Arkadaşlar vodefone'dan bu cihazların kampanyasına katılıcam. Hangisini seçeyim ? Yardımcı olabilir misiniz ?
9700 almalısın şuanda bb'nin en iyi modelidir.
Bold 9700 al
quote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
Bold 9700 al
Bugün BB Bold 9700 almaya gittim Vodafone'a fakat 4. ayın faturasını aksattığım için ilk 12i ayı kredi kartından çekeceklerini söylediler. Buda bana uygun değil.Başka şekilde alıcaz artık... Teşekkürler
İmkanin varsa nakit al hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
İmkanin varsa nakit al hocam.
Ona imkanım yok hocam, sorunu çözdüm fakat Vodafone'dan alıcam sanırsam ...
quote:
Orijinalden alıntı: quesillo
Ona imkanım yok hocam, sorunu çözdüm fakat Vodafone'dan alıcam sanırsam ...
Alıntıları Göster
9700'un radyosu var, 9000'in yok...ayrıca 9700ün yazılımı daha guncel...onun haricinde bir artısı var mı 9700'un ? 9700 9000e gore baya pahalı,sizce değer mi bu fiyat farkına...? sonuçta ikisinin de özellikleri aynı...
quote:
Orijinalden alıntı: LaRocquee
9700'un radyosu var, 9000'in yok...ayrıca 9700ün yazılımı daha guncel...onun haricinde bir artısı var mı 9700'un ? 9700 9000e gore baya pahalı,sizce değer mi bu fiyat farkına...? sonuçta ikisinin de özellikleri aynı...
9700'da ve blackberry'nin hiçbir modelinde dahili radyo yoktur. sadece radio programları ile internet üzerinden dinleyebilirsiniz.
fiyat farkına fazlasıyla değer çünkü 4 aydır 9000 üretilmiyor. üretimi bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: 9700
quote:
Orijinalden alıntı: LaRocquee
9700'da ve blackberry'nin hiçbir modelinde dahili radyo yoktur. sadece radio programları ile internet üzerinden dinleyebilirsiniz.
fiyat farkına fazlasıyla değer çünkü 4 aydır 9000 üretilmiyor. üretimi bitti.
Alıntıları Göster
ben 9000 kullanıyorum. vodafone kampanyadan almıstım. o zaman 9700 yoktu. ama fiyat farkına degmez. hem ben tracball ile kullanmayı daha cok seviyorum. touchpad e göre daha zevkli kullanması bence. tabi zevk meselesi.herkese göre değişir bu...
quote:
Orijinalden alıntı: Ewren
ben 9000 kullanıyorum. vodafone kampanyadan almıstım. o zaman 9700 yoktu. ama fiyat farkına degmez. hem ben tracball ile kullanmayı daha cok seviyorum. touchpad e göre daha zevkli kullanması bence. tabi zevk meselesi.herkese göre değişir bu...
zevke birşey diyemem ama teknik olarak her yeni cihaz eski modelin geliştirilmesidir. Ebat olarak, hafıza olarak, batarya süresi olarak, kullanım olarak 9700 çok daha iyidir. Trackpad'i ball ile karşılaştıryorsanız, hala toplu mouse kullanıyorsunuz demektir. ;)
quote:
quote:
zevke birşey diyemem ama teknik olarak her yeni cihaz eski modelin geliştirilmesidir. Ebat olarak, hafıza olarak, batarya süresi olarak, kullanım olarak 9700 çok daha iyidir. Trackpad'i ball ile karşılaştıryorsanız, hala toplu mouse kullanıyorsunuz demektir. ;)
Alıntıları Göster
kesinlikle 2 sininde kullanılması lazım zira 9000 ın klavyesi kadar rahatını görmedim telefonun gaha geniş olmasının 2 getirisi var ilki klavye tuşlarının geniş olması diğerininde ekranın daha geniş olması ekran ve klavyeden dolayı 9000 tercih edilebilir ve pişman olmazsın işlemciside gayet hızlıdır;);) ama trackball zamanla bozulacaktır içine pislik birikmesinden dolayı gerçi garantiye verip değiştirtebilirsin sonrasında ise zaten garabtisi olmasa bile adam akıllı bi tel servisinde değiştiriyolar.. Dediğim gibi kullanman lazım..
