Şimdi Ara

BB 9700 ses açma tuşuna basınca reset atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ikinci el bi bb9700 aldım temiz olsun diye kasayı değiştirdim. oncekisnde varmıydı bilmiyorum ancak kardeşim kesf etti ki ses tusuna basınca reset atıyor. öncesinde ses açma kapama ve yan işlev tusları herhangi bir hareket yapmıyordu. ama ısık azaldığında bastığımda ısık artıyordu sanki tuslar calısıyor gibi gelmişti. os 5 e döndüm os 6 mi sorunlu acaba diye derken malesef tusa basınca hala reset atıyor. kasayı ben değiştirdim ki baya basitti sorun ne olabilir sizce?

• Bence donanımsal bir sorun var alette ama kesin sonuç için tabikide bbsakla güzel bir wipe edip yedekleri kurmadan aleti kurcalamak lazım.Kasa değiştinden olucağını sanmıyorum okadar cihazımı açıp kapadım hiç sorun çıkmadı ama aldığınız kasada orta kasa dediğimiz kısımda varsa eskisini takmak yararınıza olucaktır( ORTA KASA)(wipe etmek için full bir yedek alınız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bence donanımsal bir sorun var alette ama kesin sonuç için tabikide bbsakla güzel bir wipe edip yedekleri kurmadan aleti kurcalamak lazım.Kasa değiştinden olucağını sanmıyorum okadar cihazımı açıp kapadım hiç sorun çıkmadı ama aldığınız kasada orta kasa dediğimiz kısımda varsa eskisini takmak yararınıza olucaktır( ORTA KASA)(wipe etmek için full bir yedek alınız)

tsk ederim. aldığım kasanın orta kasası değişebilir değildi. wipe ettim temiz bi os 5 kurdum. ama sorun devam ediyor. kasa değiştirirken orta klavyenin sağında bir vida eksikti (galiba ya da yanlıs hatılrıyorum) kasayı masaya koyup üzerine iki kenardan basınca tuşlara basınca reset atmıyor (ama işlevini de yapmıyor.)

şimdi orta kasa (plastik tusların olduğu arka batarya kapağının girdiği zamazogo) sorunlu olabilir mi acep? onu mu ebaydan bi kasa mı sipariş etsem? Yoksa onda olma ihtimali düşük ugrasma mı dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 10 Mart 2013; 19:18:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bence donanımsal bir sorun var alette ama kesin sonuç için tabikide bbsakla güzel bir wipe edip yedekleri kurmadan aleti kurcalamak lazım.Kasa değiştinden olucağını sanmıyorum okadar cihazımı açıp kapadım hiç sorun çıkmadı ama aldığınız kasada orta kasa dediğimiz kısımda varsa eskisini takmak yararınıza olucaktır( ORTA KASA)(wipe etmek için full bir yedek alınız)

tsk ederim. aldığım kasanın orta kasası değişebilir değildi. wipe ettim temiz bi os 5 kurdum. ama sorun devam ediyor. kasa değiştirirken orta klavyenin sağında bir vida eksikti (galiba ya da yanlıs hatılrıyorum) kasayı masaya koyup üzerine iki kenardan basınca tuşlara basınca reset atmıyor (ama işlevini de yapmıyor.)

şimdi orta kasa (plastik tusların olduğu arka batarya kapağının girdiği zamazogo) sorunlu olabilir mi acep? onu mu ebaydan bi kasa mı sipariş etsem? Yoksa onda olma ihtimali düşük ugrasma mı dersiniz?

ucuz bir orta kasa bulunursa denemeye değer.Ama en iyi çözüm için bir telefoncu ya da servise göstermek tabi servise verirseniz kvk'yı tercih etmeyin.Telefoncunun söylediklerine göre parça temin edebilirsiniz(Anakart vs sahibinde var).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.