Şimdi Ara

BB 9900 - Ekran Çatladı - Önerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle BB 9900 almak isteyen arkadaşlar varsa, almayın. Ben de bir hevesle aldım ancak elimde patladı telefon. Ucuz bir fiyata, 400'e sıfırını aldığımız için sevinçliydim. İnternet paketiydi falan filan derken, telefon bir gün düştü ve telefonu çevirdiğimde höparlör tarafının içine girdiğini ve ekranı çatlattığını farkettim. Sanırım bir nevi zayıf noktası falan olması gerekiyor, ama telefonun kendisi de dandik. Garanti kabul etmez diye hiç gönderme zahmeti duymadım.

Ayrıca bir kaç şeyi de söylemek istiyorum. Telefon bir kere kastı mı düzeltme ihtimali pek yok. Telefonu pek hor da kullanmadım aslında, ilk internet paketim bitti ve benim de BB zevkim geçti, 1,3 ay kadar telefonu hiç kullanmadım. Facebook'un da bir takım sıkıntılar vardı zaten, bis de kullandım ancak pek memnun değildim.

Telefon çatladıktan sonra başka bir telefonla takas etme çabasındaydım, şöyle diyeyim; Blackberry curveler bile bu telefondan daha iyidir. Beyaz bir 8520 alacaktım bu telefon ile takas edecektim, üstüne dee yaklaşık 200 lira falan isteyecektim. Ancak çoğu kişi kabul etmedi, elimde kaldı telefon şuan. BB'nin kendisini seviyorum ancak bu telefonu hiç sevmiyorum, bb'nin en iyi modellerinden gözüküyor ancak en berbatlarından bence. Alacak varsa almasın, dokunmatik ekranına kanıp da almayın.

Ayrıca telefon garantisi Telpa'dan, göndersek kabul ederler mi? Şansımı hiç denemedim. Yaptırmak da istemiyorum zaten, kalsın telefon ama garanti kabul ediyorsa vermek isterim elbet.

Telefonu Kasım ayından beri kullanmaktayım, genel olarak memnun sayılmam. Almayın, gidin bir curve alın o bile iyidir hani. Veya bold serisinin 9700'ler, onlar da gayet iyi bence. Zaten başta onlardan alacaktım ancak fikrimi değiştirdiler, ucuz diye kanıp almayın. ;)

• Geçmiş olsun biraz şansızlığınıza gelmiş.Ben de 2 yıldır bu telefonu kullanıyorum defalarca düşürdüm ama hiçbir şey olmadı hatta ekran koruyucum yok çizilmedi bile.Kız arkadaşım ise ikinci düşürmede galaxy s3 ün ekranını kırdı.Bence güzel telefondur ve curvelerle falan asla kıyaslanmaz...Sizin cihazınıza böyle oldu diye resmen çöp cihaz demeye getirmişsiniz saçma olmuş. Her ekran kıran her sorun yaşayan gelip başlık açıp cihaz kötülerse piyasa da alınacak telefon kalmaz...Nice ayfonların ekranı kırılıyor cebe koyunca eğiliyor bükülüyor ya da fiziksel tuş arızası veriyor. 9900 den curveye geçtiğiniz an anlarsınız kıymetini. ikinci el de 70-100 lira eden dakika başı kasılan orası burası gıcırdayan bir telefon curve.Curve ve bold 9700 gibi eski nesil cihazların ekranları dokunmatik olmadığı için güçlendirilmiş plastik ile korunur ki onlar daha sağlam izlenimi yaratmış siz de.Bir İphone bir samsung da nasıl kapasitif ekranlar da kırılmaya dayanıklı ince cam kullanıyor ve plastiğe göre daha dayanıksız ise 9900 durumu da o.Hoş kuallandığınız cihazın malzeme kalitesi ile yarışacak bir kaç cihaz anca varken piyasa da epey ironik olmuş yazınız. 9900 ü nasıl kasıtırıyosunuz onu da bilemedim, ben de son güncellemelerini titizce yaptım sürekli twitter, bbm ve whatsapp kullanıyorum ama rahatsız edici derece de bir sorun yaşamıyorum.Bu arada kardeşim uzun süre curve kullandı benim de 9900 den önce ki telefonum bold 9700 ki, bu iki cihaz 9900 yarısı değil çeyreği etmezler.Kah malzeme kalitesi olsun, kah ekran çözünürlüğü ve ppi değeri olsun, kah hız ve akıcılık olsun, kah klavye ergonomisi olsun...Hatta istemsiz güldüm okurken hepsini kullanmış birisi olarak.Attan inip eşeğe binmeyi öneriyorsunuz.

