Şimdi Ara

BB 8900 problem Uncaught exeption:java.lang.Error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar blackberry im icin appworld programini yukledim.Ama servisiniz desteklemiyor gibi bir mesaj verdi ve calismadi programi sonra tekrr yukledim falan bu sirada hard reboot ta yaptim.simdi options secenegine girince uncaught exeption:java.lang.Error yaziyor.Options secenegine giremiyorum ve bir degisiklikte yapamiyorum alette.
    Desktop manager dan advanced secenegiyle options kismina refresh attim.Bundan sonra girebilidim ve appworld programini kaldirdim sonra tekrar reboot oldu kendi kendine.programin silinmesi icin restart atmasi gerekiyor falan yazdi ve appword programi silinmesine ragmen options secenegine tekrar giremiyorum.

Butun gun arastirdim ama bir turlu cozemedim varmi bu aleti optionsa girmeden ,factory settings e gotrumenin yada format atmanin bir yolu.duzeltilebilirmi yani?Yoksa update falan edeilir mi?
    Eger bir fikriniz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim.Ne yapacagimi bilemiyorum cidden.

• cihaza wipe atmak gerekli ancak optionsa giremediğiniz için atamamışsınız.
    ilk çözüm için pili çıkartıp tekrar takmanızı önerebilirim. yine optionsa giremesseniz.

sanırım Bis aboneliğiniz var. Eğer var ise internet üzerinden servis kitaplarını tekrar göndermenizi tavsiye ederim.

Sorun hala düzelmesse desktop manager üzerinden restore seçeneği ile wipe etmenizi önerebilirim.

www.blackberry.gen.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.