Şimdi Ara

Bazı Türk Serverlari Hakkinda Lütfen Okuyun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumlardaki msjlara baktimda mu serverleri hakkinda yapilan yorumlar ve yeni acilan mu serverlari.....artik önüne gelen demek ki mu serveri acabiliyor....bi örnek vereyimhttp://www.turkishmuonline.com.tr.tc/ bu adrese girip Mu online serverinin ana sayfasina bi bakin...acc almak bi işkence nerdeyse adam bizden Tc.Kimlik no sunu bile isticek..bunun reklamini yapan arkadasa sesleniyorum lütfen bu cocuk oyuncagi deil...haa birde bi kac Türk Mu Online Serveri 1.1+e versiyonuna gecmis ama hangisi basarili olmus hic baktinizmi...http://bizmu.servegame.org/ buyrun siteye girmeye calisin bakalim bi seyler basarabilecekmisiniz....arkadasim bu serverda oynadi ama ne oldu biliyormusunuz adam 1 gecede 4 res atti diye acc silindi...:) madem mu oynamak istiyorsunuz....buyrun burdan yakin arkadaslarwww.mubergama.com.....bir cok server da oynadim..iste tavsiyem..bu server deneyin sizde hakli oldugumu goreceksiniz..tam ideal bi Mu online serveri
    Exp:%50
    Drop İtem:%80
    Versiyon:1.1+e
    Bless Bug:off
    DL Karakteri 1 res attiktan sonra aciliyor..
    Aida,Cry Wolf,Castle Siege,Kalima,DareDevil,Valley Of Loren, gibi yeni bölümler...

Not:Serverdaki karakter adim _ThECeZa_ buyrun gelin elimden gelen tüm yardimi yaparim...
    Herkese İyi Eğlenceler.....MU BErgama kurucularına da sonsuz tesekkürler...emeginize degmis..

• quote:

Orjinalden alıntı: theceza

arkadaşlar forumlardaki msjlara baktimda mu serverleri hakkinda yapilan yorumlar ve yeni acilan mu serverlari.....artik önüne gelen demek ki mu serveri acabiliyor....bi örnek vereyimhttp://www.turkishmuonline.com.tr.tc/ bu adrese girip Mu online serverinin ana sayfasina bi bakin...acc almak bi işkence nerdeyse adam bizden Tc.Kimlik no sunu bile isticek..bunun reklamini yapan arkadasa sesleniyorum lütfen bu cocuk oyuncagi deil...haa birde bi kac Türk Mu Online Serveri 1.1+e versiyonuna gecmis ama hangisi basarili olmus hic baktinizmi...http://bizmu.servegame.org/ buyrun siteye girmeye calisin bakalim bi seyler basarabilecekmisiniz....arkadasim bu serverda oynadi ama ne oldu biliyormusunuz adam 1 gecede 4 res atti diye acc silindi...:) madem mu oynamak istiyorsunuz....buyrun burdan yakin arkadaslarwww.mubergama.com.....bir cok server da oynadim..iste tavsiyem..bu server deneyin sizde hakli oldugumu goreceksiniz..tam ideal bi Mu online serveri
    Aida,Cry Wolf,Castle Siege,Kalima,DareDevil,Valley Of Loren, gibi yeni bölümler...

Not:Serverdaki karakter adim _ThECeZa_ buyrun gelin elimden gelen tüm yardimi yaparim...
    Herkese İyi Eğlenceler.....MU BErgama kurucularına da sonsuz tesekkürler...emeginize degmis..

olum sen bir gecede 4 res i atamazsın bizmu da eski versiyoda da olsa yenidede cun ku bunu yapamazsın ex oranı az hack kullanarak olur o yuzden acc siinmisitir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alim_007

quote:

