Şimdi Ara

BB Bold 9700 çok radyasyon yayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'de güncellenen yeni listeler Blackberry'nin Bold 9700 modeline dikkatlerin çekilmesini sağlıyor. Ardından Motorola (Droid) ve LG (Chocolate Touch) sıralanıyor

ABD'de popüler telefonların SAR, bir diğer ifadeyle elektromanyetik dalga, radyasyon yayma rakamları açıklandı. Buna göre Blackberry Bold 9700 listenin en üst sırasında yer alıyor. 1.55'lik SAR rakamıyla. ABD'de 1.6 rakamının üstü "zararlı" listesinde yer alıyor. Bu sınıra en çok yaklaşan telefonlar Blackberry Bold 9700'le birlikte Motorola Droid (1.50), LG Chocolate Touch (1.46) olarak sıralanıyor.

İşte tam liste...

1.BlackBerry Bold 9700 1.55
    2.Motorola Droid 1.50
    3.LG Chocolate Touch 1.46
    4.HTC Nexus One 1.39
    5.Apple iPhone 3GS 1.19
    6.Samsung Instinct HD 1.16
    7.Motorola CLIQ 1.10
    8.Samsung Mythic 1.08
    9.Motorola Brute 0.86

Kaynak

• Ooo cok fazlaymis ya 9700 un sar degeri
  • 3Gs in sar degeri 0,79 degilmiydi
  • valla 24 saat açık benim telefon bide hep yakınımda tutuyorum yav :(
  • Ya bunu birazcıkda olsa engellemenin yolu yok mu ?
    Kulaklıkla kullanalım tamam ama başka ne yapılabilir ki ?
  • Ben biopro kullaniyorum,eskiden basim agrirdi,artik bas agrim yok. Google dan bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biopro'nun hangi ürününü kullanıyorsunuz ? Farklı ürünler var ?
  • Telefonun arkasina takilan cell chip leren kullaniyorum. Ben aldigim zaman diger modelleri yoktu
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: quesillo
    Teşekkürler

Rica ederim,siz almayi mi dusunuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

valla 24 saat açık benim telefon bide hep yakınımda tutuyorum yav :(

Otomatik acilma/kapanmayi aktif etsenize. Benim telefon gece 12 de kapanip sabah 8 de aciliyor otomatik olarak. Blackberry nin sevdigim ozelliklerinden birisi.

iPhone'u da gece yatarken ucus moduna aliyorum.

Gerekli olmadigi surece 3G modunu aktif etmiyorum. Bu sekilde pil tasarrufu da sagliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: quesillo
    Teşekkürler

Rica ederim,siz almayi mi dusunuyorsunuz?

Evet sar değeri çok yüksek,biraz daha araştırıp almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

valla 24 saat açık benim telefon bide hep yakınımda tutuyorum yav :(

Otomatik acilma/kapanmayi aktif etsenize. Benim telefon gece 12 de kapanip sabah 8 de aciliyor otomatik olarak. Blackberry nin sevdigim ozelliklerinden birisi.

iPhone'u da gece yatarken ucus moduna aliyorum.

Gerekli olmadigi surece 3G modunu aktif etmiyorum. Bu sekilde pil tasarrufu da sagliyor.

işte fakat geceleyin ulaşmak isteyenler oluyor o yüzden kapatamıyorum zaten geceleyinde mesaj olayları felan genelde hep elimde oluyor :)
  • SAR değerinin 1.55 olmasının herhangi bir hastalığa yol açtığıyla ilgili bir yayın yok. Zaten bahsi geçen de iyonize edici radyasyon değil. Bu değerlere çok fazla takılmamak lazım bence.
  • sürekli bu değerler yayınlanıyor. telefonla konuşurken çukura düşüp ölen, araba ile kazayapıp ölen adamalr gördüm okudum ama daha bu sar yüzünden ölen insan hiç görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Ben biopro kullaniyorum,eskiden basim agrirdi,artik bas agrim yok. Google dan bakabilirsiniz.

ewt benim de kullanmam gereken ürünlerden birisi nasıl gerçekten işe yarıyor mu alsam param boşa gider mi?
  • İnanmıyorum öyle şeylere çok saçma radyasyon azaltan çıkartma falan tamamen para tuzağı.Düz mantıkla radyasyonu azaltmak demek cihazın şebeke ile olan bağlantısını azaltmak demek ki hadi böyle bir şey var diyelim bir yapıştırma ya da bilekliğe sığıcak kadar olamaz bence almamakta yarar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.