Şimdi Ara

BB Z30 MU HTC ONE M8 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar yeni telefon alacagim. HTC One M8 alirsam yurtdisi cihazi alacagim. Fiyati 1100 TL BB Z30 u alirsam da N11 den alacagim fiyati 1130 TL ama kampanyalarla falan 1000 TL seviyesine geliyor. Hangisini tavsiye edersiniz simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence m8

• Bir önceki telefonum z10 du. Şimdi de yaklaşık 1 aydan beri z30 kullanıyorum. Akıcılık ve kullanılabilirlik açısından çok iyi bir telefon. Şimdiye kadar beni hiç üzmedi. Kullandıktan sonra emin olun Android i elinize almak istemeyeceksiniz.

• Biz BlackBerry tercih edenlerdeniz...
  • Eğer uygulama sıkıntısı stabilitesi çok sorun olacaksa m8 al . ama işletim sistemi stabilitesi kalite ön planda diyorsan uygulamayla pek işim olmaz diyorsan kesinlikle z30

• quote:

Orijinalden alıntı: dradox

Selamlar arkadaslar yeni telefon alacagim. HTC One M8 alirsam yurtdisi cihazi alacagim. Fiyati 1100 TL BB Z30 u alirsam da N11 den alacagim fiyati 1130 TL ama kampanyalarla falan 1000 TL seviyesine geliyor. Hangisini tavsiye edersiniz simdiden tesekkurler.

Bir defa BlackBerry 10 işletim sistemi kullanırsanız Android size atari gibi gelir alıştıktan sonra. Z30 da hızı, stabilitesi ve batarya performansı ile piyasadaki bence en iyi telefon...

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Orijinalden alıntı: dradox

Selamlar arkadaslar yeni telefon alacagim. HTC One M8 alirsam yurtdisi cihazi alacagim. Fiyati 1100 TL BB Z30 u alirsam da N11 den alacagim fiyati 1130 TL ama kampanyalarla falan 1000 TL seviyesine geliyor. Hangisini tavsiye edersiniz simdiden tesekkurler.

Bir defa BlackBerry 10 işletim sistemi kullanırsanız Android size atari gibi gelir alıştıktan sonra. Z30 da hızı, stabilitesi ve batarya performansı ile piyasadaki bence en iyi telefon...

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Belki inandırıcı gelmeyecek ama klavye sorunu da hallettikten sonra iOS'a dahi bakmıyorum.

Not: Gerçi ben Z10 kullanıyorum ama. 2-3 sene sonra telefon değiştirecek olursam yine Blackberry alırım şüphesiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.