quote:
quote:
polemiğe girmek istemiyorum. teknik olarak biraz daha ustun olabilir. ama arada dağlar yok. yukarıda okuduysan zevk ve renk meselesi diye belirtmişim. ayrıca trackpad i kullanması çok zor. istedigim yeri seçene kadar bir aşağı bir yukarı kayıp duruyor. geçen gün inceledim 9700 ü ve sonra iyiki 9000 almışım dedim...
ek olarak beyaz trackball dan sıkılsanız bile renk renk seçenekleriniz mevcut... buda çok güzel bir özellik...
quote:
Orijinalden alıntı: Evren7
quote:
quote:
polemiğe girmek istemiyorum. teknik olarak biraz daha ustun olabilir. ama arada dağlar yok. yukarıda okuduysan zevk ve renk meselesi diye belirtmişim. ayrıca trackpad i kullanması çok zor. istedigim yeri seçene kadar bir aşağı bir yukarı kayıp duruyor. geçen gün inceledim 9700 ü ve sonra iyiki 9000 almışım dedim...
ek olarak beyaz trackball dan sıkılsanız bile renk renk seçenekleriniz mevcut... buda çok güzel bir özellik...
Alıntıları Göster
Ben de 9000 kullanıyorum Trackball süper bi olay arkadaşta 9700 var teknik olarak çok az bi fark var kamera vs de ben bi fark göremedim o akdar fiyat farkına bence değimez.
Ama diyorsanız ki güncel olsun vs. o zaman 9700 alın küçük ebat olarak ama zaten Akılllı Telefon alıyorsunuz ebata fazla takılmayacaksınız.
Ayrıca 9700 nin tuş dizaynı pek de iyi gözükmüyor bilmiyorum alışkanlık meselesi sanırsam.
quote:
Orijinalden alıntı: Tango-1
Ben de 9000 kullanıyorum Trackball süper bi olay arkadaşta 9700 var teknik olarak çok az bi fark var kamera vs de ben bi fark göremedim o akdar fiyat farkına bence değimez.
Ama diyorsanız ki güncel olsun vs. o zaman 9700 alın küçük ebat olarak ama zaten Akılllı Telefon alıyorsunuz ebata fazla takılmayacaksınız.
Ayrıca 9700 nin tuş dizaynı pek de iyi gözükmüyor bilmiyorum alışkanlık meselesi sanırsam.
Alıntıları Göster
9000 i alırken trackball ına hayran kalıp almıştım:)
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
9000 i alırken trackball ına hayran kalıp almıştım:)
Alıntıları Göster
OS6 çıktıktan sonra ben konuşacağım
quote:
Alıntıları Göster
9700
quote:
Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau
9700
Alıntıları Göster
Trackball zamanla eriyor,kirleniyor ve bozuluyor gibi bir bilgi aldım(şehir efsanesi bir aktarma da olabilir:)) Nedir bu trackball sorunu,var mı öyle birşey, tek kafama takılan olay bu. En azından trackball u kendim değiştirebiliyorsam, o riske girmeye değer diyorum, bu konuda fikirleriniz nedir arkadaşlar?
quote:
9000 e yuklenemiyor sanırım os6. ama onunda bir yolu bulunur. teknolojide çare tükenmez...
quote:
quote:
9000 e yuklenemiyor sanırım os6. ama onunda bir yolu bulunur. teknolojide çare tükenmez...
ona bir çözüm yok hafızan dolayı os6 9000'e kurulamayacak. hatta bir ihtimal 9700'a bile kurulamayacak.