Tartışma yaratmak için yazdığımı düşünmeyin sizi tenzih ederim ama şu blackberry i 30 yaş altı gençler almasın artık bence çünkü cihazın amacını yanlış anlayıp bir hevesle alıyolar sonra da kin kusuyorlar.Amacım blackberry i savunmak değil de nasıl şarjı uzun gitsin alo desin yeter diye klasik bir telefon alıp şikayet etmek saçma ise sırf iş güvenliği hatrına kurumsal şirketlerin kullandığı bir cihazı alıp onu genç işi değil diye karalamakta saçma. Amacı belli, kitlesi belli yani. Amacına uygun ise ve kullanmasını bilirsen 9900 den daha iyisi yoktur ama senin kullanım amaçlarına uygun değilse berbat gelir. 60 yaşımda ki babam note 3 ü görünce tiksiniyor.Neden? Çünkü ona hitap eden hiçbir yanı yok. Bir blackberry ninde bir gence hitap etmesi çok çok düşük ihtimaldir, yeni modellerini tenzih ediyorum.

Tekrar geçmiş olsun,garanti çok yüksek ihtimalle ''kullanıcı hatası'' diyip ücret talep edecektir ki rakamlar telefona verdiğiniz paraya denk gelir. Bence 200-250 tl gözden çıkartıp temiz bir samsung galaxy s plus falan alabilirsiniz. Kuzenim de var çok fazla uygulama falan yüklemezseniz oyun, uygulama derken sizi iyi kötü idare edecektir. Biraz daha çıkabilirseniz s2 süper olur tabii. Ama unutmayın 9900 yanında hem de note 3 kullanıcısı olarak söylüyorum ki, 3 gb ramli note da kasıyor, şişiyor, takılıyor. İphone da ios 7 ile epey saçmaladı, 4-4s cihazlar ciddi performans kaybı yaşadı hatta 4 ü yolda bulsam almak için düşünürüm ios 7 yüklü iken.i7 işlemcili 16 gb ramli bilgisayarlar bile şişiyorken, performans kaybı yaşıyorken mükemmeli aramaktan vazgeçelim derim. Bugün dünya para verip galaxy s5 alırsınız bir süre sonra o da deli etmeye başlar, kayar elinizden bir de ekranı patlar ki sonra gelip samsung a verir veriştirirsiniz. Bu işler de püf nokta kullandığın şeyi sevmektir...Sevmeyi bilmezsen İphone 5s olsa ne fayda, illa ki kusurlarını bulacaksın.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychoAttack -- 8 Mart 2014; 2:55:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psychoAttack

Geçmiş olsun biraz şansızlığınıza gelmiş.Ben de 2 yıldır bu telefonu kullanıyorum defalarca düşürdüm ama hiçbir şey olmadı hatta ekran koruyucum yok çizilmedi bile.Kız arkadaşım ise ikinci düşürmede galaxy s3 ün ekranını kırdı.Bence güzel telefondur ve curvelerle falan asla kıyaslanmaz...Sizin cihazınıza böyle oldu diye resmen çöp cihaz demeye getirmişsiniz saçma olmuş. Her ekran kıran her sorun yaşayan gelip başlık açıp cihaz kötülerse piyasa da alınacak telefon kalmaz...Nice ayfonların ekranı kırılıyor cebe koyunca eğiliyor bükülüyor ya da fiziksel tuş arızası veriyor. 9900 den curveye geçtiğiniz an anlarsınız kıymetini. ikinci el de 70-100 lira eden dakika başı kasılan orası burası gıcırdayan bir telefon curve.Curve ve bold 9700 gibi eski nesil cihazların ekranları dokunmatik olmadığı için güçlendirilmiş plastik ile korunur ki onlar daha sağlam izlenimi yaratmış siz de.Bir İphone bir samsung da nasıl kapasitif ekranlar da kırılmaya dayanıklı ince cam kullanıyor ve plastiğe göre daha dayanıksız ise 9900 durumu da o.Hoş kuallandığınız cihazın malzeme kalitesi ile yarışacak bir kaç cihaz anca varken piyasa da epey ironik olmuş yazınız. 9900 ü nasıl kasıtırıyosunuz onu da bilemedim, ben de son güncellemelerini titizce yaptım sürekli twitter, bbm ve whatsapp kullanıyorum ama ne takılma ne kasma yaşamıyorum.Bu arada kardeşim uzun süre curve kullandı benim de 9900 den önce ki telefonum bold 9700 ki, bu iki cihaz 9900 yarısı değil çeyreği etmezler.Kah malzeme kalitesi olsun, kah ekran çözünürlüğü ve ppi değeri olsun, kah hız ve akıcılık olsun, kah klavye ergonomisi olsun...Hatta istemsiz güldüm okurken hepsini kullanmış birisi olarak.Attan inip eşeğe binmeyi öneriyorsunuz.

