Şimdi Ara

Bazı Türk Serverlari Hakkinda Lütfen Okuyun!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • agalar haha mu 0.97+099 itemlerinde çalışmıo bunun bi çözümü varsa gönderirmisiniz veya yeni bi hahamu varsa buraya siteniz adını falan yazın vrgunonlinedabulamıom bu arada
  • iddia ediorum birgün içinde sıfırdan başlayıp 10 res atarım kim gelirse gelsin malatya serverında 1 günde 10 res neyine olursa sadece 24 saatte 10 res ewt
  • ben 1 günde 1000 res atarım

arkadaşlar naptınız siz 10 res atarım dio atda görem :D
  • exp yüksek olursa atar ne olacak ki
  • haha mu 99 ve 97 lerde calısır 1.0 larda calismaz ama cözmek sana kalmıs benden bu kadar
  • haha mu 3.00 cıktı 1.1e dede hack oluyo bi de ingilizce arapca deil
    ama ben daha cozemedim onu
  • yeni ciktiysa olabilir haberim yok
  • ne yenisi 4 5 ay oldu sen uyu
  • yok bea 4-5 ayda yoktur ustelik onemli degil pek hackla felam ugrasmayan biisiyim ama oyun hakkındada herseyi bilmek isterim o yuzden yoksa hackla bugla hile hurdayla oyundan zevk alinmaz
  • camışş ne kendi kendine konuşuon

• beyler camıss alper123 ban yemiş ama en yakın zaman da alper123
    olarak doncek
  • domuz herifler!
  • abilr bana turkish muda bitane account werirmisiniz ben alamiom lutfen[
    [color=#9900CC]:-][/color]

• quote:

Orjinalden alıntı: theceza

arkadaşlar forumlardaki msjlara baktimda mu serverleri hakkinda yapilan yorumlar ve yeni acilan mu serverlari.....artik önüne gelen demek ki mu serveri acabiliyor....bi örnek vereyimhttp://www.turkishmuonline.com.tr.tc/ bu adrese girip Mu online serverinin ana sayfasina bi bakin...acc almak bi işkence nerdeyse adam bizden Tc.Kimlik no sunu bile isticek..bunun reklamini yapan arkadasa sesleniyorum lütfen bu cocuk oyuncagi deil...haa birde bi kac Türk Mu Online Serveri 1.1+e versiyonuna gecmis ama hangisi basarili olmus hic baktinizmi...http://bizmu.servegame.org/ buyrun siteye girmeye calisin bakalim bi seyler basarabilecekmisiniz....arkadasim bu serverda oynadi ama ne oldu biliyormusunuz adam 1 gecede 4 res atti diye acc silindi...:) madem mu oynamak istiyorsunuz....buyrun burdan yakin arkadaslarwww.mubergama.com.....bir cok server da oynadim..iste tavsiyem..bu server deneyin sizde hakli oldugumu goreceksiniz..tam ideal bi Mu online serveri
    Exp:%50
    Drop İtem:%80
    Versiyon:1.1+e
    Bless Bug:off
    DL Karakteri 1 res attiktan sonra aciliyor..
    Aida,Cry Wolf,Castle Siege,Kalima,DareDevil,Valley Of Loren, gibi yeni bölümler...

Not:Serverdaki karakter adim _ThECeZa_ buyrun gelin elimden gelen tüm yardimi yaparim...
    Herkese İyi Eğlenceler.....MU BErgama kurucularına da sonsuz tesekkürler...emeginize degmis..

kardes bizmu hakkında ki yazılarına pek katılmıyorum ben server ın adminni sewmem ama serverda tanıdıklarım olduu ıcın guzel gelıyo bide site acılmıyo demıssın o sırada server a bırılerı saldırmıstı
    sora hangi server basarılı olmus diosun bizmuda hafta ıcıleri bile en az 45 kısı war hafta sonu benim gorduum rekarsa 72 yanii her serverı gorr incele ondan sora yorumunu yap mesala turkish mu sitesi kotu olabilir ama bayagı online oyuncuya sahip we bence guzel server lutfen baska serverlar hakkındaatıp tutma

• Res başı 250-300 point mi ne güzel ha?.Ve max. point 65000at at babam at
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.