Şimdi Ara

BB 9800 TORCH DA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Türkcellden alınma cihazdır.. Sarj aleti ile birlikte yollanacaktır.. İlk kullanıcıyım.. Fiyatı uygun tutuyorum 169,99 TL

ONCE HAVALE SONRA KARGO OLUR VE PAZARLIK YOKTUR diyebilirm

Harhangi bir problemi artık yok :) birde amep kodu mu ne lazımmıs diğer hatlarda kullanabilmek için lakın bana hiç gerekmedı turkcell kullandıgımdan..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucc54 -- 18 Ağustos 2013; 16:37:54 >

• Alacak arkadaş Turkcell müşteri hizmetlerini arayip telefonun imei numarasini vererek sim kilidi açmak için olan kodu girerek telefonu diger operatörlerde de kullanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

Alacak arkadaş Turkcell müşteri hizmetlerini arayip telefonun imei numarasini vererek sim kilidi açmak için olan kodu girerek telefonu diger operatörlerde de kullanabilir.

tesekkurler :)
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteizci

pm

forumdan kagan01yüce nıcklı kısı ıle takas yapıp anlastık lakın telefon gelmedı dedı ama ımknsz cunku kargoya koyup sıgortasız yollandgına daır belgesıde var arkadasta bos cıktı dedı sımdı ıse kendı yolladıgı ıpod touch 2. nesıl cıhazıda gerı ıstekmıs kargodakılerle konustum ve kargo tam teslım edıldı dendı cıhaz ıse ortada yok allahtan elımde belgelerım var ve bende savcılıylakonustum pazartesı ıse dava acıp ınsanları dolandırmak neymıs gosterecegım...

kagan01yuce yıde bu yazıya ekleyerek bır sefer daha bılgılendırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucc54 -- 6 Eylül 2013; 15:22:38 >
  • satış gerceklesmediyse almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteizci

satış gerceklesmediyse almak istiyorum

hocam veremem cunku cıhazı arkadas kargodan alıp ve bana kargonun bos oldugunu soyledı yhanlız kargoya konuldunguna daır kanıtım ( sıgortasız telefon yollama ant. ) var ve ptesı bunları bana tahsıs edılen avukata vererek davayı acmıs olacagım anlıyacagınız telefonu almadım dıyorlar ama dupeduz yalan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım hocam geçmiş olmuş ozaman böyle seylerin ne kadar olmasını istemesekte bazıları çıkıp yine yapıyorlar,inşallah en kısa zamanda halledersin
  • ins hocam size iyi alısverısler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyndurak

resimdeki cihazlar ayni degil dostum sanirim arkadas seni mahkemeye verirse basin agrir

resimdeki cihazlar aynı hatta dur sana aldıgım arkadası etıketlıyımde ona sor bana inanmıyorsan suleyman hocam rahatsız edıyorum ama bu cıhazı sızden almıstım resımlerdekı cihazlar farklı mı bırde sız soyleyın ?

gercı versın dıyorum sorun degıl kargodakı kamera da gozukuyormus :) yanı anlayacagız ıstedıgınızı yapın her turlu haklı oldugumu kanıtlıyorum ya sız ? aldıktan 3 saat sonra kargo bos cıktı dıye arıyorsanız bu ıste bır b.kluk vardır dımı uzerıne bırde sucluluk duygusu hıssedıp ınsanları kandırmaya calısıyorsan Allah' a havele ettım ayrıca o arkadası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucc54 -- 8 Eylül 2013; 1:05:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ucc54

quote:

resimdeki cihazlar ayni degil dostum sanirim arkadas seni mahkemeye verirse basin agrir

resimdeki cihazlar aynı hatta dur sana aldıgım arkadası etıketlıyımde ona sor bana inanmıyorsan suleyman hocam rahatsız edıyorum ama bu cıhazı sızden almıstım resımlerdekı cihazlar farklı mı bırde sız soyleyın ?

gercı versın dıyorum sorun degıl kargodakı kamera da gozukuyormus :) yanı anlayacagız ıstedıgınızı yapın her turlu haklı oldugumu kanıtlıyorum ya sız ? aldıktan 3 saat sonra kargo bos cıktı dıye arıyorsanız bu ıste bır b.kluk vardır dımı uzerıne bırde sucluluk duygusu hıssedıp ınsanları kandırmaya calısıyorsan Allah' a havele ettım ayrıca o arkadası..

senin adina sorun cikmadigina sevindim sadece fotograflara baktim ilk resimdeki soyulma yeri diger iki fotografta yok ona istinadiyen yazdim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

senin adina sorun cikmadigina sevindim sadece fotograflara baktim ilk resimdeki soyulma yeri diger iki fotografta yok ona istinadiyen yazdim iyi forumlar

tesekkurler aynı yerde en son fotografta daha ayrıntılı cekılmıs hocam oradan da gorebılırsınız 2 fotograf arkası cıkmaması normal degıl mı :)

• pm...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler aynı yerde en son fotografta daha ayrıntılı cekılmıs hocam oradan da gorebılırsınız 2 fotograf arkası cıkmaması normal degıl mı :)

İlanın durumu nedir bilgilendirirmisiniz son durumunuz ne?

• hocam cıhaz satıldı :) chaz satılana kadar kımse sormadı satıldıktan sonra ıse alıcı arttı bırden anlamadım ama bır tane daha var ve fıyatı 250 tl ve butun hatlara acık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucc54 -- 26 Eylül 2013; 0:40:07 >
  • quote:

hocam cıhaz satıldı :) chaz satılana kadar kımse sormadı satıldıktan sonra ıse alıcı arttı bırden anlamadım ama bır tane daha var ve fıyatı 250 tl ve butun hatlara acık

Yok ben alıcı olarak ilgilenmiyorum en son dolandırıcılık vakası falan yazıyorduda son durumu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

hocam cıhaz satıldı :) chaz satılana kadar kımse sormadı satıldıktan sonra ıse alıcı arttı bırden anlamadım ama bır tane daha var ve fıyatı 250 tl ve butun hatlara acık

Yok ben alıcı olarak ilgilenmiyorum en son dolandırıcılık vakası falan yazıyorduda son durumu merak ettim.

hı hocam bulduk ya kargo dan cıktı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.