Tartışma yaratmak için yazdığımı düşünmeyin ama şu blackberry i 30 yaş altı gençler almasın artık bence çünkü cihazın amacını yanlış anlayıp bir hevesle alıyolar sonra da kin kusuyorlar.Amacım blackberry i savunmak değil de nasıl şarjı uzun gitsin alo desin yeter diye klasik bir telefon alıp şikayet etmek saçma ise sırf iş güvenliği hatrına kurumsal şirketlerin kullandığı bir cihazı alıp onu genç işi değil diye karalamakta saçma. Amacı belli, kitlesi belli yani. Amacına uygun ise ve kullanmasını bilirsen 9900 den daha iyisi yoktur ama senin kullanım amaçlarına uygun değilse berbat gelir. 60 yaşımda ki babam note 3 ü görünce tiksiniyor.Neden? Çünkü ona hitap eden hiçbir yanı yok. Bir blackberry ninde bir gence hitap etmesi çok çok düşük ihtimaldir, yeni modellerini tenzih ediyorum.

Tekrar geçmiş olsun,garanti çok yüksek ihtimalle ''kullanıcı hatası'' diyip ücret talep edecektir ki rakamlar telefona verdiğiniz paraya denk gelir. Bence 200-250 tl gözden çıkartıp temiz bir samsung galaxy s plus falan alabilirsiniz. Kuzenim de var çok fazla uygulama falan yüklemezseniz oyun, uygulama derken sizi iyi kötü idare edecektir. Biraz daha çıkabilirseniz s2 süper olur tabii. Ama unutmayın 9900 yanında hem de note 3 kullanıcısı olarak söylüyorum ki, 3 gb ramli note da kasıyor, şişiyor, takılıyor. İphone da ios 7 ile epey saçmaladı, 4-4s cihazlar ciddi performans kaybı yaşadı hatta 4 ü yolda bulsam almam ios 7 yüklü iken.i7 işlemcili 16 gb ramli bilgisayarlar bile şişiyorken, performans kaybı yaşıyorken mükemmeli aramaktan vazgeçelim derim. Bugün dünya para verip galaxy s5 alırsınız bir süre sonra o da deli etmeye başlar, kayar elinizden bir de ekranı patlar ki sonra gelip samsung a verir veriştirirsiniz. Bu işler de püf nokta kullandığın şeyi sevmektir...Sevmeyi bilmezsen İphone 5s olsa ne fayda, illa ki kusurlarını bulacaksın.

İyi forumlar.

+1

• 1 senedir bold 9900 kullaniyorum oncesindede curve 9300 kullanmistim 1.5 sene yani toplamda 2.5 senedir blackberry kullanmaktayim yukaridaki arkadasin dedigi gibi yazdiklariniz cok sacma daha dun gece 9900umu betona oyle bir dusurdum ki degil catlak ekranda cizik yada kasasinda vuruk bile olusmadi. Bu biraz sans isi ve ne olursa olsun sonucda camdan yapilmis bir malzeme kirilabilir ve bu sizin sucunuzdan dolayi kirilmissa telefona laf soylemeye hic hakkiniz yok bence. Benimde amacim tartisma degil sadece almayi dusunen arkadaslari yanlis yonlendirmemek. What's app twitter facebook telefon gorusmesi mesaj arayanlar icin bu telefon mukemmel bir secenek. Birde bilmiyorum belki bana oyle geliyordur aux girisiyle telefonu arabaya bagliyorum arkadasimin note 3unude bagladik gecenlerde o bile dedi sanki 9900den bir kademe daha kaliteli ses geliyor diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende blackberry bold 9900 kullaniyorum kac kere dusurdum yere hicbir sorunu olmadi.Kasma sorunuda sadece blackberry world de arada sirada kasiyor bence telefon cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: psychoAttack