Orjinalden alıntı: theceza

arkadaşlar forumlardaki msjlara baktimda mu serverleri hakkinda yapilan yorumlar ve yeni acilan mu serverlari.....artik önüne gelen demek ki mu serveri acabiliyor....bi örnek vereyimhttp://www.turkishmuonline.com.tr.tc/ bu adrese girip Mu online serverinin ana sayfasina bi bakin...acc almak bi işkence nerdeyse adam bizden Tc.Kimlik no sunu bile isticek..bunun reklamini yapan arkadasa sesleniyorum lütfen bu cocuk oyuncagi deil...haa birde bi kac Türk Mu Online Serveri 1.1+e versiyonuna gecmis ama hangisi basarili olmus hic baktinizmi...http://bizmu.servegame.org/ buyrun siteye girmeye calisin bakalim bi seyler basarabilecekmisiniz....arkadasim bu serverda oynadi ama ne oldu biliyormusunuz adam 1 gecede 4 res atti diye acc silindi...:) madem mu oynamak istiyorsunuz....buyrun burdan yakin arkadaslarwww.mubergama.com.....bir cok server da oynadim..iste tavsiyem..bu server deneyin sizde hakli oldugumu goreceksiniz..tam ideal bi Mu online serveri

olum sen bir gecede 4 res i atamazsın bizmu da eski versiyoda da olsa yenidede cun ku bunu yapamazsın ex oranı az hack kullanarak olur o yuzden acc siinmisitir.
    Ben Atarım (4) Res 24 saat Kasar Atarım.. İstersen Denıyelım Alim_007 atarsam ama senın acc sılıceksın ok?

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamX

Ben Atarım (4) Res 24 saat Kasar Atarım.. İstersen Denıyelım Alim_007 atarsam ama senın acc sılıceksın ok?

Alıntıları Göster
    theceza sen cok bilon acc almak cok kolay ve guvenli ben daa simdiden 11 tane aldım sen alamıosan serveri nie kotuluon ki??

ayrıca donaterlerde +13+full+add+ex setler silahlar satılıo...

www.turkishmuonline.com.tr.tc

• quote:

Orijinalden alıntı: Falken

theceza sen cok bilon acc almak cok kolay ve guvenli ben daa simdiden 11 tane aldım sen alamıosan serveri nie kotuluon ki??

Alıntıları Göster
    selam herkese
    ben Turkish-MuOnline nin Adminiyim

nedense bahsettiğin server surekli Disconnect Veriyor bu 1
    ikincisi her onune gelen server acarsa bole olur surekli Disconnect
    üçüncüsü oynamadıgın bir server hakkında nasıl yorum yapabiliyorsun
    acc acmak zor degil her turlu kolaylıgı saglıyorus
    ve 50 gunde 537 kullanıcıtya ulastık (bilmem anlatabildimmi)
    net kullanma ozurun varsa suc atma

server versiyonu da 1.1E+Custom yani bugları ve acıkları kapatılmış bir server..anlayana

sorun ve sorunun varsa reklam yapacaksan serverimizin adını kullanma....

sitemizin tamamı turkce farkındaysan solediğin site nedense ingilizce Turk Yapımı degil gibi bakıyor etrafa..(nasıl solim sanki kopya cd muhabbeti gibi)

sitemizi dolas anlama ozurun yoksa hersey kolay..

bu arada FALKEN arkadasım emegine saglık

• quote:

Orijinalden alıntı: xman41

selam herkese
    ben Turkish-MuOnline nin Adminiyim

nedense bahsettiğin server surekli Disconnect Veriyor bu 1
    ikincisi her onune gelen server acarsa bole olur surekli Disconnect
    üçüncüsü oynamadıgın bir server hakkında nasıl yorum yapabiliyorsun
    acc acmak zor degil her turlu kolaylıgı saglıyorus
    ve 50 gunde 537 kullanıcıtya ulastık (bilmem anlatabildimmi)
    net kullanma ozurun varsa suc atma

server versiyonu da 1.1E+Custom yani bugları ve acıkları kapatılmış bir server..anlayana

sorun ve sorunun varsa reklam yapacaksan serverimizin adını kullanma....

