup allah allah diye dalmak zevkli olabilir:) 3.byler ben quest yaparak gidiyorum.ama tomb stonelari filan olduremiyorum sirf bu yuzden 5 tane char silip actim :) ama paralari kasaya atigikm icin iyi para birikti.ben bu stonelari nasil keserim? sorularimi cevaplarsaniz sevinirim simdiden tskler. Not:turkler eger cok sikisiksaniz para isteyin.bide isterkeen turkce isteginki rezil olmayalim.
parayı kimden isticeem melek mi indircek parayı bi nick ini versen
surekli yeni karakterler acman emin ol tomb ları kesmene yardımcı olmaz. adam gibi bir karakter alıp tüm kuestleri eksiksiz yap. surup içmekten kacınma cimri olma. ve her lvl atlayışında uzerindekileri yenilemeye calıs. crit i yuksek silahlar sec. ozellikle ok bulursan cold ozelligini acıp rahat edebilirsin. bence char ını geliştirene kadar sadece buyulerden cold a ver. fire ı sonra acarsın. evet weapon skillerini ac ozellikle ok kullanıcaksan acmanı öönerrim. aslında ne kullanıyosan açmanı önerrim
sathonys tesekurler abicim.kazanan kemal ben noobluk yapmamaktan bahsediyordum sen farkli bir yonden olaya bakmissin.