Geçmiş olsun biraz şansızlığınıza gelmiş.Ben de 2 yıldır bu telefonu kullanıyorum defalarca düşürdüm ama hiçbir şey olmadı hatta ekran koruyucum yok çizilmedi bile.Kız arkadaşım ise ikinci düşürmede galaxy s3 ün ekranını kırdı.Bence güzel telefondur ve curvelerle falan asla kıyaslanmaz...Sizin cihazınıza böyle oldu diye resmen çöp cihaz demeye getirmişsiniz saçma olmuş. Her ekran kıran her sorun yaşayan gelip başlık açıp cihaz kötülerse piyasa da alınacak telefon kalmaz...Nice ayfonların ekranı kırılıyor cebe koyunca eğiliyor bükülüyor ya da fiziksel tuş arızası veriyor. 9900 den curveye geçtiğiniz an anlarsınız kıymetini. ikinci el de 70-100 lira eden dakika başı kasılan orası burası gıcırdayan bir telefon curve.Curve ve bold 9700 gibi eski nesil cihazların ekranları dokunmatik olmadığı için güçlendirilmiş plastik ile korunur ki onlar daha sağlam izlenimi yaratmış siz de.Bir İphone bir samsung da nasıl kapasitif ekranlar da kırılmaya dayanıklı ince cam kullanıyor ve plastiğe göre daha dayanıksız ise 9900 durumu da o.Hoş kuallandığınız cihazın malzeme kalitesi ile yarışacak bir kaç cihaz anca varken piyasa da epey ironik olmuş yazınız. 9900 ü nasıl kasıtırıyosunuz onu da bilemedim, ben de son güncellemelerini titizce yaptım sürekli twitter, bbm ve whatsapp kullanıyorum ama rahatsız edici derece de bir sorun yaşamıyorum.Bu arada kardeşim uzun süre curve kullandı benim de 9900 den önce ki telefonum bold 9700 ki, bu iki cihaz 9900 yarısı değil çeyreği etmezler.Kah malzeme kalitesi olsun, kah ekran çözünürlüğü ve ppi değeri olsun, kah hız ve akıcılık olsun, kah klavye ergonomisi olsun...Hatta istemsiz güldüm okurken hepsini kullanmış birisi olarak.Attan inip eşeğe binmeyi öneriyorsunuz.

Tartışma yaratmak için yazdığımı düşünmeyin sizi tenzih ederim ama şu blackberry i 30 yaş altı gençler almasın artık bence çünkü cihazın amacını yanlış anlayıp bir hevesle alıyolar sonra da kin kusuyorlar.Amacım blackberry i savunmak değil de nasıl şarjı uzun gitsin alo desin yeter diye klasik bir telefon alıp şikayet etmek saçma ise sırf iş güvenliği hatrına kurumsal şirketlerin kullandığı bir cihazı alıp onu genç işi değil diye karalamakta saçma. Amacı belli, kitlesi belli yani. Amacına uygun ise ve kullanmasını bilirsen 9900 den daha iyisi yoktur ama senin kullanım amaçlarına uygun değilse berbat gelir. 60 yaşımda ki babam note 3 ü görünce tiksiniyor.Neden? Çünkü ona hitap eden hiçbir yanı yok. Bir blackberry ninde bir gence hitap etmesi çok çok düşük ihtimaldir, yeni modellerini tenzih ediyorum.

Tekrar geçmiş olsun,garanti çok yüksek ihtimalle ''kullanıcı hatası'' diyip ücret talep edecektir ki rakamlar telefona verdiğiniz paraya denk gelir. Bence 200-250 tl gözden çıkartıp temiz bir samsung galaxy s plus falan alabilirsiniz. Kuzenim de var çok fazla uygulama falan yüklemezseniz oyun, uygulama derken sizi iyi kötü idare edecektir. Biraz daha çıkabilirseniz s2 süper olur tabii. Ama unutmayın 9900 yanında hem de note 3 kullanıcısı olarak söylüyorum ki, 3 gb ramli note da kasıyor, şişiyor, takılıyor. İphone da ios 7 ile epey saçmaladı, 4-4s cihazlar ciddi performans kaybı yaşadı hatta 4 ü yolda bulsam almak için düşünürüm ios 7 yüklü iken.i7 işlemcili 16 gb ramli bilgisayarlar bile şişiyorken, performans kaybı yaşıyorken mükemmeli aramaktan vazgeçelim derim. Bugün dünya para verip galaxy s5 alırsınız bir süre sonra o da deli etmeye başlar, kayar elinizden bir de ekranı patlar ki sonra gelip samsung a verir veriştirirsiniz. Bu işler de püf nokta kullandığın şeyi sevmektir...Sevmeyi bilmezsen İphone 5s olsa ne fayda, illa ki kusurlarını bulacaksın.

İyi forumlar.

+1

• Sorun telefonunun ekranı veya kabı ise telefonun garantisi dolmadıysa garanti servisine garantisi dolduysa belirli bir ücret vererek teknik servise yaptırabilirsin

• acilblackberry.com dan fiyat al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.