sitemizin tamamı turkce farkındaysan solediğin site nedense ingilizce Turk Yapımı degil gibi bakıyor etrafa..(nasıl solim sanki kopya cd muhabbeti gibi)

sitemizi dolas anlama ozurun yoksa hersey kolay..

bu arada FALKEN arkadasım emegine saglık

Alıntıları Göster
    bende bir gecede 4 res atarım ve iddaa ediyorum her oynadığım serverda(global hariç) ilk üçe girmişimdir.7/24 kasarım tek rakibim skinnydi onada oyunu bıraktırdım beni geçemiyeceğini anlayınca bıraktı.yeni güzel bir server açılırsa vede birincilikte cheby uzantılı bir nick görürseniz bilinki o benim

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cheby

bende bir gecede 4 res atarım ve iddaa ediyorum her oynadığım serverda(global hariç) ilk üçe girmişimdir.7/24 kasarım tek rakibim skinnydi onada oyunu bıraktırdım beni geçemiyeceğini anlayınca bıraktı.yeni güzel bir server açılırsa vede birincilikte cheby uzantılı bir nick görürseniz bilinki o benim

Alıntıları Göster
    tüm mu server cilent'lerini sildim sonunda oh bea
    biraz ara vercem , hayatımı sömürdü bu velet valla : )

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Alıntıları Göster
    wala ben server bulayımda silmeyi dusunurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Okocha ^^

wala ben server bulayımda silmeyi dusunurum

Alıntıları Göster
    yaw cok saol insallah bahsettiginiz kadar vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Falken

Alıntıları Göster
    ne bu ya admın soşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Alıntıları Göster
    iyi aferin cok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker_45

iyi aferin cok güzel olmuş

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben 0,99 ve üstünü sevmiorum bana bi tane0,97 serverı sölermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo5390

arkadaşlar ben 0,99 ve üstünü sevmiorum bana bi tane0,97 serverı sölermisiniz

Alıntıları Göster
    olsa biz oynuyacagız
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker_45

olsa biz oynuyacagız

Alıntıları Göster
    al kardes aradıgın server burda ama ben denemedim o servere bi bak belki isine yarar http://muo.reality.lv/index.php?op=downloads/downloads.php#client

hadi sana kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: alien23

al kardes aradıgın server burda ama ben denemedim o servere bi bak belki isine yarar http://muo.reality.lv/index.php?op=downloads/downloads.php#client

hadi sana kolay gelsin

Alıntıları Göster
    ıdda edenn arkadaşş sıfırdann başlayıpp 1gunn ıcınde 4 res atamazsınn lutfenn reklam yapmakk ıcınn serverlerıı elşeştırmeyelımm

• quote:

Orijinalden alıntı: Neophyte44

ıdda edenn arkadaşş sıfırdann başlayıpp 1gunn ıcınde 4 res atamazsınn lutfenn reklam yapmakk ıcınn serverlerıı elşeştırmeyelımm

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]

Alıntıları Göster
    agalar bari bana bitane haha mu gibi bişey söleyinde yeni versionlar için onla oynayalım
  • quote:

agalar bari bana bitane haha mu gibi bişey söleyinde yeni versionlar için onla oynayalım

Alıntıları Göster
    97de olursa sevinirim
  • quote:

97de olursa sevinirim

Alıntıları Göster
    bak neo google da arat hahamu download diye ;)
    yadahttp://www.vurgunonline.net ne zamand1r girmiyom kapal1yd1 bi bak sen burada olmas1 las1m haha mu yen1 versionlar 1c1n ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_turka

bak neo google da arat hahamu download diye ;)
    yadahttp://www.vurgunonline.net ne zamand1r girmiyom kapal1yd1 bi bak sen burada olmas1 las1m haha mu yen1 versionlar 1c1n ;)

Alıntıları Göster
    aga kapalı site vede aradım kaç gündür haha mu ama yeniler için yok galiba arkadaşta arıo bulun bi hack be çok canım sıkılıo hadi yada hack yapılcak server

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.